Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од пред два дена е веста. Ништо не е конкретно, покажуваат интерес за 10 играчи моментално, од кои ќе купат 2-3. Јас лично се надевам дека ќе биде работата...

Не ми е за Интер, навикнат сум да имаат промашувања кога се во прашање трансферите, за Пандев ми е, ке го загуби првотимскиот статус во Репрезентацијата . :)

Шала на страна, Мур се подготвува за 6 + 5 правилото ( иако како што знам истото не е изгласано ), веќе го имаат Супер Марио во тимот, мене најлогично засилување ( она кое и јас го преферирам ) на таа позиција ми е Кваљарела . :toe:

Мур јасно кажа, потребен е еден играч во одбраната, двајца во средината и еден во нападот за овој тим да биде комплетен а со истово 99.9% од фановите на Интер се согласуваат . А дека тој еден играч во нападот ке биде Пандев . . . . тешко, т.е. во никој случај нема да се реализира оваа шпекулација .

edit : Inter: 1 Toldo; 39 Santon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic.

Subs
: 22 Orlandoni, 7 Figo, 9 Cruz, 14 Vieira, 16 Burdisso, 18 Crespo, 25 Samuel

inter.it

- Oчекувана формација, Ибра не смее да добие жолт картон, ке биде суспендиран против Јуве . Победа и притисокот и те како ке биде врз грбот на Јуве кои имаат претешко гостување во Џенова .

Мислам дека сега веќе ни требаат двајца напаѓачи, остануваме само со Ибра и Марио, Круз и Креспо им истекува договорот во јуни а и онака не добиваат шанса многу многу, Обиња е недозреан за во Интер па дака ќе мора да ги променуваме целите. Јас мислам дека ќе го вратиме Аквафреска, и Диго Милито ќе биде големото засилувања. Можно е да изненадиме и со Агуеро пошто нешто се спомнува дека Аквафреска ќе биде дел од трансферот на Милито.

Iako sum fan na Inter koj e eden najbogatite klubovi vo svetot e totalna utka vo izbor na igrac ednostavno ne znae da rakovodi so transferite ili pak stanuva zbor za igraci koi se klasa ipol a ne znaat da se snajdat vo taa sredina.So eden zbor kupuva totalno pogresni igraci vo poslednite 2-3 godini.
Poglednete go primerot na Mancester Junajted kupuva da receme totalno nepoznati talenti i od niv pravi klasa igraci i tie igraci koi gi kupuva ostanuvaat vo klubot poveke godini.Eve i Milan ke recete dedovci ona ova ama im se znae koj se igracite koj se poveke od klubot 5-6 godini i zatoa ke osvojuvaat se sto e mozno vo fudbalot(zboruvam za poslednite nekolku godini) i ne znam so se palite ko mladi majmuni koga ke procitate deka Inter e zainteresiran za nekoj igrac.Ako pisuva deka Inter e zainteresiran ne znaci deka ke dojde vo klubot.Ako gledate taka sekoj vtor igrac vo svetot treba da dojde vo Inter zatoa sto znaeme kako klub e unikat ,e zainteresiran za recisi sekoj igrac vo svetov.Dojde Muntari,Kvarezma,Mancini i koj uste ne, i nevidov edna dobra rabota vo nieden igrac da odigra dobri utakmici vo niza.Edna ke izigra dobro pa drugata kako da ne videl fudbal 100 godini i slicno, mislam deka mi ja rabirate poentata.Znaci spored mene zemi gi igracite od pomladokot pa eden barem znae da odigra na pozicija plejmejker.I oni se odlicni samo treba da im se dade sansa poso nemozam da go gledam vise onoj Muntari kako pravi majmun od sebe i ja sutira topkata kako da nema custvo za pas.:tapp:
Tolku od mene se nadevam deka barem eden od fanovite e istomislenik. pozdrav

Не ми е за Интер, навикнат сум да имаат промашувања кога се во прашање трансферите, за Пандев ми е, ке го загуби првотимскиот статус во Репрезентацијата . :)

Шала на страна, Мур се подготвува за 6 + 5 правилото ( иако како што знам истото не е изгласано ), веќе го имаат Супер Марио во тимот, мене најлогично засилување ( она кое и јас го преферирам ) на таа позиција ми е Кваљарела . :toe:

Мур јасно кажа, потребен е еден играч во одбраната, двајца во средината и еден во нападот за овој тим да биде комплетен а со истово 99.9% од фановите на Интер се согласуваат . А дека тој еден играч во нападот ке биде Пандев . . . . тешко, т.е. во никој случај нема да се реализира оваа шпекулација .

edit : Inter: 1 Toldo; 39 Santon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic.

Subs

inter.it

- Oчекувана формација, Ибра не смее да добие жолт картон, ке биде суспендиран против Јуве . Победа и притисокот и те како ке биде врз грбот на Јуве кои имаат претешко гостување во Џенова .
Кај е Цезар?

Кај е Цезар?

Повреден е, се повреди на предходната утакмица, ваљда ќе се врати против јуБе. АЈМО, ПОЧИЊА ЗА 5 МИНУТИ, според мене најбитната утакмица сезонава во Италија :vozbud:

Кратко и јасно, Интер има лош скаут-инг тим, т.е. еден од најлошите кои сум ги сретнал . Пола играчи им беа неталентирани и млади, класичен пример им беше Кака и Диего, кој пред да дојде во Порто скаутите на Интер сметаа дека е премногу млад за екипата .
Има и многу други примери, а најдоброто од тимот скаути на Интер е Занети, еден играч, што е премалку . . . ке видиме што ке покаже Коутињо откако ке дојде во Интер, Адри беше ѕвер на почетокот, до ден денес ја памтам неговата бомба на Бернабе против Реал во пријателски натпревар ( негов прв погодок за Интер ), Мартинс беше дел од младинскиот Примавера тим, Пандев исто, иако никогаш не доби шанса да се докаже во Интер .

Готовите производи се типични за Морати, али како што гледам Мурињо прави некакви напори да се смени таа политика, ништо чудно од онаа желба на Мур ( 1 одбрана, 2 средина и 1 напад ) да не видиме некое големо име, т.е. да не се даде огромна сума пари за само еден играч . Сум повеќе за таа варијанта, едноставно, цената на трансфер берзата нека им порасне во Интер, над 30 милиони евра од играч . :wink:

п.с. Цезар е повреден, колку што разбрав и не е толку сериозна повредата т.е. нема да отсуствува месец дена, но очигледно не сакаат да ризикуваат со него пред дуелот со Јуве, башка што му фали на Толдо :) .

Не ми е за Интер, навикнат сум да имаат промашувања кога се во прашање трансферите, за Пандев ми е, ке го загуби првотимскиот статус во Репрезентацијата .

Subs

inter.it

Syn ova ti e dobro za Pandev "Ke go zagubi prvotimskiot status vo reprezentacijata":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ne se sekiraj ke go zameni Maznov:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

кој се сеќава мартинс во една година порасна за цели осум:pos2:
од примавера испаѓа со 28 години:pos2:

Бравоо ЌУМБЕНЦЕЕЕЕ :vozbud: пс. Ибра што утна алал му вера :)
едит - НОРМАЛНИ ЛИ СЕ ШТО УТИЊААТ БЕЕЕЕ :@ после цацко ке ни биде крив :)

Глатко 2-0. Ми е криво какви топки им дава Ибра на Мунтари и Балотели а овие само ги какаат... Иначе незнам што ни беше на крајов се понашаме како Реал во златните времиња :pos2:

Мухахаха :zlo: супер прво полувреме, и требаше да биде 4-0 и да биде готова работата, ама реализација слабо... како и да е задоволен сум. Балотели е мн изнервиран, ќе напраи жут и нема да игра против јуБе али тоа е тоа. Јас мислам дека дедо Фиго може да се стаи или Креспо на негово место.

Едно од најдобрите полувремиња сезонава. Шанси се редат, само реализација слаба... Сепак 2-0 е резултат кој гарантира победа на ваков натпревар.
Ибра се зафркава, реализација за нигде. Балотели и он 2 чисти шанси зезна, ама добар гол даде. Мунтари 2 одлични нафрлување, башка тоа над него беше пенал, судијата компензираше 2 минути покасно :)

Едно од најдобрите полувремиња сезонава. Шанси се редат, само реализација слаба... Сепак 2-0 е резултат кој гарантира победа на ваков натпревар.
Ибра се зафркава, реализација за нигде. Балотели и он 2 чисти шанси зезна, ама добар гол даде. Мунтари 2 одлични нафрлување, башка тоа над него беше пенал, судијата компензираше 2 минути покасно :)

Можда немаа некаква реализација, али ИБРА какви неколку потези имашее , ауууу со ролингот и Кјаер неколку пати го прати по семки :) Не дека Кјаер е лош Ибра е ненормален :) и плус неколку пасови луди имаше. А незнам што му стана на Мунтари, првите пола саат какви набацувања имаше, просто глеав и не ми се веруваше :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom