Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
sekako deka moze da se pobedi roma, no nie so golemite ekipi igrame dobro, a sepak gubime non stop....toa boli bi rekol

Vidi nemozes taka da gledas na rabotite...protiv Chievo mozevme da primime gol,a mozevme da dedeme uste bar najmalce 2.Taka da taa pobeda si e zasluzena.Da ne spominjam toa sto Markioni na kraj promasi prazen gol!

Utre ke bide interesno kako i da e!Rekov i prethodno,samo agresivno i Roma moze da se pobedi!!!

Убаво гледа тој на работите, никој не ја оспорува вашата победа против Киево, напротив си тепавте како што треба, сосема заслужено... само сакам да ти доловам дека вашата одбрана не функционира најдобро, доколку под поимот "одбрана" не спаѓа голманот, значи го имате Боруч во одлична форма, многу пати последната одбрамбена линија знае да извиси, но не и Боруч.... Јоветич ќе игра??

види бе пупоне, имаме ние солидна одбрана само ти не ја гледаш, пошто нашиот идиот од тренер не ја игра. миха нема капацитет ни дагостино да го вметне во игра ниту пак да му каже на џилата како да шутне една топка. и со така послаба одбрана мислам дека имаме посолиден тим од рома, кога ги имаме сите играчи на располаѓање.
од јоветич нема потреба да се плашиш нема да игра.

види бе пупоне, имаме ние солидна одбрана само ти не ја гледаш, пошто нашиот идиот од тренер не ја игра. миха нема капацитет ни дагостино да го вметне во игра ниту пак да му каже на џилата како да шутне една топка. и со така послаба одбрана мислам дека имаме посолиден тим од рома, кога ги имаме сите играчи на располаѓање.

малку си субјективен во овој дел...

Fiorentina e vo golem minus sezonava radi neigranjeto na Jovetic i povredata na Vargas i suspenzijata na Mutu.Plus letoska sto ne bese donesen eden centralen defanzivec.I ajde nema da go spomnam ona neigranje na Montolivo od nekoj si 7-8 kola radi operacijata.Ko ke gi soberes site ovie raboti mislam deka jasno e deka ovaa sezona nemavme dovolno sreka.

Inace dogodina sve si mislam deka ke imame napad Mutu-Maxi Lopes i od pozadina Jovetic.Neznam zasto ali mislam deka ovoj igrac ke dojde vo Fiorentina!Gila mislam deka ke zamine vo Juventus,a isto i Vargas ama vo stranstvo.Montolivo ke go prodolzi dogovorot.

Еве изјава и од вашиот тренер, што мисли тој за нашиот клуб

“In terms of technical quality, only Inter are stronger than Roma, but we want to win and must be aggressive all over the pitch. This Fiorentina is capable of making that step up and beating one of the big clubs.”

утре ги тепаме римјаните... осеќам нешто, вакво чувство не сум имал ододамна!!!

Еве изјава и од вашиот тренер, што мисли тој за нашиот клуб

“In terms of technical quality, only Inter are stronger than Roma, but we want to win and must be aggressive all over the pitch. This Fiorentina is capable of making that step up and beating one of the big clubs.”

си прави алиби , се преплашил кутриот. ваков коментар од михајлович и не е некој аргумент!

i jas bati imam custvo deka ke go zgazimi !!
Vargas i Mutu utre boom .

odime na pobeda denes bidejki ni go otvora patot do liga evropa.za roma bi rekol deka ova ne e cak tolku vazen natprevar,nemaat golemi sansi za liga sampioni.FORZA FIORENTINA!!!

Sostavot

Boruc-Comoto,Gamberini,Natali,Pasqval-Montolivo,Behrami,Vargas-Santana-Mutu,Gilardino

Srekno

2-1 si gazime na poluvreme, mutu stativa za 3-1 imase.. gratis penal za roma nisto ne igra , .. samo vaka hrabro i gi dobivame MUTU ZVERONJAAAAAAAAAAAAA

2-1 si gazime na poluvreme, mutu stativa za 3-1 imase.. gratis penal za roma nisto ne igra , .. samo vaka hrabro i gi dobivame MUTU ZVERONJAAAAAAAAAAAAA

остај шо гратис пенал добија... башка и без врска гол ни поништија...
со ваква игра мораме во Европа!!!! ми се врати насмевката конечно за Виола :)

--- надополнето ---

аааааааааауууууууууууууффф која бомба на варгас... штета шо остана целосна конструкцијата од голот :)

--- надополнето ---

ебате гадовите фосилни тие ромањолите... скапан тим а успеаја бод да ни земат ц ц ц... комото умри некаде, ќе не раатисаш, пичка ти матер глупава...

Neznam kolku penali dosudija godinava za Roma...ali ovoj bese poklonet iako izgledase kako penal,nema vrska.Nie nemavme sreka sto dvete stativi ne gi pretvorivme vo gol+neznam zasto onoj gol na Gila bese ponisten na pocetokot.Kako i da e zasluzivme da pobedime i podobro izigravme od niv.Bravo za Mutu,jarazmrda odbranata na Roma

целата вина ја фрлам на михајлович и неговиот избор за комото, натали и џила. тие треба да си седат на клупа. џилата сам пред гол на два пати не знае да шутне ко што треба па што сака.

--- надополнето ---

за голот на џила што го поништија немаше офсајд али мислам нешто друго досудија предходно кога муту им ја зеде топката, мислам нормално гол падна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom