Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
bodce po bodce i ke obezbedime opstanok nekako:pos2:.lele do koe deredze stignavme ne mi se veruva.ama ajde ke dojdat podobri vremija od naredna sezona so jovetic i barreto vo napad...:smir:

зимаме 3 бода денес никој не не запира више у гости штом победивме еднаш :)

--- надополнето ---

што велите за анчелоти како тренер хехе

зимаме 3 бода денес никој не не запира више у гости штом победивме еднаш :)

--- надополнето ---

што велите за анчелоти како тренер хехе

иди доспи си... се познава дека кошмари си сањал цела вечер :) :) :)

алооо кажи некој околу тебе некој шамар нека ти плесне, освежи се малце, лошо е да живееш во кошмари па и плус анџелоти во нив...
опасно по живот боље миха нека се мачи него дебилот дефанзивен

Поглуп тим никогаш немало и нема ни да има, дегени

Поглуп тим никогаш немало и нема ни да има, дегени
odi krsi glavata ...
deneska epten slabo,nemavme igra,a cerci mislam deka ja dobi i poslednata sansa za da se dokaze,tolku igraci (prvotimci)otsustvuvaa za bari ,a nie nemozevme nitu protiv rezervite da se spravime.mihajlovic ama nisto ne postigna otkako e na klupata.neka si odi neka ne se maci veke....mora radikalni promeni inace samo ke se zalazuvame:toe:

да ти е ебам тимот скапан да ти ебам... само уше бензема им фали да бидат комплетни идиоти!!!!

So se nervirate...i onaka bod po bod si sobravme za opstanok.A Mihaljovic se pokaza kako trener za opstanok,taka da mislam deka obezbedi veke opstanok so ovaa ekipa,fala mu,ama treba da si otide...

bravo za klincite na fiorentina koi se plasiraa vo polufinale vo viaredzo kupot.teska utakmica protiv parma duri posle izveduvanje na penali stignavme do pobeda.za parma nastapi i makedonecot stefan ristovski...vo polufinale vo sabota igrame protiv varese...forza viola!!!

а што усвари натпреварување е ова на малдите екипи, некој нивни куп?
друга работа деновиве што е поврзано со фиорентина е кој ќе биде нашиот нареден тренер. сите веќе го отпишаа михајлович за наредната сезона, особено по изјавата на дела вале дека се бориме за опстанок сезонава и ништо повеќе. михајлович сакаше да се наметне и да остане и наредна сезона, а може и ќе остане, со нашиот незаинтересиран сопстеник и "човек од одлука" ништо не е завршено. сите го отпишаа и муту али еве го игра сеуште. мене не би ме изненадило и да остане не гледам амбиција од страна на дела вале барем за сега.
имињата кои се вртат се гасперини, роси , дугна и останати, али овие 3-ца како фаворите барем меѓу навивачите. мој тип и желба е гасперини иако дунга звучи и би добиле на популарност али многу ми се допаѓа што направи гасперини со џенова особено во сезоната на милито, мислам дека е доста квалитет менаџер дури сличен на прандели, не гледам друг што има прилично исти стил како на прандели освен гасперини. мислам дека може да постигне значителни резултати ако му се даде добра екипа, што ние 60% ја имаме.
кој е вашиот тип?

Prvo bravo za mladite na Fiorentina.Polufinale na ova natprevaruvanje ne e mala rabota.Camporeze igrase denes kako i Salifu deckoto sto dojde od Vicenza zimovo.Bravo sekoja cest za niv.

Za trenerite.Jas iskreno sum za Spaleti ama toa mi e samo zelba sto nema da se ispolni,kako i Rajkard.Mislam deka so nego mozeme da igrame ubav fudbal i napagacki,ama ssekogas so gazdive ima AMA...taka da iskreno Gasperini mi se sviga.Napravi bum so Genova,ama imase i dobri igraci na raspolaganje i precedatelot sekogas kupuval.Ne bi bilo loso i Dunga iako negovite kvaliteti ne mi se bas poznati.Kako i da e,samo Mihajlovic da ne bide trener i slednata godina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom