Ibracadabra
Волшебник
- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 65
Интер моментално може да се опише како човечко тело каде Ибра е умот а Занети е срцето!
Без разлика што Ибро е во формата на животот и го предводи интер немора да значи дека има право да си го лади со кого сака и како сака!
пази сега друга ситуација!
еве му се случува на Ибро истото што му се случи на Адри(недај боже) и што тогаш??
Ќе пропадне ли Интер:? - не бре пријателе ИНтер бил и ќе остане Интер без разлика дали босанското гомно ќе пцуе што секоја акција не поминала преку него!
со таа минутажа што ја добива и таа доверба и симоне инзаги да играше во интер ќе дадеше толку голови!
Среќа наша што го зедовме Златан кај нас и кога му се случи тоа на Адриано го имавме.. инаку ќе видеше што тогаш.. сега залудно е да ти објаснувам..
Јас те разбирам дека Ибро е клучен за успехот на Интер во последниве три сезони, но не е добро од твоја страна да го критикуваш Занети.
Вака и јас сум голем фан на Хавиер Занети, но во последно време ја оплескаа работата и од неговото природно место Десен бек, сега за да биде во првиот тим на сите места го ставаат, а тоа е една од причините зашто средниот ред и нападот се во многу натпревари отсечени.
До пред појавата на Мајкон, а сега од пред 2-3 месеци и огромниот талент Сантон не верував дека има некој што ќе го замени на Хавиер занети.
Добро би било Хавиер Занети оваа да му е последна сезона за Интер.
Да не се повторува случајот Милан со Малдини, секоја година го одолжуваше повлекувањето, иако неговото време помина уште од пред 3-4 сезони.
Благодарност до Хавиер Занети, но од следната сезона нека ги прати натпреварите на интер со костум, или нека оди да полага за тренер.
А единствено не заменлив играч во Интер ќе остане РОНАЛДО, но за жал немавме многу среќа , бидејќи се повреди и поголемиот дел од престојот во Интер беше повреден.
Само еден беше незаменлив - ФЕНОМЕНОТ.
Токму тоа ми е мубаетот.. не гледаме и не учиме од грешките на Милан! Па не Занети, не Малдини да се викал.. ако му е дојдено времето да си оди нека си оди.. крај!
лелееееееееее до кај отиде дискусијава .... со кој памет најдовте занети да навредувате бе алоооооооооооо ..... ибра е феноменален и интер без него со ОВАА средина навистина не би бил шампион. но со планирани 100 мил. плус 60 мил. неговиот трансфер и ослободени некој си 20 милиони во буџет за плати со заминувањето на адри , ибра виера и креспо може да се склопи СТРАШЕН тим. тука се виља, ето , рибери , цеск , диего , торес , чаби алонсо , снајдер , дрогба , лавеци , хамшик , мело,есиен ........ кој сакаме можеме да го добиеме за тие пари.
ибра незаменлив ајде де .... оваа сезона можеби но со прави засилувања .... слободен е да оди кај сака , го обожавам играчов но ако ништо друго ќе гледаме поквалитетна игра затоа што нема да зависиме од неговите потези. а и да бидеме реални он не е лидер како меси или кака. едноставно нема муда и карактер за такво нешто а камоли за капитен. во спротивно ќе погодеше БАРЕМ една од дваесетината шанси што ги имаше против валенсија , ливерпул и манчестер.
за занети и јас се согласувам трпи средниот ред кога би ги имале диего или хамшик па и деко оваа сезона ... но феноменално си врши работата подобро од виера па и од мунтари и камби на моменти токму поради неговата константност ... но вакви зборови за капитенот никако . е сега со евентуални засилување како рибери или диего .... не знам кај ќе му најде место мурињо.
Нензма јас.. викате Интер ве интересира.. а го браните Занети.. едноставно неразбирливо.. значи сакате силен Интер со Златан во нападот или сакате симпатичен Интер (читај Интер кој не освојува титули) со Занети во него..
Едноставно неразбирливо.. ако остарел.. ако ја кочи играта во средината.. ако зафаќа место.. нека си оди..
П.С. Кога би се купиле сите тие има место за Занети.. уште во нападот не играл.. на местото на Златан..