како може прандели да напорави среден ред од аквилани-монто-мота, а михајлович не може со дагостино-монто-бехрами/донадел.
има на располаѓање да прави 4-3-3, 4-4-2 што сака може да прави, и тие уште за наредна сезона ќе го задржувале, свашта.
Epa ne moze zaso imame pi*ki u timot kako montolivo, koj koa slusna deka doaga D'agostino odma pocna da se zali deka toj ne moze da igra so 3 u srednina, vo momentov ja igrame taa formacija, mislam so 3 vo sredina samo so ne igra D'ago tuku igra vargas, mn me iznervira toj Montolivo sezonava, pa uste neke da go prodolzi dogovorot, e bas sakam da go sitneme, ama da mu zememe dobri pari, i da dreme na klupa,so misli toj ke igra vo inter ili vo nekoj pojak klub
--- надополнето ---
Samo da se dopolnam, Miha praese greski sezonava, ama imase i mn faktori koi pridonesoa za losata sezona, prvo jovetic, vargas, gamberini, mutu bea ili povredeni ili izdrogirani, drugo nitu edno zasiluvanje ne mu bese doneseno, abe vo vakva situacija bar 2 igraci ke doneses za da se naprai konkuirencija, da se motiviraat igracite za se borat za svoeto mesto, treto e sto Miha dojde na mestoto na prandeli koj dolgo vreme bese trener na fiorenitna, i nikad ne e lesno da se nametnes kaj igracite po takava karika, naviknati se na nekoj nacin na rabota, ja koa pocna sezonava mi se povrakase od igracive, vargas, montolivo, gilardino igraa bez dusa, ko so sila da gi tera nekoj. Spored mene najdobro ke bide da se donesat novi igraci i da se prodat osobeno Gilardino i Montolivo zaso deckive se umisleni deka se sposobni za viskoki dostrei, a ustvari ne mozat da fatat ni liga evropa, i vakvi igraci e najdobro da gi batalis, da ne ti rasipuvaat atmosvera vo timot, znaci da se odi dokraj so rekonstrukcijata na timot, ke gop spoman behrami koj prilicno motivirano i borbeno igra, i barem jas milam deka takva igra pokaza rezultati,