Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Камбиасо во октомври се враќа. А репрезентациите се посебно опасна работа затоа и на inter.it има натписи: тој и тој е на натпревар на својата репрезентација, му посакуваме да се врати....нешто како жив и здрав :pos2:.
Оваа сезона само од тој аспект да сме ОК, да не ни се повредуваат играчи, посебно не клучни играчи како Камбиасо... и ќе газиме!

Значи без Камби ќе играме со Барса :nesum:
Маикон кога игра за Бразил секогаш се враќа повреден факккк сега ме фати секирација

Значи без Камби ќе играме со Барса :nesum:
Маикон кога игра за Бразил секогаш се враќа повреден факккк сега ме фати секирација

Маикон и повреден може двајца да качи на грб да трча со нив и да даде гол. Донт вори :smir:

Хехе, дегенерикот Канаваро изјавува, Сантон треба да го смени тимот ако сака да игра на СП, на што Мурињо му дава доста интелигентен одговор за кој му симнувам капа :

- Прво, Канаваро сеуште е играч а не менаџер, второ, ЗАБОРАВА нешто што не се однесува за Интер, а тоа е дека во Јувентус централни играчи од одбраната се Кана и Киелини, но тука е и Легротаље, дали он треба да го промени клубот ако сака место на СП, трето, ЗАБОРАВА дека тука е и Џовинко, голем талент на италијанскиот фудбал, дали и он треба да го промени тимот за да игра на СП .

БРАВО ! Сам себе се утепа Кана . . . кратко и јасно од Мур, слободен си !

:cuc:

п.с. Незнам дали приметивте, али го упропастивте фан клубов . :toe:

a be sto se sekirat koj i da nedostiga uste ke gio imame kvarezma.

koj i da e povreden a senadevam nikoj nie pak ke gi tepame 2:0 eto dva gola

p.s sum bil na gatac

Засекогаш со нас !

Заборавивте уз кладбиве, поминаа 3 години од смртта на Легендата, на единствениот . . . . Факети .

120141-500.jpg

Почивај во мир голем човеку !

Интераши ме интересира што мислите, кој играч Мур ќе го стави лев бек на натпреварот со Барса, т.е кој би го чувал Меси?? Занети е искусен, добро го познава Меси али е многу многу поспор од него, за Киву не ми се верува, тешко дека Мур би му ја даде таа задача да го чува Меси, единствено со брзината и со физичките предиспозиции може само да парира Сантон.:toe::smir:

Интераши ме интересира што мислите, кој играч Мур ќе го стави лев бек на натпреварот со Барса, т.е кој би го чувал Меси?? Занети е искусен, добро го познава Меси али е многу многу поспор од него, за Киву не ми се верува, тешко дека Мур би му ја даде таа задача да го чува Меси, единствено со брзината и со физичките предиспозиции може само да парира Сантон.:toe::smir:
Ajт пред идење у хоризонтала едно постче :)

. . . . Без двоумење според мене, Киву, беше фантастичен против Милан, една од неговите може и најдобри партии до сега во дресот на Интер, мислам дека Мур ке ја искористи во случајов единствената слабост на Меси, десната нога :) .
Од мечов, како и од сезонава воопшто, очекувам потврда за грешката која ја направи Барса ова лето, шут картата за Ето .

Заборавивте уз кладбиве, поминаа 3 години од смртта на Легендата, на единствениот . . . . Факети .

Почивај во мир голем човеку !

Зарем поминаа 3 години ц ц ц ц....како вчера да ја правев папката со негови слики во папката со слики на Интер.....

untitleduyu.bmp

Абе кога Сантон можеше со Роналдо зошто да не може со Меси, а може ке влезе Матераци па овој ке се плаши да влезе во шеснаесетник.
Ние имаме топ одбрана, ама ваму кој ќе ги чува Ето и Милито?
Повекето играчи ја знаат играта на Ибра, ама мислам до него ке биде Лусио. Мене уште не ми е јасно кој ке биде во прв тим во средина, иначе на другиве позиции јасно е кој ке игра.

Абе кога Сантон можеше со Роналдо зошто да не може со Меси, а може ке влезе Матераци па овој ке се плаши да влезе во шеснаесетник.
Ние имаме топ одбрана, ама ваму кој ќе ги чува Ето и Милито?
Повекето играчи ја знаат играта на Ибра, ама мислам до него ке биде Лусио. Мене уште не ми е јасно кој ке биде во прв тим во средина, иначе на другиве позиции јасно е кој ке игра.
Составот би требало да биде нешто сличен како на градското дерби.

Цезар, Маикон, Лусио, Самуел, Куву, Занети, Дејан, Мота, Снајдер, Ето, Милито.

Кога би бирал помеѓу Киву и Сантон, би се одлучил за Киву.
Поискусен е и подобар во дефанзива од Сантон.
Мурињо може да изненади и со Занети лево а Мунтари да игра прв тим во среден ред. И тоа е добра варијанта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom