Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлично е бе Пупоне, елиминација од Куп, Интер, пораз во супер-куп, Интер, дебакл сред Рим, Интер, шмркање црно-сина прашина последни 2 години, Интер . . . ехеее, знам ја зашо вака касно пиша, славеше низ темните сокаци и локалниот плоштад , ПРИЗНАЈ ! :vozbud:

да да се признавам за сите порази оваа година:smir: ама ти признај дека интер заслужија да изгубат вечерва:smir:-биди еднаш реален

А за тебе има една шарена болница овде у Тетово, ако сакаш ќе те однесем за преглед! Никој не те навреди, и немора да трескаш глупости! Ако е за бришење постот избриши го и крај!

Постот е ретардиран.

Штом го напиша/цитира на темава значи си имал некаква намера сигурно не си го напишал бесцелно. Твојата акција придонесе за моја реакција. Кој полов орган го постираше, кога знаеше дека ќе има реакции? Сигурно нема да дозволувам ретарди да ми ја уништуваат темата за клубот кој го сакам, дур ми серете ќе си го добивате во фаца.

Си има модератор тука, не одлучувам јас што ќе остани што не. Штета што 2 години си на форум и сеуште не научи како стојат работите, али ако теши се со другите членчиња дека пристрасни се модераторите и ве мразат. :back:

Мурињо - Нашиот карактер одлучувачки!

"Бодот освоен вечерва е златен бод, бидејки кога губиш 0-2 и 1-3 против еден одличен тим не е исто како против некој послаб тим. Тимот добро реагираше после 0-2, третиот гол на Рома дојде по наше невнимание, имаше чист фаул од страна на Баптиста над Камбиасо, потоа Бриги излезе во празно. Тимот не беше во топ кондиција. Игравме без Ибрахимович, и мечот изгледаше помалку значаен од оној со Манчестер, но сепак ова беше меч кој заслужи максиум респект. Вистина е дека доколку Златко го играше овој меч Балотели ке беше на клупата, а Креспо немаше ни да влези во игра. Срекен сум за него, тој е фантастична личност. Неговиот договор истекува за неколку месеци, но тој е смирен и јас сум супер срекен заради него. Не бев сигурен дали да го ставам Манчини или Креспо, но тој ми изгледаше вистинскиот човек за таа измена. Неговиот гол е поголем од освоениот бод. Тој е награда за покажаниот карактер на теренот. Тој е награда како за него така и за целата екипа. "

да да се признавам за сите порази оваа година:smir: ама ти признај дека интер заслужија да изгубат вечерва:smir:-биди еднаш реален
Разлистај неколку страни поназад, си дадов ретроспектива за мечот, шо да праам кога параолимпијците праат тренинзи на овој фан клуб па пола асални мислења се изгубија .

Леле бе сега ми текна. Јас сум имал и способност за претскажување. Пред некој ден сонував дека Милан и Интер ќе кикснат, а Јуве дека ќе тепа и вистина така испадна :S

П.С. Крокодили како сте :)

Постот е ретардиран.

Штом го напиша/цитира на темава значи си имал некаква намера сигурно не си го напишал бесцелно. Твојата акција придонесе за моја реакција. Кој полов орган го постираше, кога знаеше дека ќе има реакции? Сигурно нема да дозволувам ретарди да ми ја уништуваат темата за клубот кој го сакам, дур ми серете ќе си го добивате во фаца.

Си има модератор тука, не одлучувам јас што ќе остани што не. Штета што 2 години си на форум и сеуште не научи како стојат работите, али ако теши се со другите членчиња дека пристрасни се модераторите и ве мразат. :back:

Па и вашите навивачи уништуваат туѓи теми а вие немате абер. Погледни ја само темата на Рома и се ќе ти биде јасно. А и немам намера да се карам, ти кажав само без вреѓање, нема потреба мислим. (избриши го постов од ка ќе го прочиташ).

Разлистај неколку страни поназад, си дадов ретроспектива за мечот, шо да праам кога параолимпијците праат тренинзи на овој фан клуб па пола асални мислења се изгубија .

ако си признал уреду, ама немој да се вадиш со тоа дека дефанзивците на рома се криви, судијата не требаше да суди неговата одлука беше почетничка грешка што ја чинеше рома победа ама нема врска

ако си признал уреду, ама немој да се вадиш со тоа дека дефанзивците на рома се криви, судијата не требаше да суди неговата одлука беше почетничка грешка што ја чинеше рома победа ама нема врска

Значи пак не го прочита постот на Син, и пак коментираш безвезни работи

Па и вашите навивачи уништуваат туѓи теми а вие немате абер. Погледни ја само темата на Рома и се ќе ти биде јасно. А и немам намера да се карам, ти кажав само без вреѓање, нема потреба мислим. (избриши го постов од ка ќе го прочиташ).

Буахаха, како си менуваш правци. :D Еднаш лево, еднаш десно па уште и јас сум вреѓал а тој ми постира тука цитати од пациентчиња. Многу ми е гајле мене за другите теми, јас тука читам, тука пишувам. Тоа ме интересира, тоа си правам.
За другото, пошо пак не ти е јасно, еве ќе пробам да ти објаснам по-по-лека.

Јас не сум модератор на фудбал, не можам да ве бришам али ако тоа ви помага да заспиете полесно и да не се фрустрирате со фактот дека јас не сум бил тој што ве мразел и ве бришел, океј.

Ти реплицирав и на темата за италијанско, судијата нема прилика да ги види репитициите, он гледаше од друг аспект, а од истиот се доби впечаток за старт, тоа очигледно го знаеше и Балотели па искористи прилика за искажување на своите актерски способности . :wink:

нешто што би го направил и тоти , роналдо, торес , и било кој во таква ситуација

Првото полувреме не го гледав така да не можам да коментирам за тој дел. Во второто полувреме просечна игра, не беа создадени премногу шанси, а и пеналот бепе изглумен така да мислам дека овој бод е премија.
Како и да е стандард последниве неколку години, Интер ја растура Рома на Олимпико, а потоа во Милано одвај спасува глава. Така да ништо ново.

Првото полувреме не го гледав така да не можам да коментирам за тој дел. Во второто полувреме просечна игра, не беа создадени премногу шанси, а и пеналот бепе изглумен така да мислам дека овој бод е премија.
Како и да е стандард последниве неколку години, Интер ја растура Рома на Олимпико, а потоа во Милано одвај спасува глава. Така да ништо ново.

Јас брат видов 6 гола, еден куп жолти картони.. наелектризирана атмосфера.. го видов Златан како се забавува на клупата.. видов некои вселенски потези на Мурињо.. а ти брате не си свесен што си пропуштил.. ке бараш ваква утакмица..

Се двоумам мегу твојот и оној на греат.. :pos2:

A tvojot so nosot STO DO KRAJ NA ZVOT KE BIDE VO OFSAJD E NAJUBAV HAHAHA

Najseriozno, koj od navivacive na Inter pomisli deka Mourinho konecno ke ja zavrsi serijata od 110 (??) natprevari bez poraz na domase teren:toe::toe:

Nekako mesteno e Calcovo i preku cef mi e

Абе калчото местено е од кога постои.. :pos2: ако не ти се допаѓа ете имаш лига на рагбисти во англија или пак на модни креатори во шпанија па гледај таму.. а скокни и до аргентина.. последно што чув е дека била поквалитетна од шпанија.. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom