Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се договорив со Др.Петар* за менување на аватари/потписи во зависност од исходот на дуелот меѓу нашиот драг Интер и нивната Барселона. Се надевам тој ќе носи наша членска карта неделата по натпреварот:smir:

ио соно дај ми некој ден мене одлично стојам со англискиот

ио соно дај ми некој ден мене одлично стојам со англискиот

Е може и за мене ако некој се откаже од својот ден слободно сметајте на мене. Известете ме на профил или ПП и ја сум добар:wink:

Ај кој сака со мене да се клади дека на 16 Интер ќе изгуби од Барса. Ако има заинтересирани нека пишат на профил таму ќе се договориме на шо ќе се кладиме и колку време.

мене ме интересира што ке има на сетанта спортс со Џозе мурињо за победава над биланезите!

ibrahimovic: natprevarot megu inter i barcelona nema da bide duel megu mene i eto nie sme razlicni igraci i ke igrame so ekipite ane eden protiv drug

javierzanettig.jpg

:smir:

како нема , прелистај поназад :) нема везе друже ако сакаш , слободно
Не видов, моја грешка. Иначе да, нема везе шо е до мене можам секој ден јас како каже Иосоно така нека биде :)

Понеделник: Dek0
Вторник: Advisor, Dee Jay
Среда: Engin, Rossi_46
Четврток:
Илијаико
Петок: J.Zanetti
Сабота: The Great
Недела: Ton Inter

Ако има некоја грешка пријавете.

Поставивме опција за коментари на сајтот. Пробно е, тест период две недели, да видиме дали има потреба од нив и дали е подобро со нив или без.

После ќе видиме што и како.

Само регистрирани можат да пишуваат.

Бујрум...

Ако има некоја грешка пријавете.

Поставивме опција за коментари на сајтот. Пробно е, тест период две недели, да видиме дали има потреба од нив и дали е подобро со нив или без.

После ќе видиме што и како.

Само регистрирани можат да пишуваат.

Бујрум...

рачунај и на мене кога има празно место :sise:

Овие фановиве на Барса многу се убедени во триумф над Интер. Во сите кладби ни даваат предност. Викаат ако Интер победи или заврши натпреварот нерешено, фановите на Интер го добиваат облогот.:vozbud::vozbud::vozbud:

Очигледно одат на три бода уште на првиот натпревар. Леле ако ги спуштиме на земја уште во прво коло, леле што ќе биде:pos2::pos2::pos2.

пс кај ни се ibrakadabra i ibracadabra малку е монотоно без нив. Нема ни една асална дискусија (караница)

рачунај и на мене кога има празно место :sise:

Секогаш има празно место. Значи табелата е за да има минимум по два текста во денот, но се разбира дека добредојдени се и повеќе.

Julio Cesar hits the big three-o

120069.jpg

APPIANO GENTILE
- From everyone at Inter and all the fans, many happy returns to Julio Cesar. Our Brazilian goalkeeper, born in Rio de Janeiro on 3 September 1979, celebrates his 30th birthday today.

Среќен роденден на најдобриот голман на светот и на планетава и галаксијава што би рекол ЉуБЕ :pos2:

Жулио Цезар, компилација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom