Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Appiano Gentile presents...
Тhe Special One in action :

53840616.jpg

79523273.jpg

66079750.jpg

36918914.jpg

84405811.jpg

Можам да кажам само, добро што Ибра не играл кога Мур бранел, и добро што Матрикс не бил наоколу кога Мур бил во акција :)

Незаменлив човек...

Очекувам победа вечер и посигурно чекорење на Интер кон освојувањето на скудетото. Повторно нема да игра Маикон, а Станковиќ колку и да е туп, пак мислам дека ќе фали во составот вечерва. Според мене формацијата треба да иде вака:

-----------------Цезар-----------------
----------------------------------------
Сантон----Кордоба----Киву----Максвел
Занети--Камбијасо--Мунтари--Мансини
--------Креспо/Обиња----Ибра---------

Можно е да има трансформации на левата бековска позиција, односно ако Максвел прави киксови како прошла утакмица може на негова позиција да се стави Киву, а Самуел да биде партнер на Кордоба на централната одбранбена позиција. Десно мислам дека Сантон би требало да игра наместо Занети, и онака Занети слабо играше последниве утакмици како десен бек, ретко правеше продори по десната страна, па мислам дека треба да се врати на старата позиција, а од Сантон да очекуваме некој интересен продор. Средниот ред си е супер, Виера не иде во предвид да игра оваа утакмица според мене, на негово место Мунтари и Камби ќе си ја завршат задачата перфектно. И што се однесува до нападот, Круз е труп последно време па затоа треба да му се даде шанса на Креспо или пак Обиња, за Ибра не праам муабет (само да трча малку повеќе) :).
Обиња не е повикан а Креспо само што се врати од повреда.
Единствено решение за шпицот е Круз или Мансини.

се надевам мансини ке игра!
дечкото гори од желба да докаже дека е способен!

се надевам мансини ке игра!
дечкото гори од желба да докаже дека е способен!
Се работи за многу квалитетен играч но не добива доволно шанса. А и повредата го спречи да ја докаже својата врадност.

Вечева треба да се очекува да биде во стартните 11.
Ќе видиме за 20тина минути...

Inter: 12 Julio Cesar; 39 Santon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.

Lazio: 86 Muslera; 32 Radu, 13 Siviglia, 22 Rozenhal, 3 Kolarov; 5 Brocchi, 24 Ledesma, 8 Matuzalem, 81 Del Nero; 18 Rocchi, 10 Zarate.

Ла Гранде Ибра покажа голема непочит кон фановите на Интер и кон Curva Nord . . . ебате арогантното копиле, не смее некој да ти свири зашто беше очаен како и остатокот од тимот .

Како и да е, 1-0, знаејќи ги Интер, сакам уште еден гол да видам и мирно да одам у бољи живот.

едит: 2 - 0, каква асистенција на Ибра крунисана со рутинирана завршница на Мунтари . . . ајде, одиме на уште еден !!!

2-0 ... Sulley Muntari

Кој би рекол =)

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ видовте навијачиве здивување ? Аууууууууу

2-0 ... Sulley Muntari

Кој би рекол =)

ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ видовте навијачиве здивување ? Аууууууууу

Да да, и превод на тоа што го пееа беше, кој не скока е Росоњер :) .

Мунтари му се заблагодари на Алах 2-3 пати кога го постигна голот:pos2:....на Ибра требаше, ама ај:)

Ибра бе, колку наивен жут доби, нема да го гледаме против Киево . . . . . . и ?! :)

Ке биде опасно ... мамата ... али ја се надевам на кикс на Милан со Катанија утре !!!!

Ке биде опасно ... мамата ... али ја се надевам на кикс на Милан со Катанија утре !!!!
7 бода ( сеа за сеа 10 ), 4 кола до крај ? Киево, Сиена, Каљари, Аталанта, опасно ? Поопасно е да фатам птичји грип во услови кога свинскиот владее, не тоа .

Не би сакал Ибра да замини, но по она што го направи денес мислам дека ќе биде најдобро да си бара нов клуб, но се разбира за некоја огромна сума со која би нашле адекватна замена.

Честита победа!

ја се надевам дека ке тепаат!
за да они да го молат бога до крај интер да изгуби!

После 3 натпревари конечно победуваме и на дофат е Скудетото (не дека не беше ама сега уште поблиску :) )
Единствена црна точка на натпреваров беше Ибра (како шо кажа Syn) кога покажа големо непочитување кон навивачите на Интер т.е. Curva Nord :uvo:
Шо сакаше да кажи со тоа не знам...али изгледа избројани се деновите на Ибра во дресот на Интер :(

btw не верувам дека Милан ќе успее да ја совлада Катанија.

Edit:

8558cb7b5fd9adb5fcdc31a58ff742cf.jpg
:nesum:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Zlatan Ibrahimovic invented two goals - one for himself and Sulley Muntari - to beat Lazio, but 'silenced' the Inter fans with hand gestures.[/FONT]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom