а што усвари натпреварување е ова на малдите екипи, некој нивни куп?
друга работа деновиве што е поврзано со фиорентина е кој ќе биде нашиот нареден тренер. сите веќе го отпишаа михајлович за наредната сезона, особено по изјавата на дела вале дека се бориме за опстанок сезонава и ништо повеќе. михајлович сакаше да се наметне и да остане и наредна сезона, а може и ќе остане, со нашиот незаинтересиран сопстеник и "човек од одлука" ништо не е завршено. сите го отпишаа и муту али еве го игра сеуште. мене не би ме изненадило и да остане не гледам амбиција од страна на дела вале барем за сега.
имињата кои се вртат се гасперини, роси , дугна и останати, али овие 3-ца како фаворите барем меѓу навивачите. мој тип и желба е гасперини иако дунга звучи и би добиле на популарност али многу ми се допаѓа што направи гасперини со џенова особено во сезоната на милито, мислам дека е доста квалитет менаџер дури сличен на прандели, не гледам друг што има прилично исти стил како на прандели освен гасперини. мислам дека може да постигне значителни резултати ако му се даде добра екипа, што ние 60% ја имаме.
кој е вашиот тип?