Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе па ти, и така нема осмина финале да поминат и да дојдат.:)
Abe more Digimon, nemoj da ve pokakame nie na turnirot ili duelot, sto i da e:)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::aplauz::aplauz::aplauz::zver::zver::zver::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Abe Liverpool do vcera ve nemase nigde sea tepavte so Chelsea i se opustivte odma:P:)
Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.

Максимална висина: 1.80 :pos:

Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...
Dzabe im e i po 3m ako sakaat neka bidat, ama UTOKE IS BACK:)

Гледам поназад сте пишале дали ќе биде во еден ден... по мене ако бидеме повеќе од 4 екипи (а колку што гледам ќе бидеме и повеќе од 6) би било превише да се игра све во еден ден али ајде оставам тоа на организаторите :)

Ако бидеме во групи нема шанси све во еден ден :)

Според мене би требало да с еигра на 4 и 5 декември тој викен,зашо уште ништо не се знае.И ако има повеќе тимови може значи 4 и 5 и наредниот 11 и 12 декември.ама ќе видиме.

Abe more Digimon, nemoj da ve pokakame nie na turnirot ili duelot, sto i da e:)

Abe Liverpool do vcera ve nemase nigde sea tepavte so Chelsea i se opustivte odma:P:)

Dzabe im e i po 3m ako sakaat neka bidat, ama UTOKE IS BACK:)
Грешка си дете......грешка си!!!!

--- надополнето ---

You can try (ако се соберете, секако).

Нема да се соберат!!!

--- надополнето ---

Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.

Максимална висина: 1.80 :pos:

Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...
:pos2::pos2: Ќе ги сечиме!!!! Ама ова е мал фудбал нема тука многу шанса за високи топки без гајле :smir: Туку и јас мислам во еден ден...ама тешко!!!!! На 4ти да се игра ??!! Ако пак не стигнат тогаш и на 11ти!!!

--- надополнето ---

И се знае отприлика колку екипи сме??? Ние од Ливерпул 2 изгледа...Арсенал можно е 2...Јунајтед 2....за другите не знам!!!!

Според мене би требало да с еигра на 4 и 5 декември тој викен,зашо уште ништо не се знае.И ако има повеќе тимови може значи 4 и 5 и наредниот 11 и 12 декември.ама ќе видиме.
Абе каков 4ти шо тие баш на Таксират?Сите ќе бидат мамурни утре дента.Денес да ги тепаме баварциве

Абе каков 4ти шо тие баш на Таксират?Сите ќе бидат мамурни утре дента.Денес да ги тепаме баварциве

We'll see about that.:)

--- надополнето ---

Пријателската меѓу фанклуб Баерн-фанклуб Јуве, заврши со победа на баварците од 10:6.:vozbud:

ех јаки им тргна на почеток плус имаа доста одбрани од голманот ќе се уиграме и ние

Колку што вие бевте уиграни, толку и ние. Прв пат заедно играме. Иначе и вие бевте супер, посебно тој во црната маичка, коа ми го збибери тој од страна не ја видов.:)

Добри се баварциве (имаат стаж дечкиве) али ќе дојдат 2 засилувања па ќе ги видиме тогаш :vozbud: , ќејф ми е против интерашиве да направиме една, ајде beneamata ораганизирај па да направиме една, те фалат најак си бил :)

--- надополнето ---

Колку што вие бевте уиграни, толку и ние. Прв пат заедно играме. Иначе и вие бевте супер, посебно тој во црната маичка, коа ми го збибери тој од страна не ја видов.:)

Се познава кој игра првпат заедно а кој не, далеку поуиграни бевте од нас.

Добро е, добро е, се загреваат страстите за турнирот, жустро ќе биде.:) Интераши, ќе се договориме и со вас накнадно една да направиме, сега наредна сабота пак играме со Јуве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom