Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бранењето на Ибра? Зборувавме за Цезар или за Ибра? Или кога незнаеш што да кажеш тропаш глупости? А тоа за бан не е проблем.. лесно е тоа.. само интересно ли е кога пишуваш во фан клуб во кој сите исто мислат? Знаеш ли што е тоа? Диктатура! Нема друго мислење.. само почит кон ликот и делото на Занети! Друго ништо..:tapp:
Да ти најдам уште еден член? Па секој гол кој го прима голманот, а е од далечина повеќе од 30 метри е негова грешка.. доколкуи топката не се одбие.. тоа е фудбалско правило.. прашај некој голман ќе ти каже..
А ако голот од Парма не е кикс тогаш нема што да разговараме.. јас не знам што е кикс на голман.. тој ми беше онака на вравот на киксовите..

Муабетот е за Цезар, не за Ибра..
Ајде еве ти побарај утки на Ибра.. ќе ги споредиме со овие на Цезар, или со било кој друг.. па да видиме што ќе излезе..
Nema sto da baram sum gi gledal skoro site utakmici na Inter znam nema sto da ti dokazuvam na tebe , koga treba i protiv jaki ekipi pravi kiksovi a protiv parma i ostala bagra dava izvonredni i vonseriski golovi ali ok nema veze bitno cezar e kikser ibra e zverot.

Абе ист ли е тимскиот дух ако си замине најдобриот играч од екипата? Ќе има ли екипата тимски дух? Се одбила топката.. на која страна се одби бе гледаш ти или не гледаш.. се одби накај Цезар.. тој доаѓа од средината на гол линијата, а топката оди надвор од голот ама се одбива во правец на неговигте раце.. и овај си ја пика вгол.. мртов агол бе АЛОООООООООО Јане Николоски го брани ова...
ГТимски дух имала екипата.. знаеме без Златан каков ни е тимскиот дух.. како изгубени кокошки сме.. тимски дух.. ако знаеш и ти што е тимски дух..

Абе ист ли е тимскиот дух ако си замине најдобриот играч од екипата? Ќе има ли екипата тимски дух? Се одбила топката.. на која страна се одби бе гледаш ти или не гледаш.. се одби накај Цезар.. тој доаѓа од средината на гол линијата, а топката оди надвор од голот ама се одбива во правец на неговигте раце.. и овај си ја пика вгол.. мртов агол бе АЛОООООООООО Јане Николоски го брани ова...
ГТимски дух имала екипата.. знаеме без Златан каков ни е тимскиот дух.. како изгубени кокошки сме.. тимски дух.. ако знаеш и ти што е тимски дух..

Ти го следиш фудбалот на Интер ??

Најискрено ... колку утакмици си изгледал сезонава ?

Ако има еден човек што го крши тимскиот дух .. тоа е ЗЛАТАН ..

Прст кон навивачите ... се кавга со секој ЏА БУ ... као циганине ..

А за киксовите ти реков ...

НАЈДИ УШТЕ ЕДЕН ШТО КЕ РЕЧЕ *ЦЕЗАР КИКСНА* ...и да даде асални аргументи зашто е тоа кикс на ЦЕЗАР ... дотогаш ... Silencio ...

абе видете...

има навивачи кои навиваат за клубот а има навивачи кои навиваат за играч, а уз тоа и за клубот у кој игра... имав таков другар, за михајлович...беше за лацио,интер па кај отиде михајлович за тој тим...ете исти се овие со идентични никови...тоа е тоа...

абе видете...

има навивачи кои навиваат за клубот а има навивачи кои навиваат за играч, а уз тоа и за клубот у кој игра... имав таков другар, за михајлович...беше за лацио,интер па кај отиде михајлович за тој тим...ете исти се овие со идентични никови...тоа е тоа...

Па да ... ама таквите се *симпатизери* а не навивачи :D

Ти го следиш фудбалот на Интер ??

Најискрено ... колку утакмици си изгледал сезонава ?

Ако има еден човек што го крши тимскиот дух .. тоа е ЗЛАТАН ..

Прст кон навивачите ... се кавга со секој ЏА БУ ... као циганине ..

А за киксовите ти реков ...

НАЈДИ УШТЕ ЕДЕН ШТО КЕ РЕЧЕ *ЦЕЗАР КИКСНА* ...и да даде асални аргументи зашто е тоа кикс на ЦЕЗАР ... дотогаш ... Silencio ...

Сигурно повеќе од тебе го следам! И како тоа не ми е јасно Златан го крши тимскиот дух? Со тоа што дава голови или што? Прст кон навивачите? А што сакаше ти? Кој смее бе да му свири на оној играч? После тој прст кон навивачите излегува Морати со јавна изјава во која јасно и гласно вика - НАВИВАЧИТЕ ПОГРЕШИЈА!!!
А не како обично кога викаше тоа е недоразбирање..
Исто така имаше и добар дел од фудбалерите кои го поддржаа Златан, исто како и Мурињо! Значи да те поправам.. 90 % сме на мојата страна.. само вие сте заталкале со оној мал број 10 % кој му свиреше него.. додека на оваа страна се фудбалерите, Морати, Мурињо и цел Интер! Сите застанаа зад Златан..
За истите тие пички кои му свиреа после на наредниот натпревар да го пеат неговото име..
За нив ли ми зборуваше?
И со кого тоа со секого се скарал Златан? Да беше Матераци ќе поверував.. ама сезонава не се скара со никого.. или ми зборуваш за некоја друга сезона..?
И не барам веќе некој да ти потврди кикс на Цезар.. очигледно слабо си го гледал минатите сезони.. само оваа последнава ја памтиш..

Сигурно повеќе од тебе го следам! И како тоа не ми е јасно Златан го крши тимскиот дух? Со тоа што дава голови или што? Прст кон навивачите? А што сакаше ти? Кој смее бе да му свири на оној играч? После тој прст кон навивачите излегува Морати со јавна изјава во која јасно и гласно вика - НАВИВАЧИТЕ ПОГРЕШИЈА!!!
А не како обично кога викаше тоа е недоразбирање..
Исто така имаше и добар дел од фудбалерите кои го поддржаа Златан, исто како и Мурињо! Значи да те поправам.. 90 % сме на мојата страна.. само вие сте заталкале со оној мал број 10 % кој му свиреше него.. додека на оваа страна се фудбалерите, Морати, Мурињо и цел Интер! Сите застанаа зад Златан..
За истите тие пички кои му свиреа после на наредниот натпревар да го пеат неговото име..
За нив ли ми зборуваше?
И со кого тоа со секого се скарал Златан? Да беше Матераци ќе поверував.. ама сезонава не се скара со никого.. или ми зборуваш за некоја друга сезона..?
И не барам веќе некој да ти потврди кикс на Цезар.. очигледно слабо си го гледал минатите сезони.. само оваа последнава ја памтиш..
I da baras nema da najdes zasto ne postoi :) i ajde dosta vise so diskusijava nigde ne vodi za tebe pak ke bide ibra bog za nas platenik koj igra bez srce za timot i toa e toa.

Кој смее бе да му свири на оној играч?

Знаеш кој смее ?

Навивачите а го свиреле со ПРИЧИНА ....

А он пошто е босански мангуп ... мора да им врати ..па ке го мрзат бе ... Кој не би го мрзел ?

Знаеш кој смее ?

А он пошто е босански мангуп ... мора да им врати ..па ке го мрзат бе ... Кој не би го мрзел ?
Normalno deka ke go svirat be brat, ali NAVIVACITE, oni znaat a i ja i ti i golem del od forumov osven ibracadabra zosto go svirat, samo zaljubenite u likot i deloto na Ibra nemozat toa da go razberat :P

I da baras nema da najdes zasto ne postoi :) i ajde dosta vise so diskusijava nigde ne vodi za tebe pak ke bide ibra bog za nas platenik koj igra bez srce za timot i toa e toa.

За мене Ибра е играч кој е витален за Интер во овој момент! Има една изјава на сестрата на Морати која ќе ти ја напишам на англиски онака како што ја кажа таа: " You can not replace Ibra just with one player! You will need an entire department to do that "

Знаеш кој смее ?

А кој го пееше неговото име наредната утакмица? Навивачите на Сиена? Или беше тоа плеј бек? Како тоа после само една утакмица истите тие го засакаа него?
Се кладам дека сега истите тие седат дома и се молат да не си замине од Интер! :smir:

abe decki vie so mislite ke vi go lapnime li ibra ili ne
ja se nekako mislam deka ibra ide vo barsa i najverojatno ke bide trampa so eto

За мене Ибра е играч кој е витален за Интер во овој момент! Има една изјава на сестрата на Морати која ќе ти ја напишам на англиски онака како што ја кажа таа: " You can not replace Ibra just with one player! You will need an entire department to do that "

А кој го пееше неговото име наредната утакмица? Навивачите на Сиена? Или беше тоа плеј бек? Како тоа после само една утакмица истите тие го засакаа него?
Се кладам дека сега истите тие седат дома и се молат да не си замине од Интер! :smir:
Sosema e u red toa i golem del od fan klubov smeta deka Ibra e vitalen za Inter , vo toa se soglasuvam ali problemot kaj tebe e sto go stavas Ibra nad INTER smetas deka Ibra e Inter epa ne e taka brat u zabluda si.

Aко за овој гол не е крив Цезар незнам кој е.. не се фаќала топкава а? Нити еден голман на планетава ова не го брани.. :tapp:

А за голот од слободен на оваа утакмици излишни се секакви коментари..

немојте сеа за цезар да се фаќате, споредете го него со било кој, слушате БИЛО КОЈ голман на светов, и споредете ги неговите одбрани, колку пати не вадел од гомна, и неговите "киксови"... ќе забележиш дека Цезар е еден од врвните голмани на денешницава. единствен хендикеп е висината, ништо повеќе, но компенизрај го тоа со рефлексот и проценката и ќе добиеш дека висината е занемарена тогаш.....

позз

Цезар сезонава ви донесе еден куп бодови, и е една од најсветлите точки во Интер.

@Ibracadabra со твоиве постови и споредби на ибра и занети ме потсеќаш на оние навивачи што го свиреа Малдини....
Занети, Малдини, Дел Пиеро, Тоти... се играчи што се икони во своите клубови и се респектирани од сите страни без разлика за кој тим се навива.
Ибра никогаш нема да го постигне тоа ниво од проста причина што е себично алчно копиле :smir:

Цезар сезонава ви донесе еден куп бодови, и е една од најсветлите точки во Интер.

@Ibracadabra со твоиве постови и споредби на ибра и занети ме потсеќаш на оние навивачи што го свиреа Малдини....
Занети, Малдини, Дел Пиеро, Тоти... се играчи што се респектирани од сите страни без разлика за кој тим навиваш..
Ибра никогаш нема да го постигне тоа ниво од проста причина што е себично алчно копиле :smir:
koe kur go boli za klubot glea samo da mu e puno dzepceto i da jade gomna ova ne mu cini ona ne mu cini :) pa majkomu kolku igraci igraat u Inter nikoj ne se zali ovoj nasol da jade gomna sakal vakov tim onakov. zaneti ne saka jak Inter ? cezar , maikon nejkat ? samo ibra saka ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom