Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а зошто сакаш со реми да не поминете?не ли можете да не победите?

Па да, не можеме да победиме, на нашиот тренер не му оди против Манчестер :(

П.С. Убоо ти рекоа дечкиве, т`рн он јур мајнд

Повикани против Рома се :

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

“Сите во Италија знаат дека ги заслуживме овие титули. Можеби сме имале мала помош, како и секогаш кога се во прашање вакви работи, но ги заслуживме.”

коментарот на буфон во врска со калчополи скандалот во кој тврди дека ги заслужиле титулите што им беа одземени!
повеќе од интервјуто овде.

утрешната формација според мене
------------хулио-----------------
Даглас----марко---Иван-------Давиде
хавиер--------Естебан----------Сулеј
-------------Дејан--------------------
------Леите----------Златко--------

114069-500.jpg

утрешната формација според мене
------------хулио-----------------
Даглас----марко---Иван-------Давиде
хавиер--------Естебан----------Сулеј
-------------Дејан--------------------
------Леите----------Златко--------

Место Леите јас би го ставил Марио, а место Сулеј, Патрик. Можно е и Максвел да добие шанса само тоа да не биде на погрешно место (човекот само лев бек, во секоја друга позиција е тапа). Марко и Кордоба е супер тандем за утре, ако не изненади Бурдисо :duel:

Ovoj pat tipuvam na pobeda na inter so najmalku dva gola razlika.Mislam deka roma se naoga vo eden period na mnogu povredeni igraci i mislam deka nemaat nekoja forma so koja bi se sprotistavile na inter.So pobeda nad roma stavame eden golem pecat vo trkata za skudetoto.Mislam deka murinjo ovoj pat ke isproba drug font na igraci koga stanuva zbor za sredinata i odbranata.Bas bi sakal da go vidam viera vo startniot sostav, pa i redno vreme bese i mancini da zaigra.

Место Леите јас би го ставил Марио, а место Сулеј, Патрик. Можно е и Максвел да добие шанса само тоа да не биде на погрешно место (човекот само лев бек, во секоја друга позиција е тапа). Марко и Кордоба е супер тандем за утре, ако не изненади Бурдисо :duel:
за марио се сложувам дека треба да добие шанса но со леите заедно а златко да се одмори,евентуално ако тргне на лошо(недај боже) работата може да влезе во второ.
Патрик повеќе го нема тоа старото во себе што го правеше најдобар среден одбранбен во светот и мислам дека не би требало да се форсира.
а за бурдисо сите го знаете моето мислење за него дека е најголемата пропаст што се случила општо во фудбалот!

Не сум сигурен дали досега претставник на Интер го потврдил интересот за доведување на Агуеро.Ако досега нема никој, еве и официјално Марко Бранка го потврдува тоа според гоал(слепците).ком

Мислам дека е очигледен интересот на Интер за реализирање на овој трансвер летово. Ситуацијата е иста како со Кварезма, дали треба веќе да го сметаме за играч на Интер овој ѕвер од играч? :)

Kako sto gledam povikan e Mancini.. Mislam deka Murinho ke pocni da go igra pred duelot so Mancester.. E sega znaeme deka Murinho gi bira fudbalerite spored toa koj kolku zasluzil, pa da se nadevame deka ako dobie sansa Mancini ke ja iskoristi maksimalno.. Mislam deka ke ni treba za duelot so Mancester.. brz.. nepredvidliv..

Kako sto gledam povikan e Mancini.. Mislam deka Murinho ke pocni da go igra pred duelot so Mancester.. E sega znaeme deka Murinho gi bira fudbalerite spored toa koj kolku zasluzil, pa da se nadevame deka ako dobie sansa Mancini ke ja iskoristi maksimalno.. Mislam deka ke ni treba za duelot so Mancester.. brz.. nepredvidliv..
да ја направи финтата како со лион ама маестрално да ја изведе како тогаш ке го прати Рио по лимоња:smir:

на местото на адриано , и еден класичен шпиц (ибра) зборам за натпреврот со манчестер. така добиваме на брзина а адриано мора да одмори со ова ниво на физичка подготвеност и таа килажа многу натпревари му се фатија . за со рома од истата причина очекувам марио да стартува.
сепак ќе биде тежок натпревар рома не се за потценување иако ни се пациенти оваа сезона. баш од ова причина се плашам да не дојде до опуштање или евентуален кикс , зошто со интер никогаш е едноставно. ама сепак сме цареви :pos2:

Адриано е ѕвер во контранапади, добро гради топка и знае да ја сочува во негов посед. Што се однесува до играњето на Станковиќ тука мислам дека нема дилема, Мансини е крило и не може соодветно да го замени на таа позиција. Јас би го ставил на местото на Мунтари, но од друга страна пак губиме на дефанзива, Камбијасо и Занети би требало да го потполнуваат средниот ред во дефанзива. Јас би останал на истата постава од Милано, само би го сменил Мунтари, а на негово место би го ставил Виера.
Има време има, мистер Мурињо знае најдобро :)

Mislev za Mancini na mestoto na Adriano za natprevarot so Mancester. Bidejki kako sto vika Great, so istata postava, samo so Vieira vo nea mislam deka imame premnogu prostor ostaveno za niv vo sredinata.. i mislam deka srekata nema da ne posluzi dve utakmici po red na ist nacin.. Dokolku Mancester izlezi so Rooney i Berbatov od startot, odnosno da bideme 4 na 4 vo sredinata togas da.. Ama pisav porano.. mislam deka Ferguson nema da izlezi taka odnosno povtorno ke igra so 5 vo sredina.. ke ja saka dominacijata vo ovoj del isto kako vo prvoto poluvreme od prvata utakmica..
Sto se odnesuva do mene, onaka cisto moe mislenje e deka mozebi e podobro da igra Baloteli na mestoto na Adriano, no so nekoi malku podefanzivni zadaci.. i poveke da trca po toa aut linijata.. da ne se zaborava napred.. a sakam da igra ovoj bidejki e dosta dobar vo izveduvanjeto na slobodni udari.. ednostavno nemame nikoj koj taka dobro nafrla.. edino Baloteli odskoknuva od drugite.. a ovaa utakmica e od onoj vid na utakmici koi mozat da bidat reseni od edna kako sto vikaat anglicanite Dead Ball situacija.. odnosno nekoe nafrluvanje.. prekin.. a Baloteli tuka e izvonreden.. vidovme i so Bologna pred edna nedela..

јас лично би сакал да ги видам Адриано и Балотели заедно за да видиме како ке функционираат,плус ова е шанса да се одмори Ибра.
со оглед дека е дерби утакмица не верувам дека ќе се експериментира туку стандардот ке излезат на терен.
Мансини можеби како измена.
што се однесува до утакмицата со манчестер мислам дека мурињо научи многу повеќе од првата средба а и ни годи фактот што играме во гости па така да заебаното правило за гол во гости можеби и ќе ни послужи.
утрешната победа е морална бидејки јуве победи денес а не би сакале да ја намалат разликата.
следното коло играме со џенова во сабота од 18.00 ќе се најде ли некој ако може да реагира преку телма да се пренесува и оваа утакмица директно?
telma2@unet.com.mk
овој мислам дека е мејлот.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom