Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Bas mi e krivo, trebase da tepame, neke da vleze. toa toa, se vratija mutu i vargas i odma druga igra gledame, baska mn pomaga Behrami, dosta pokriva na sredina, jebiga nemame strelec sezonava gila nema ni 10 gola dadeno, babacar ne dobiva dovolno minutaza za da napravi nesto, mozebi e podobro da go dademe negde na pozajmica, vaka samo mu stopiras kariera vo razvoj, boruc dobar

--- надополнето ---

A koi plackovci se ovie roma ne mi se veruva, a vlezat u 16 odma pagaat

Bas mi e krivo, trebase da tepame, neke da vleze. toa toa, se vratija mutu i vargas i odma druga igra gledame, baska mn pomaga Behrami, dosta pokriva na sredina, jebiga nemame strelec sezonava gila nema ni 10 gola dadeno, babacar ne dobiva dovolno minutaza za da napravi nesto, mozebi e podobro da go dademe negde na pozajmica, vaka samo mu stopiras kariera vo razvoj, boruc dobar

кого да дадеме на позајмица, џила? веднаш за џила, бабакар нема мрдање :)

Ke im go sitneme gila na Juventus, zaenteresirani se :) a za baba krivo mi e da sedi na klupa koa moze da igra u cezena da receme cela sezona, ili pa neka mu dadat pogolema minutaza,

Tacno cela vina e na mihajlovic.. NATALI i COMOTO koj se be tieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?????????????????

целата вина ја фрлам на михајлович и неговиот избор за комото, натали и џила. тие треба да си седат на клупа. џилата сам пред гол на два пати не знае да шутне ко што треба па што сака.

--- надополнето ---

за голот на џила што го поништија немаше офсајд али мислам нешто друго досудија предходно кога муту им ја зеде топката, мислам нормално гол падна.

odbranata ni e najslaba tocka toa e fakt.mora da kupime eden dobar centarhalf i desen bek za sledna sezona.gilardino neka si odi podhitno.koj i da dojde ke e podobar od nego.mutu sakam da go zadrzime za uste edna sezona,dodeka babakar bi go pustile na pozajmica za da se kali.so ljajic stvarno neznam sto bi pravele!?pozz

odbranata ni e najslaba tocka toa e fakt.mora da kupime eden dobar centarhalf i desen bek za sledna sezona.gilardino neka si odi podhitno.koj i da dojde ke e podobar od nego.mutu sakam da go zadrzime za uste edna sezona,dodeka babakar bi go pustile na pozajmica za da se kali.so ljajic stvarno neznam sto bi pravele!?pozz

Љајич не е Јоветич... многу надеж ми влеваше, амааа.... не е тоа тоа. сепак како и да е премлад е има време!!!

Ljajic ima tehnika ima brzina,ima intelegencija,ama mislam deka fizicki e daleku daleku od spremen.Go butkaat kako kruska paga...mu treba masa da nabie i da se razvie.Tek togas ke bide spremen da se nosi so igraci od edna vakva teska liga,pred sve snazna u odbrana

fakt e deka e daleku od kvalitetite na jovetic,no mora da bideme trpelivi so nego.ne e losa opcija i da se dade na zaem nekade za edna sezona,ili pa da bide rezerva na nekoj od prviot sostav..

fakt e deka e daleku od kvalitetite na jovetic,no mora da bideme trpelivi so nego.ne e losa opcija i da se dade na zaem nekade za edna sezona,ili pa da bide rezerva na nekoj od prviot sostav..

а да го дадеме заедно со бабакар на позајмица у манчестер или интер :) на една, две години само :)

а да го дадеме заедно со бабакар на позајмица у манчестер или интер :) на една, две години само :)

беше еднаш тој во манчестер на позајмица :)))) сега си отслужува перманентен договор :))))

nesto citam sme bile zaintersirani za trochowski od hamburger.seuste e rano za transferi,no ako se desi ova ke bide golemo zasiluvanje...

ke ima golemi promeni vo timot za narednata sezona,toa nekako uste sega go najavuvaat mediumite.edinstveno mihajlovic e siguren za da ostane iako voopsto i ne go zasluzuva toa.ke vidime sto ke bide, se nadevam deka nema da bideme oslabeni tuku naprotiv zasileni za pocetokot na narednata sezona...pozz

како може прандели да напорави среден ред од аквилани-монто-мота, а михајлович не може со дагостино-монто-бехрами/донадел.
има на располаѓање да прави 4-3-3, 4-4-2 што сака може да прави, и тие уште за наредна сезона ќе го задржувале, свашта.

како може прандели да напорави среден ред од аквилани-монто-мота, а михајлович не може со дагостино-монто-бехрами/донадел.
има на располаѓање да прави 4-3-3, 4-4-2 што сака може да прави, и тие уште за наредна сезона ќе го задржувале, свашта.

Epa ne moze zaso imame pi*ki u timot kako montolivo, koj koa slusna deka doaga D'agostino odma pocna da se zali deka toj ne moze da igra so 3 u srednina, vo momentov ja igrame taa formacija, mislam so 3 vo sredina samo so ne igra D'ago tuku igra vargas, mn me iznervira toj Montolivo sezonava, pa uste neke da go prodolzi dogovorot, e bas sakam da go sitneme, ama da mu zememe dobri pari, i da dreme na klupa,so misli toj ke igra vo inter ili vo nekoj pojak klub

--- надополнето ---

Samo da se dopolnam, Miha praese greski sezonava, ama imase i mn faktori koi pridonesoa za losata sezona, prvo jovetic, vargas, gamberini, mutu bea ili povredeni ili izdrogirani, drugo nitu edno zasiluvanje ne mu bese doneseno, abe vo vakva situacija bar 2 igraci ke doneses za da se naprai konkuirencija, da se motiviraat igracite za se borat za svoeto mesto, treto e sto Miha dojde na mestoto na prandeli koj dolgo vreme bese trener na fiorenitna, i nikad ne e lesno da se nametnes kaj igracite po takava karika, naviknati se na nekoj nacin na rabota, ja koa pocna sezonava mi se povrakase od igracive, vargas, montolivo, gilardino igraa bez dusa, ko so sila da gi tera nekoj. Spored mene najdobro ke bide da se donesat novi igraci i da se prodat osobeno Gilardino i Montolivo zaso deckive se umisleni deka se sposobni za viskoki dostrei, a ustvari ne mozat da fatat ni liga evropa, i vakvi igraci e najdobro da gi batalis, da ne ti rasipuvaat atmosvera vo timot, znaci da se odi dokraj so rekonstrukcijata na timot, ke gop spoman behrami koj prilicno motivirano i borbeno igra, i barem jas milam deka takva igra pokaza rezultati,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom