Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ти ебам тоа копилето смрдено....
ВОЛ....ВОЛ НЕВИДЕН!!!
Уште плачиш кога не играш....а кога ке ти се даде можност , ке дајш гол и ке го посветиш како ФАЛА...
ФАЛА ТИ ТЕБЕ!!!
Абе ти си бил за на клупа бе пизда ти материна...
Не те бендисвало а?
ПУСИ....
АЈ КВИТ!!!!
Морееееее.....е вака ПРВ СЕ НЕРВИРАМ!!!

:((

Ме боли кур , најискрено .... Реков ја Адриано не се враќа веке во формата во која што беше ....

Него треба некако да му се даде на знаење дека не може да прави што сака ....
Некоја тужба/неплаќање и што ти ја знам ... Па коа ке му секнат парите да видиме дали ке си дозволува лапсуси да не се враќа во клубовите ......

Циган грд депресивен

што мислите за лавеци и хамшик во пакет??

Што може да мислиме, топ :)

Околу Адриано треба да се реши ситуацијава од страна на Интер што побрзо. Тој е единствената црна дамка на тимот сезонава. Друг скандал скоро и да немаше. Цело време читаме он што и како правел, или не правел. Аман више од него, доста е, ПРЕМНОГУ шанси доби, ниедна не искористи...
Куферите треба на Малпенза да го чекаат, само што ќе стигне, да си ги земе и рикверц...

Ах Адри , Адри ...:tapp: Омилен фудбалер ми беше ... Маме му ибам :kesa:

Ах Адри , Адри ...:tapp: Омилен фудбалер ми беше ... Маме му ибам :kesa:

И мене ми беше друже,ама кога не знае да искористи шанси кој му се на тацна,нека се е**.

Добро бе што толку му се пуштивте на Адри. Незнам колку се надевавте дека може да направи нешто повеќе по две години упропастени во фудбалот???

Јас лично очекував дека колку толку ќе може да се опамети да продолжи со кариерата ако не во Интер во некој друг клуб. Неможам да го плукам играчот кој ги помина најдобрите две години во Интер кога ние бевме очајно лоши. Сам ја победи Рома во купот на Италија кога беше во најдобра форма. Годинава на сите натпревари кога настапи даваше се од себе. Но ете едноставно неможеше да има едно константно темпо на добар спортски живот.

Жалам што таков талент се упропастува. Едноставно му посакувам се најдобро и желба да продолжи во некој клуб од Бразил, барем да игра за репрезентацијата и да го има на ПЕС. Како левицата на Адри нема друга на ПЕС

:uvo:На јутуб има преку 20 клипа како Адриано дава неко интервју каде што изјавува дека го напушта фудбалот..:uvo:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

INTER MILAN, Mourinho comments on Adriano

123936530412393646071227280640PhotobyGiacomo01.jpg

Inter Milan coach Jose Mourinho has commented on Adriano's decision to retire by saying : "If that makes Adriano happy, that's perfect. Inter did everything to help him, already before my arrival. Everybody here helped him and what matters is that he is happy now. I still haven't talked to him, but I am sure that we will find out why he really wants to stop playing".

„Ако тоа го прави Адриано среќен, тоа е перфектно. Интер направи се за да му помогне, уште пред моето доаѓање. Сите овде му помогнаа и тоа што е важно е дека тој е среќен сега. Се уште не сум разговарал со него, но сигурен сум дека ќе откриеме зошто тој навистина сака да престане да игра“

ITALY/ INTER, Keen on Melo and Palombo

123931058112393082351234871417PhotobyGiacomo40.jpg

Inter Milan are rumoured to be interested in two midfielders : Fiorentina 25 year old Felipe Melo and Sampdoria 27 year old Angelo Palombo. While it could be difficult to sign the Brazilian player, who has recently stated he wants to extend his deal with Fiorentina, it could be easier for Inter to sign Palombo.

Who TF се па овие двајца?

Паломбо брат многу добро игра оваа сезона во Сампдорија,нека не те чуди ако сакаме да го купиме,многу добар играч е.Ама читав јас дека бил пред продолжување на договорот со Самп,но за некоја пара повеќе би го земале и Мурињо после да се фати за работа со него,да го направи играч и пол.

Едно мало потсетување до сите дека Интер - Палермо е утре од 15:00 (т.е. више е после 12 така да денес) како и сите останати натпревари од ова коло, освен Џенова - јуБентус која е од 8. На Телма ќе нема пренос, мислам дека ќе ја има Рома - Лацио... Така да или тука http://www.atdhe.net/ или тука http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=35359&part=sports ќе се снаоѓаме :) Очекувам мн тврд натпревар и да не ве чуди ако доминираат Палермо на средина и ако имаат 20 шута на гол. Сеа ќе го неаме Супермен на гол али ќе се молиме малце у Толдоне овој пат :) Како и да е минимум очекувам бод а утрешната утакмица за јуБе е мн битна, ако киксне и овој пат и 100% нека заборават на титула, без оглед на резултатот Интер - Палермо, а ако кикснеме ние a они да тепаат тогаш следна недела биче клање у селото :wink: Доволни ни се 12 бода да ја осигураме титулата, а ни преостануваат 4 домашни натпревари, така да мора да се тепаат сите натпревари на Меаца.

Inters Brazilian striker Adriano has stunned the football world by declaring that he wants to quit football for the time being, allowing himself to sort his own personal issues out.

This latest saga came about when the Emperor, who was supposed to return to Italy last weekend following the international break, failed to do so, as he supposedly missed his initial flight.

He has been with his family in Brazil ever since, and he has also just spoken in a press conference, whereby he has made these sensational claims concerning his immediate future.

"Right now I am only thinking about my health" Adriano admitted in the press conference with Sky Sport24.
"This is my reasoning behind why I want to stop playing football, at least temporarily anyway."

"I have lost the passion to play" Adriano added, in relation to the fact that he is solely focused on dealing with his own personal problems for now.

The 27-year-old went on to discuss his current contract with the Nerazzurri, and that he is prepared to sacrifice that as well.

"I am prepared to give up the money of my salary if need be."

Recent reports have suggested that Adriano is suffering from a form of depression since his recent break up with his girlfriend.
______________________________________________________________________________________
„Во моментов мислам единствено на моето здравје. Тоа е причината поради која сакам за извесен период да се откажам од фудбалот. Ја загубив страcта за фудбалот. Ако се бара тоа од мене, готов сум да се откажам од платата од Интер“, изјави 27-годишниот напаѓач на „нероаѕурите“.
:uvo::ija::lud::sakas_ust:angry3::tapp::pusk::pop:...:toe:

______________________________________________________________________________________
„Во моментов мислам единствено на моето здравје. Тоа е причината поради која сакам за извесен период да се откажам од фудбалот. Ја загубив страcта за фудбалот. Ако се бара тоа од мене, готов сум да се откажам од платата од Интер“, изјави 27-годишниот напаѓач на „нероаѕурите“.
:uvo::ija::lud::sakas_ust:angry3::tapp::pusk::pop:...:toe:
[/quote]

А што, да не сака ем да не игра фудбал ем плата да зима:toe:

Report: Inter Chasing Lazio Ace Goran Pandev

The Macedonian striker has yet to sign a renewal with the Aquile and the Nerazzurri are lurking in the wings…

The Italian media have speculated in recent weeks that Goran Pandev was close to agreeing a contract extension with Lazio. The negotiations have now reportedly stalled and Itasportpress today claim that Inter are closely monitoring the situation and could launch a bid in the summer.
The Nerazzurri were the club who unearthed Pandev in Macedonia in 2001 and brought him to Italy.

NASIOT PANDEV VO INTER !!!!!!!

Сензационална вест пристигна од Италија. Хозе Мурињо дал "зелено светло" за ангажман на Пандев, на кого гледа замена за контроверзниот напаѓач Адријано.

Според Интернет порталот Тутомеркато, постојат реални шанси, Пандев, после 9 години, повторно да се врати на "Џузепе Меаца", од каде како младинец ја започна интернационалната кариера, од каде замина за Анкона, а потоа за Лацио.
Како што информира истиот сајт, Мурињо и Морати сакаат што е можно побрзо да го договорат Пандев, најмногу поради фактот што тој ќе стане слободен играч во 2010 година, а и поради зголемениот интерес што го покажуваат најголемите клубови во Европа - Реал (М), Ливерпул, Валенсија, Тотенхем и Зенит се екипите кои веројатно ќе бидат во трка по потписот на Пандев, во текот на летниот преоден рок

Досега, Пандев му има дадено еден гол на Интер:vozbud:

According to La Gazzetta dello Sport, Inter president Massimo Moratti will meet with Genoa counterpart Enrico Preziosi at the end of this month to discuss the availability of Brazilian playmaker Thiago Motta and Argentine hitman Diego Milito. It is suggested that the Nerazzurri are prepared to splash out to secure the South American duo and could also agree to let David Suazo and Robert Acquafresca join the Grifoni in part-exchange deals.
Meanwhile, the Nerazzurri are keeping tabs on Udinese starlet Kwadwo Asamoah and are ready to offer the services of defender Nelson Rivas, striker Jonathan Biabiany or midfielder Rene Krhin to help bring the 20-year-old Ghanaian to the Stadio San Siro.
Moreover, the Via Durini directors are still keen on Palermo defender Simon Kjaer and are willing to put €7 million on the Rosanero’s table to sign the Danish international in a co-ownership deal.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom