Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidi nemozes taka da gledas na rabotite...protiv Chievo mozevme da primime gol,a mozevme da dedeme uste bar najmalce 2.Taka da taa pobeda si e zasluzena.Da ne spominjam toa sto Markioni na kraj promasi prazen gol!
Utre ke bide interesno kako i da e!Rekov i prethodno,samo agresivno i Roma moze da se pobedi!!!
види бе пупоне, имаме ние солидна одбрана само ти не ја гледаш, пошто нашиот идиот од тренер не ја игра. миха нема капацитет ни дагостино да го вметне во игра ниту пак да му каже на џилата како да шутне една топка. и со така послаба одбрана мислам дека имаме посолиден тим од рома, кога ги имаме сите играчи на располаѓање.
од јоветич нема потреба да се плашиш нема да игра.
види бе пупоне, имаме ние солидна одбрана само ти не ја гледаш, пошто нашиот идиот од тренер не ја игра. миха нема капацитет ни дагостино да го вметне во игра ниту пак да му каже на џилата како да шутне една топка. и со така послаба одбрана мислам дека имаме посолиден тим од рома, кога ги имаме сите играчи на располаѓање.
од јоветич нема потреба да се плашиш нема да игра.
Еве изјава и од вашиот тренер, што мисли тој за нашиот клуб
“In terms of technical quality, only Inter are stronger than Roma, but we want to win and must be aggressive all over the pitch. This Fiorentina is capable of making that step up and beating one of the big clubs.”
2-1 si gazime na poluvreme, mutu stativa za 3-1 imase.. gratis penal za roma nisto ne igra , .. samo vaka hrabro i gi dobivame MUTU ZVERONJAAAAAAAAAAAAA