Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
инаку за мало потсетување кој знаел кој незнаел!
после оваа сезона сме втори на скалата по скудета!!
:olee::olee::olee::olee::olee::olee:

аааа....одамна неам пишано тука... супер,нема миланезиве да филозофираат дека имаат повеќе качо титули..:vozbud:

чекам одговор или можда боли ова прашање ахахха :jaj::pos2::pos2::pos2:

Морееее.........детиште едно оди си на старскиот фан-клуб--АМАТЕРСКИ КЛУБ БИЛАН и таму кажувај си разни гачки,не тука да провоцираш без врска.Ке ве престигнеме не се секирај за тоа.
АЈ ГУБИ СЕ СЕГА, ДА НЕ ДОБИЕШ БАН ОД ТУКА!!!!!!!!

Report: Inter Bid €25m For Genoa Star Thiago Motta
Први Април одамна помина :toe:
Се надевам дека како и повеќето шпекулации на трач.ком така и оваа нема врска со реалноста. Па добро 25 милиони за Мота? Доколку се работи за Мота + Милито би било ок...

Report: Inter Bid €25m For Genoa Star Thiago Motta
Први Април одамна помина :toe:
Се надевам дека како и повеќето шпекулации на трач.ком така и оваа нема врска со реалноста. Па добро 25 милиони за Мота? Доколку се работи за Мота + Милито би било ок...

Ако го земат овој кретенов од човек Тиаго Мота,срамови живи ке биде.Па овој нема врска од играње,знае само да прави закачки низ теренот ништо друго.25 милиони евра???Ова е првоаприлска шега,но овие од трач.ком не знаат за тоа.Нема шанса да го земеме овој,па за какви играчи е заинтересиран Мурињо,што ке му потреба овој??Да грее клупа,да му купува мастики на Мурињо и да го молзе Морати со платата,што сигурен сум 10000% дека нема да ја заслужи.За Милито вреди да се дадат 25 милиони евра,се работи за класа играч,ама овооооој.........немам зборови,освен дека е една голема ДУПКА!!!!!
Тргнете по Диего бре луѓе,што сте виделе во овој Тиаго Мота не знам.Имаме шанси уште за него,нема врска тоа што Јуве демек се договорил со него.

Ако го земат овој кретенов од човек Тиаго Мота,срамови живи ке биде.Па овој нема врска од играње,знае само да прави закачки низ теренот ништо друго.25 милиони евра???Ова е првоаприлска шега,но овие од трач.ком не знаат за тоа.Нема шанса да го земеме овој,па за какви играчи е заинтересиран Мурињо,што ке му потреба овој??Да грее клупа,да му купува мастики на Мурињо и да го молзе Морати со платата,што сигурен сум 10000% дека нема да ја заслужи.За Милито вреди да се дадат 25 милиони евра,се работи за класа играч,ама овооооој.........немам зборови,освен дека е една голема ДУПКА!!!!!
Тргнете по Диего бре луѓе,што сте виделе во овој Тиаго Мота не знам.Имаме шанси уште за него,нема врска тоа што Јуве демек се договорил со него.
Не е толку лош играч. НО за во Инте сигурно не е.
Ќе грее само клупа, а знаеме дека Мурињо не дава пари на играчи кои ќе ги чува на клупа. Еве го Кварезма. Разочара и затоа замина во Челзи.
И јас би сакал да го видам Диего од другата сезона во Интер. Но доколку тој трансфер не успее бидејќи Јувнтус е во предност во таа трка не е лошо да се насочиме кон Деко кој вреди и многу помалку.

Се поголеми се шпекулациите и за замената за Адриано. Баш сега читав на трач.ком, кое е најдоброто решение за нападот на ИНтер.
Споменати се Ето, Виља, Тевез, Агуеро...
Исто така често се споменува името на Милито и Дрогба што воопшто не ми се допаѓа.
Друго име кое е поврзувано со Интер е и Кваљарела. Се работи за супер играч но го маме Балотели па и Мансини можи да игра како втор шпиц а е слиќен играч на Кваљарела.

Според мене најдобра и многу веројатна опција е Ето. Има договор со Барса уште една година па каталонците ќе се обидат да заработат нешто на него. Во Барселона би заминал Виља, па на крај сите задоволни :)

Леле... Само Мота да не дојде... Не можам да го гледам! Одвратен ми стана од првата утакмица меѓу Интер и Џенова годинава, на Меаца. Го провоцираше Ибра цело време... Кретен!
Од иста причина го мрзам и централнион дефанзивец кај второлигашине од Торино... Ама ми се праеше мерак кога лежеше после лактите на Ибра викендов.

Иначе освен Дрогба кој и да дојде мислам дека ќе биде одлично... Виља, Ето (многу тешко според мене), Агуеро, Милито, Кваљарела... добар е изборот
Среден ред: Диего, Хамшик, Аквилани, Деко... исто одлични фудбалери
Одбрана: Ивановиќ (порано беше актуелен), Карваљо... не ми праат мерак двајцава!

Прочитавте за судијана пред 11 години што призна дека згрешил што не свирел по фаулот на Јулијано над Роналдо, а после 30 секунди што свирнал пенал на Дел Пјеро...

José Mourinho has named a 19-player squad for Thursday evening's Tim Cup semi-final return leg at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 47 Rene Krhin.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Болдираните според мене ќе се во стартниот состав.
Утре ако успееме да дадеме гол во првите 15мин. можеме да се надеваме на финале...и то со Лацио :)

btw Јубе-Лацио (0-2) Зарате, Коларов :kesa:

Izvinete radi latinicava , ne e namerno ...
Ete posle vecerasniov fudbal , po koj Lazio gi izeba na Juve .... nemam pojma sto da kazam....
Dali ni se mestat site raboti kako sto treba ili ne znam...
Sampioni , Kup - abe u pm , kako ne ni padna sporting vo LC ....
:)))

BTW - I na kraj 2ra liga odat , pa se bunat deka sme zele Titula radi niv...
Posle vecerasniot fudbal se vide , se vide se :)))

José Mourinho has named a 19-player squad for Thursday evening's Tim Cup semi-final return leg at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 33 Amantino Mancini, 47 Rene Krhin.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

Кој е дечково некој знае ? Повеќе информации ?

Кој е дечково некој знае ? Повеќе информации ?

Full name: Rene Krhin
Birth date: 21 May, 1990 (Maribor)
Position: Midfielder, Right Midfielder
Nationality: Slovenia
Number: 46

Настапува за младинците на Интер (Inter Primavera)
109062-480.jpg

114639.jpg

Дури и фејсбук профил му најдов на малиов :)
pic.php

и нешо најново на трач.цом
Report: Porto Striker Lisandro Lopez On Inter’s Radar

The Nerazzurri are expected to overhaul their striking department this summer and ‘Mou’ has set his sights on the 26-year-old Argentine.

Според тоа шо покажа во Порто навистина е одличен играч, а колку ќе се снајде во Интер :S тоа ќе видиме "ако" дојде :)

повеќе на: http://goal.com/en/news/11/transfer...-porto-striker-lisandro-lopez-on-inters-radar

Се надевам дека вечер ќе успеат да изборат пласман во финалето, иако ќе биде многу тешко. Ако успеат на почеток да постигнат рано водство тогаш шансите ќе бидат поголеми. Сепак моја прогноза е дека тоа што во Џенова не погодија многу ги намалува шансите, така да не верувам баш во пласман. Ама сепак секогаш постои надеж.

"One is a coach with a 30-year career, the other with a three-year one. The one with 30 years has never won anything; the one with three years has won a lot. The one who has coached for 30 years has an enormous career; the one with three years has a small career. The one with a 30-year career will be forgotten when he ends it; the one with three could end it right now and he could never be erased from history. This could be the story of a donkey who worked for 30 years but never became a horse".

Ајде, чија е изјавава дадена 2005 . . . :vozbud:
:pos2:

p.s. :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom