Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Брее пост од ниту еден Мадридиста не видов... ме мрзи све да читам наназад, кажете ми смее да играм на пример за друг фан клуб ? Ако фали во некој тим играч или нешто слично... ај у кратки црти ако може, фала. :)

Јас мислам дека турнирот треба да биде во сабота или недела затоа што има деца од други градови и не се слободни за време на работните денови (од пенеделник до петок) и не можат да дојдат во скопје. Затоа во сабота или недела тоги би требало да се слободни и имат поголеми шанси да дојдат на турнирот и да играат.

Финале :
Арсенал АМСК- Арсенал (фан клуб-Кајгана форум)

Брее пост од ниту еден Мадридиста не видов... ме мрзи све да читам наназад, кажете ми смее да играм на пример за друг фан клуб ? Ако фали во некој тим играч или нешто слично... ај у кратки црти ако може, фала. :)

Aj be pa i ti sakas da ne sitnes, ti e**m Garay-ot:pos2:

Moze i nie ke dogovorime nekoj den ke sobereme dobra ekipa i ke im pokazeme na ovie tuka na forum sto se palat, koj se REAL MADRID:tv:

Moze i nie ke dogovorime nekoj den ke sobereme dobra ekipa i ke im pokazeme na ovie tuka na forum sto se palat, koj se REAL MADRID:tv:

Абе вие неможете да се соберете па сакате да покажете кој сте :jaj:

Не бе брат, сакам да играм фудбал :) ... Мадридисти тешко дека ке се соберат, не е прв пат да се собираме, ние двајца, Урбан Мувер знам дека ке дојде и толку :). Ајде ако смеам за други да играм... кажете на време само. Peace :)

Abe najbavo da se igra na pr. u sabota edna grupa u nedela druga i slednata sabota najdobriot od prva protiv najdovriot od vtora FINALE :D

Море во една сабота да се распукаме сите и готово!!!!

--- надополнето ---

Јас мислам дека турнирот треба да биде во сабота или недела затоа што има деца од други градови и не се слободни за време на работните денови (од пенеделник до петок) и не можат да дојдат во скопје. Затоа во сабота или недела тоги би требало да се слободни и имат поголеми шанси да дојдат на турнирот и да играат.

Јас викам во сабота да биде!!! Многумина сме за играње ама само ако е сабота!!!

--- надополнето ---

Не бе брат, сакам да играм фудбал :) ... Мадридисти тешко дека ке се соберат, не е прв пат да се собираме, ние двајца, Урбан Мувер знам дека ке дојде и толку :). Ајде ако смеам за други да играм... кажете на време само. Peace :)

Море ако ве грабнам :duel::violent1::violent1::violent1: не можеле да се соберат тие......па што луѓе сте да му се невиди??? Небаре навивачи немате.............навистина ќе биде срамота ако не се соберете!!!!!

Море ако ве грабнам :duel::violent1::violent1::violent1: не можеле да се соберат тие......па што луѓе сте да му се невиди??? Небаре навивачи немате.............навистина ќе биде срамота ако не се соберете!!!!!

Ај бе па ти, и така нема осмина финале да поминат и да дојдат.:)

Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.

Максимална висина: 1.80 :pos:

Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...

Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.

Максимална висина: 1.80 :pos:

Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...
Немој вака бе ја што ќе праам? :pos2:
Ајде ајде има време вежбајте се!! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom