Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Највазни факти за поразот - не ни играа најдобрите играчи маикон и снајдер,гол од офсајд,недосуден пенал за самуел чист како солза,лизгав терен( во мн битни мигови се лизнаа начите играчи балотели 2 пати и еднаш мота во 93), со тепање и со лактови само така мозе јуве да победи!!Толку имам за мечов, и не се замарам толку за поразов по што интер напраи само да биде поинетерсно првенството:toe:се знае дека они ке освојат

Соочисе со реалноста, немој да бидеш и ти Алиса во земјата на чудата, Јувентус отиде во Серија Б поради местење на натпревари, убаво кажа еден ваш член кога некој таму постираше изјави на фудбалски легенди за Јуве, рече, да, се е тоа убаво али истите се дадени пред Калчополи. Еден Румениге за вас кажа, Јуве не е фудбалски клуб, Јуве е мафија ! Немој со вакви бламажи друг пат, уживај си во победата и намалената разлика на -5 и останување во трката за втората позиција со Милан.

Ova e epten potcenuvanje so Milan za vtorata pozicija, sea bidi iskren Juve ve tepaa doma (inace Juve gi mrzam poise i od Inter, ako e toa uopste moguce) ama ne mora odma da gi rugash timovite, Inter fan club si e ipak ama respect za timovite so se vo igra zaedno so Inter. Ipak zalam za porazot neresheno ke bese pointeresno mozda...so sreka so Rubin, kraj kraeva sakam sto poise Italjanski ekipi da ima u CL za fejkerskite ekipi od Spanija i Anglija da se spustat na zemja malce. :smir: :smir:

готово ќе ви дадат 1 поен омг..поднеси пораз што е тоа е :)
Ке го поднесам узивај само ја ништо не излазав, како и пред 2 години пак тепаат со гол од офсајд,али пак ке освои интер нз што се палите толку коа губите од многу послаби тимови а сакате да освоите титула:toe:

druze resiv tebe da ti repliciram zaso te gleda deka se razbiras kolku tolku vo fudbal!Znaes li vo so e problemot so klubot inter:vidi sega:Sakata da bidete kako nas a ne mozete nikogas,toa da vi bide jasno na site a znam deka ti go svakas toa,a ovie drugive ne mozat!Imeto JUVENTUS vi e kako trn vo oci toa e celata rabota,vie koga ste pred mec so nas se plasite veruvaj mi deka e taka,kako sto na primer arsenal se plasi od mancester,na nas derbito ni e so Milan,kako sto na mancester mu e so liverpul,ili barsa-real,ili roma-lacio,juve-milan,toa e druze i nikoj ne mozete da go svanete toa ili se pravite deka ne e taka!Derbito so vas stana derbi vo posledno vreme zaso sakate so sila da go urnete toa sto juve go e gradel 100-i kusur godini i sto e religija vo cela italija!Ajde vi se molam da ne slusam poveke detski glasovi,sudii ni se krivi,ova ona,pa se sekavate li koga ve pobedivme 1-2 godinata koga se vrativme od serija B a?I toa na djuzepe meaca!nemojte vi se molam!ajde pozdrav i se znae koj e koj:smir:
еден совет, добронамерен, помали постовите и со македонска поддршка, јебига брат сакав во потпис да те носам до нова година ама многу си дугачок во воа мисливе.
п.с. ти давам зеленко гледам дека ти си единствениов на форумот после јобе_бт кој се разбира во хумор!

Ајде кај сте да коментирте сеа ви најдов доказ!!!!!!! Видете погоре клипот чист офсајд 46 секундааааа
мело не ја допра топката, топката ја удри дел пиеро и се одби од ногата на лусио, прочитај во сите извештаи и во конечниот список на стрелци дека мело не е запишан.

и доста за судењето, судењето беше добро со минорни грешки на двете страни. единствена грешка беше црвениот на Мурињо!
и не се секирајте, другото коло пак некоја екипа од рангот на каљари и ливорно ке ги здрма пак ке бидат -8!

готово ќе ви дадат 1 поен омг..поднеси пораз што е тоа е :)

Вас ви се потребни повеќе поенчиња друже. А тоа дали тој ќе поднесе пораз или не негова работа, ваљда не е навикнат, дај му простор малку :smir:

многу фалеа Шнајдер и Маикон... немаше везен играч, се експериментираше со Кампијасо, изведуваше слободни,корнери...

Пораз во дербито но и понатаму сме први. Разликата ја направиа Буфон и Диего и на крај заслужено си победиа.

Сепак ние сме и понатаму први па овој пораз треба да се заборави. Нареден натпревар играме со Рубин на кој треба да се извадиме од поразот во дербито. Се надевам на враќање на Снајдер оти со оваа средина повторно ќе се нервираме и че гледаме досадна игра.

^Досадна игра од Интер вчера рака на срце не гледавме, колку што изиграа Јуве толку изиграа и Интер, Јувентус имаа 2 шанси постигнаа 2 гола , Интер исто, прва шанса на Дејо нереализирана, втора по голот на Јуве исто нереализирана и од трета Ето, четвртата шанса и зицер за Дејо ги уби зашто веднаш потоа Јуве по прво поминување на половина во второ казнија и тоа беше тоа .

Се на се склопено, во ваков дерби меч и неможев да очекувам многу од Интер така да во сегмент на игра во позитивна смисла ме изненадија зашто и пред меч реков дека со тој кадар во средина Интер до сега не успеале да победат башка и Маикон и Снајди не играа а Јуве беше комплетен. Грешките на Цезар у никој случај неможеа да се предвидат а истите најмногу влијаеа врз овој резултат ( немаше ниедна интервенција у тек на меч, т.е. по првата лошо реагираше и Маркизо казни ) кој во ниеден случај не е срамота за Интер, со дигнати глави можат да се помират за истиот и да се сконцентираат на наредниот период.

Реков и вчера, сакале нејкеле, во случај Интер да реди победи во наредните условно кажано лесни мечеви они ке профитираат на табела најмалку пред еден конкурент а најмногу пред двата зашто сега Јуве и Милан имаат меѓусебен дуел.

Рубин е она главното, победа со нив и победа со Аталанта наредно коло и повторно отвараат простор за нова супер серија до она главното во Јануар, со Милан на ''домашен'' терен. :wink:

3766672301_fa30d01fdc.jpg

Eto :wub:

Прашање е колку е дораснат за голема екипа во моментов, многу играчи имаат блесоци во вакви екипи каде имаат простор за докажување али кога ке влезат во конкуренција на искусни и веќе докажани фудбалери се губат.
Нејсе, Парма е супер средина за развивање на млади фудбалери во Италија, најубаво ке биде да остане таму уште една година плус, ко овој Палоши ( као и да се изговара ) од Милан.

Кореографија во прво полувреме...

juveinter0.jpg

Приметете ја кореографијата извадена на почеток на второто полувреме...листови со ликот на Балотели :)

juveinrer.jpg

Gleate maliot od Parma sho im prai ? Toj ne e nash igrac na zaem u parma :D ? ili 50/50 se?
2006– Internazionale 0 (0)
2007 Chievo (loan) 0 (0)
2008–2009 Modena (loan) 53 (9)
2009- Parma (loan) 7 (2)

Мислам дека ќе биде само просечен играч на кој може да заработиме некое милионче, ништо повеќе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom