Не ми е за Интер, навикнат сум да имаат промашувања кога се во прашање трансферите, за Пандев ми е, ке го загуби првотимскиот статус во Репрезентацијата .
Шала на страна, Мур се подготвува за 6 + 5 правилото ( иако како што знам истото не е изгласано ), веќе го имаат Супер Марио во тимот, мене најлогично засилување ( она кое и јас го преферирам ) на таа позиција ми е Кваљарела .
Мур јасно кажа, потребен е еден играч во одбраната, двајца во средината и еден во нападот за овој тим да биде комплетен а со истово 99.9% од фановите на Интер се согласуваат . А дека тој еден играч во нападот ке биде Пандев . . . . тешко, т.е. во никој случај нема да се реализира оваа шпекулација .
edit :
Inter: 1 Toldo; 39 Santon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic.
Subs: 22 Orlandoni, 7 Figo, 9 Cruz, 14 Vieira, 16 Burdisso, 18 Crespo, 25 Samuel
inter.it
- Oчекувана формација, Ибра не смее да добие жолт картон, ке биде суспендиран против Јуве . Победа и притисокот и те како ке биде врз грбот на Јуве кои имаат претешко гостување во Џенова .