Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо: распоредот не ни оди во полза

Јас се извинувам денес бев отсутен цел ден затоа имаше само една информација. Кажете утре ако знае некој, дали работат justin - стримовите, или пак се јавува она: лимитот за вашата држава е надминат...?

Ако работат, ќе пуштиме стрим од мечот на сајтот.Ако не, ќе пробам да најдам некој друг стрим, но проблемот е што сите не можат да се прикачат...

Работат линковите на Justin.tv, еве моментално гледам американски фудбал Јута - Орегон. Значи утре слободно ќе може да се следи натпреварот на страницата на Интер. И чат ќе има, нели?

Да, обавезно ќе има Chat, a за Stream ако има уште подобро.

120766.jpg

Уште малку и се враќа ѕверов..
Неговите стартови против напаѓачите на оние помали и погруби екипи се од непроценливо значење.. :pipi:
Особено сега ни треба во дуелите во Сериа А кои се играат три дена пред лига на шампиони.. Мислам дека во недела со Сампдорија ако не се лажам беше ќе го видиме во прв тим.. Треба да одмара и Самуел малку.. А не е лошо и Кордоба да заигра..

П.С. За денес некоја најава на состав?
П.П.С. За разлика од минатите години кога доста ротиравме со одбраната, оваа година Мурињо нешто налик како што беше во Челзи кога Карваљо и Тери одиграа заедно преку 80 % од натпреварите.. Истото Мурињо го прави со Лусио и Самуел.. резултат на тоа само 1 гол примено имаме вкупно во сите натпреварувања каде настапуваме.. Верувале или не.. ја имаме најдобрата одбрана засега со најмалку примени голови во цела Европа.. :back:

Верувале или не.. ја имаме најдобрата одбрана засега со најмалку примени голови во цела Европа.. :back:
Со купувањето на Лусио ја подобривме за класа и така добрата одбрана која ја имавме од минатата сезона. Не знам кој друг клуб има играчи на клупа како Кордоба и Матераци. И покрај тоа што се во пооднинати фудбалски години овие двајца слободно можат да играат прв тим во некоја голема екипа, а кај нас се замена за Самуае и Лусио.

Не знам кој играч би го додал во овој состав и во средината. Според многумина тука сме најслаби, споредено со шпицот и одбраната, но со Снајдер, Камби, Занети и Станкович (Мота) овој среден ред ми изгледа одличен. Само малку треба да се уиграат порадни многуте нови имиња. Милито и Ето се супер тандем, го имаме и Балотели.

Според мене ова е еден од најдобрите состави кои ги имал Интер во историјата на клубот, и дефинитивно најдобар одкако јас следам фудбал.

Имаме добар состав но мислам дека ни треба уште еден играч од средината таму некако не сме најаки но мозе уште не се уиграни па грешам нз ке показе времето но според мене еден играч од средина кој знае да даде пас и да ја задрзи топката таков неаме ние еве на пример кој се тие играчи што ги немаме чави,инеста,фабрегас,де роси,чаби алонсо мислам дека доволно бев јасен.

Ги имаме Мансини (газеше во Рома) и Кварезма(газеше во Порто) ... али неможе да ги уигра ..... Не знам од која причина ... али ја да сум на негово место бар 1 од нив 2 ги играм ....

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o;
A disposizione: 1 Toldo, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 25 Samuel, 26 Chivu, 45 Balotelli;

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o;
A disposizione: 1 Toldo, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 25 Samuel, 26 Chivu, 45 Balotelli;

се враќа Камби :)

Според мене, а и одамна кажано тука.. нашиот најдобар среден ред истрчува на оваа утакмица.. Само некоја надприродна сила би не спречила да не победиме денес..

Еве го составот за интер цезар,маикон,кордоба,лусио,сантон,станкович,занети,снајдер,камбајсо,ето,милито

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom