Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Баш ме интересира сега Жозе што ке изјави али предосекам дека ке си ги лади мадињата со новинарите со некои специјални изјави..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сисајте мајката ви га ебем на свите!!! мајку у пичка ви ебем зарска проклета, КРОКОДИЛИ ЕДНИ...
МРШТЕ У ПИЧКУ МАТЕРР!!!
Fuck off
Баш ме интересира сега Жозе што ке изјави али предосекам дека ке си ги лади мадињата со новинарите со некои специјални изјави..
Јас мислам со вака расположена одбрана како оваа денес што ја имавме (Маикон спиеше на терен го проаѓаше кој стигне, Кордоба се изгуби два три пати, Камбијасо задњи стопер....), па со расположениот Виера кој редовно е најдобар играч на противникот, па Адриано кој да не беше толку крупен немаше да го забележам на терен... еден бод е премија на лото. Среќа Балотели се разигра, да бидам искрен и тој беше дрво цело прво полувреме ама барем изглуми пенал и ја турна два пати во мрежа, што е и повеќе од доволно.
Очигледно паметот не им е тука па имаат оправдување, се е добро, може да здивнеме. Да имавме нешто посконцентриран противник ќе паднеше резил денес.
до кога сакаме и до кога има патетични гниди ко тебе , тоти , мексес и де роси , ај шампиони сте ви заборавив јас ајт ....Ова само интер интер интер и никој друг. Со 2 шута и непостоечки пенал даваат 3 гола. А рома со 10 100% шанси исто цццццццццц
И ај нека рече некој да видим во нешто биле подобри интер од рома
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:Интер:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
И едно прашање: До кога со судии? :kesa:
Заеби Арамбаша не вреди.
Не нарече крокодили.. :pos2: се скапав од смеење.. требаше крокодил да ти најдам за аватар..
Ај побарај, жити се![]()
Го пријавив веднаш за бан, според мене треба да пие перманентен без двоумење .Абе море Ѕун модераторе.. јас на темата Интер - Милан кога загубивме со 1-0 навивачите на Милан ги нареков недоквакани.. бев баниран 7 дена.. не од темата.. од форумов.. овде еден нас не нарече крокодили и на сите мајката ни ја окара..
П.С. За тоа дека Интер прима прв гол немој да ме копираш оти имам сведок.. еве го греат.. знае јас што реков одма после утакмицата со Манчестер..
Го пријавив веднаш за бан, според мене треба да пие перманентен без двоумење .![]()