Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
OK posto kenjate samo i znaete poveke od Prandelli eve ja si idam od tuka.
BTW ete vi go Markioni na mestoto na Santana.

Aj cao imajte prijatni migovi strucnjaci.Ova e poslednoto od mene

decki pozdrav do site i od mene.dosta bese mislam.nebiva klub od nas.posledno i od mene pozdrav i se najubavo!!!

Kade be picinja????
Koa ni e najtesko, i koa igrame najslabo begate ? Ccc picki

viola do jaja, forza fiorentina

Kade be picinja????

јебига... нема да коментирам,само ова ќе додадам да извадиме уште 10 бода барем опстанок да си обезбедиме :kesa:
до кај дојдовме :tapp:

не се надевав на волку ниско тонење, иако знаев дека ќе имате турболентни исходи по пласманот во 1/8, али до волку не претпоставував... не ја гледав но еве сеа глеам дека бившите виолетови момци ви ги здрмале голчињата..

тоа е, сепак екипа која не игра редовно во Европа тешко е истовремено да бележи позитивни резултати и на двата фронта, од тоа ве предупредив пред едно 2-3 месеци кога вие ми се смеевте... али тоа незначи дека ќе одпаднете од Баерн, често пати сме биле сведоци дека екипите кој не се држат добро во лига постигнуваат повеќе во Европа за разлика од другите.

Kade be picinja????

Шо да кажам за тебе и уште пар виолетови репекат. Мислам дека ќе го јадете во среда со две раце ама ако навиваш навивај и надевај се до крај.

Ej bavarcive se napalija, haha, ako ako opustete se polesno ke gi primate golovite, nekoj napisal sme se usrale, ne znam kogo go fati stomak pred natprevarov, cel tim na kenjanje.

Dobro be violetovi mme, pa sme ispagale od liga pa ne sum se otkazuel vaka, vie 10 boda sme od 4 mesto, ja zapalivte firenca, sea ako se plasirame u naredno kolo CL pa site navivaci na fiorentina, e ne biva taka, ke trpite i zaebancii i slabi igri, i prandeli mozda e kriv ama pa ne igra toj, vadi naj jak sostav, mozda trbase da gi pusti mladive da igraat malku da vnese sveza krv u timov, ama odevme na pobeda, jebi ga sampd doma nema poraz.

I problemot ne e tolku Gila kolku sto se vargas i marchioni bar za denesnava utakmica, zao nemase nitu edna dobro upatena topka kon gila, vargas mn gi usporuvase akciite a marchioni ne se sostavi so topkata

Ajde ajde natprevarov so bayern ke bide presvrtnica

кој бе бриша постови?
ташак,некој... одма да ги врати :nenene:

Kako e mozno na nas fan klub da ni brisete postovi????
Ima ovde administratori aloooo???

има бе еве мене и во јувентус почнаа да си ми ги менуваат мислењата, како ним им одговара

ало бре љубичасти из фиренце или било каде!!!! не планирам тука монолог да си праам а шо е најинтересно него ми го бришаат :tv:

а шо е најинтересно него ми го бришаат :tv:
epten si gi izrendal :)

gamberini go povredil ramoto nema da igra so bayern, pa itoj n nauci da paga :), bez nego centralnive pozicii ni se mn slabi, kako mozese pazzini pokraj dvajca centralni da skokne uste se cudam, abe za vrat ke go fatam nema da mrdne. Sea nereseno so bayern, pobeda protiv inter u kup, i pobeda protiv milan u serie a i se vrakame u igra :), samo treba da padne eden gol od gila, epten se uspa

epten si gi izrendal :)

gamberini go povredil ramoto nema da igra so bayern, pa itoj n nauci da paga :), bez nego centralnive pozicii ni se mn slabi, kako mozese pazzini pokraj dvajca centralni da skokne uste se cudam, abe za vrat ke go fatam nema da mrdne. Sea nereseno so bayern, pobeda protiv inter u kup, i pobeda protiv milan u serie a i se vrakame u igra :), samo treba da padne eden gol od gila, epten se uspa
абе ти преотимистички :wink:
шала на страна реално сите тоа го посакуваме(или оние кои останавме де) ама ќе треба многу работи да се сменат до тогаш а времето е прекратко али надежта последна умира

de beeeeeeee so ako izgubivme od samp
ova e najteskiot period vo poslednive 5 godini za nas, ali jebiga ideme dalje ke se opraime

ne se furajte jonny b, vuki brat daj olabavete be

FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!FORZA FIORENTINA !!!

Господи боже ме банирале јувенташите :pos2:
ајде бе иде баерн мислам дека сега баш против нив ќе си го кренеме моралот :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom