Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
3-0... мераци :) Ццццц свашта!
Виеира, Мунтари, Ривас, Мансини... све тоа за стрелање... Овој првиот посебно ме нервира... Се надевам нема да влезе више у игра! Дебил!
Браво за Сампдорија, топ играат... Заслужено водство

Пишав вчера на темата за италијанско . . . . мотив, го немаат, Купот секогаш е несериозно сватен од големите тимови затоа и се случува ова .
Во вториот дел очекувам Интер да почне да игра фудбал, бар тоа да го направат . Без разлика дали е Куп или Пријателска, овие играчи на теренот ги бранат боите на клубот, скапо се платени за истото, зад нив има милиони навивачи а ова е нешто што ниеден од нив не би го толерирал !!!

Уживајте во остатокот од мечот .

abe sho e so igrava aloooooooooo?

Ни оди со Сампдорија во пресврти... Мала корекција во тимот во вториот дел и конечни 3:4 :)

Забележувате дека играме со 5 души назад ?
Уште една мрсна тактика на Мурињо , абе чекај да ве прашам ке има реванш или јанко си јади бурек само ?

Занети-Ривас-Матераци-Кордоба-Максвел

Уживајте :S

Уште една мрсна тактика на Мурињо , абе чекај да ве прашам ке има реванш или јанко си јади бурек само ?

Се игра реванш, иначе ја имаш на РаиУно, не мора да ја слушаш дебелата амеба на Наша Тв .

Да ке има. Така да секој гол е драгоцен (ако го дадеме) а за реванш со полн состав, а не со луѓе со една нога да играме у одбрана. Незнам што ке се праи без плеј асален следна сезона...

Каков исцрпен и промислен пост :pos2: бар ние играме на 3 фронта а вие се борите за место у ЛШ:wink:

Остави ги, нека пасат.

Mourinho: That was freaking perfect! Rivas, make sure you let in another goal in the second half, and Ivan, you're gonna put the ball into our оwn goal, unintentionally, of course. That way we're gonna show the Italian public that we're not getting any assistance from the referees.

Најверојатно.

Се игра реванш, иначе ја имаш на РаиУно, не мора да ја слушаш дебелата амеба на Наша Тв .
Ја имам и на СпортКлуб ама нешто им кочи и менувам кај бурекон и само што сменив вика Патриик , а тој Балотели :tapp::tapp:
И одма вратив нормално ...:pos2:
Глеајте сеа Мур 3 измени , ако не 3 , 2 сигурно:pos2:

abe strav me faj4a za so mancester odbranava ni se gubi nekako mnogu

Што е ова денес :nesvest:?! 3-0 полувреме ми се одмили да гледам. Оној Ривас навистина е глупав, а и Мунтари, Мансини и уште некои не заостануваат по лошата игра.

Најверојатно ќе играат многу подобро во второво полувреме, ама до кога вака прво ќе го преспиваат :uvo:?!
Изгледа воопшто не им е важен купот, ама сепак треба да си ги одработат парите кои им ги плаќа клубот, а богами не се малку!

abe strav me faj4a za so mancester odbranava ni se gubi nekako mnogu
Одбраната денес не е комплентна, истото важи и за средниот ред, а очигледно и за нападот каде Ибра втор меч по ред одмара, шо е добро .

Ајде сеа Рекоба во игра и два гола. =D
Ќе појача Мурињо со уфрлање на напаѓач... па ќе има голови сигурно. Инаку да, тврдам со најголема сигурност дека се игра двомеч. Така да, гол или два во мрежата на Сампдорија и веќе може да се спремаат за финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom