Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Denes nema da mozam da gledam Fiorentina-Inter i bas mi e krivo.Da se nadevame deka mladive ke donesat eden trofej godinava.Od 15h se igra vo Livorno utakmicata...

Denes nema da mozam da gledam Fiorentina-Inter i bas mi e krivo.Da se nadevame deka mladive ke donesat eden trofej godinava.Od 15h se igra vo Livorno utakmicata...

0:2 ... јбг ништа... не успеаја младиве да не усреќат
али добро е барем имаме добар полигон на младинци, идни првотимци, браво дечки!!!

Gasperini najverojatno ke zavrsi vo Palermo,a za TERIM ima golemo DA od mene

Gasperini najverojatno ke zavrsi vo Palermo,a za TERIM ima golemo DA od mene

турчинот?! ај подобро не... и кога имавме екипа за респект со Руи Коста, Гомеш,Киеза и Мијатович... беше многу мизерен иако го освоивме Купот тогаш (последната наша титула)... не фала

poslednata nasa titula pred 12 godini i so koj ...so TERIM
zatoa daj boze da dojde ..zver e

a za so kievo gomnava mi mirisa 2ceto..

gasperini ili spaleti najdobro resenie za fiorentina, go poznavaat italijanskiot fudbal a i realno gledano se kvalitetni treneri

варгас ѕвер, боруч ѕвер, монто ѕвер, џила дрво (бабакар да игра од 1'), бехрами исто глуп (али сепак борбено), маркиони себично и дезориентирано, фиорентина на чекор до уефа.

nbe go gledav natprevarov.ke mi kaze nekoj dali sme ja zasluzile pobedata?kako i da e super rezultat i veke sega imame za sto da se borime,stanuva interesno.FORZA FIORENTINA!!!:vozbud:

честито победа... се гледам излез од темниот тунел :) :) :)

VARGAS prorabote..samo da vleze u forma

Pa dobro igravme,odamna vaka ne sme izigrale,samo sto sami sme si krivi sto ne pobedivme so poveke razlika,a mozevme siguren sum.Milo mi e drvono Markioni sto ne dade gol.Milo mi e zasto e tolku sebicen i se nadevam deka nikad nema da zaigra.Da ne letame u oblaci,ne cekaat teski utakmici i zadovolen sum so pobeda na JUVE MERDA pa makar zagubile od Milan,Udinese i INter

Pa dobro igravme,odamna vaka ne sme izigrale,samo sto sami sme si krivi sto ne pobedivme so poveke razlika,a mozevme siguren sum.Milo mi e drvono Markioni sto ne dade gol.Milo mi e zasto e tolku sebicen i se nadevam deka nikad nema da zaigra.Da ne letame u oblaci,ne cekaat teski utakmici i zadovolen sum so pobeda na JUVE MERDA pa makar zagubile od Milan,Udinese i INter
kako da zagubime,pa neli sega imame veke sansi za liga evropa!?mislam deka treba maximalno da se izborime za sto poveke bodovi,da go osvoime toa 7 mo mesto koe vodi vo liga evropa.za da go postigneme toa ke morame da bideme pred juventus , a toa nema da bide voopsto lesno....

kako da zagubime,pa neli sega imame veke sansi za liga evropa!?mislam deka treba maximalno da se izborime za sto poveke bodovi,da go osvoime toa 7 mo mesto koe vodi vo liga evropa.za da go postigneme toa ke morame da bideme pred juventus , a toa nema da bide voopsto lesno....

хехехехех... Џубрентус?! од можни 15 бода во последните 5 кола освои едвај 1 бод... закана ли ни се?! ни ние немавме толку лоши периоди, треба тоа да го искористиме...

Merak mi e niv da gi pobedime,inace normalno deka sakam Evropa dogodina...spored mene poocajna ekipa od niv nema momentalno i mislam deka mozeme da gi pobedime,samo sto taamafijake napravi sve za da gi vidi dogodina vo Evropa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom