Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Santana out mesec dena, i zaneti uste povreden, NESTO se spomnuva menjanje na formacijata, ocigledno nacinot na igra e premnogu predvidliv i na drugite ekipi im e lesno da postavat odbrana, znaat kako da igraat protiv fiorentina, po slabive igri na krilava a i na gila, moze da ocekuvame dva spica i zajaknuvanje na sredniot red, najverojatno nekoja 4-3-1-2, ili pak klasicna 4-4-2 (ova moja pretpostavka zaso na sajtovive nigde ne se spomenuva vo koja formacija ke se transformirame :) ). Mislam i ptotiv bayern ke se postavi igrata podefanzivno pa na kontri neo da gi fatime, samo da im trgne na vargas jo-jo i marchioni, dr ne ni treba, so brzi kontri ke bideme mn opasni

i mene preku kur mi e taa formacija 4-2-3-1

daj da si igrame 4-4-2 mnogu bolje e za nas

Santana out mesec dena, i zaneti uste povreden, NESTO se spomnuva menjanje na formacijata, ocigledno nacinot na igra e premnogu predvidliv i na drugite ekipi im e lesno da postavat odbrana, znaat kako da igraat protiv fiorentina, po slabive igri na krilava a i na gila, moze da ocekuvame dva spica i zajaknuvanje na sredniot red, najverojatno nekoja 4-3-1-2, ili pak klasicna 4-4-2 (ova moja pretpostavka zaso na sajtovive nigde ne se spomenuva vo koja formacija ke se transformirame :) ). Mislam i ptotiv bayern ke se postavi igrata podefanzivno pa na kontri neo da gi fatime, samo da im trgne na vargas jo-jo i marchioni, dr ne ni treba, so brzi kontri ke bideme mn opasni
па тоа баш го спомнав пред некои недела дена дека мора да се мени формацијата ја научија противниците кога прв пат реков дека вина има и во прандели(прв мој пост против него) а и како шо гледам и Џила не може сам во напад речиси бескорисен е... децааааа фали Мутууу :toe:
јоветич е уште дете за него(сепак само 19 години е) не дека не би станал подобар од него ама сега му фали уште корки леб...
е од вакви работи од кои сега сите се нервираме од неискуство и повреди велев дека треба искусни играчи не млади... напаѓајте ме слободно и дека не сум, постручњак од прандели и корвињо али сега за сега мојата константација е предност :toe:
не е уште се загубено ама треба неверојатен пресврт на настаните за да се вратиме онаму каде што сакаме (барем 4 место)

http://sportski.mk/statija/3696 во право е и сите тоа го знаеме :wink:

tacno ako se zaprad riberi i roben imame dobri sansi
a edno e mnogu jasno FALI MUTU

tacno ako se zaprad riberi i roben imame dobri sansi
a edno e mnogu jasno FALI MUTU
точно,се слагам со овоа.ако добро ни ги затворите и не им дадете слобода и простор за игра на робен и рибери не кинете на пола,исто како што вие сте на пола без Муту.Е сега е проблемот како да се запрат двете најопасни крила во светот....мислам дека тука ќе биде проблемот,и тоа ќе одлучува за резултатот.Сепак,нормално е дека и Фиорентина си има свои адути,свои тактики според кои ќе бара поволен резултат во Минхен.Останува да видиме како сето тоа ќе се одвива на теренот,па нека победи подобриот.:helou:

Za formacija na pocetok na sezona donese mn rezultati, nikoj ne ocekuvase tolku ofanzivna igra na fiorentina, site bea iznenadeni taka i padna liverpool a i u seria a imavme so so da se pofalime, ama vreme e za promena .

na mecov s bayern golemo znacenje ke ima igrata na Vargas i Marchioni, ama nesto vargas ko umoren mi izgleda, gi nema onie prodori po leva strana i dobar centarsut, mn golovi padnaa taka( gila so glava).

Gamberini out poveke od 2 meseci, da ne recam cela sezona, maler

za zagrevanje :)
http://it.violachannel.tv/dettaglio-news/items/obiettivo-allianz-arena.html

имам некое претчувство за утре кое многумина од медиумите ќе ги изненади :vozbud:

Дечки со среќа утре, очекувам отпор, да не биде решен победникот уште во првиот натпревар.:smir:

So sreca utre
Samo sakav nesto da vi kazam ako mislite deka Ribery i Roben ako gi zatforite ce imate sansi za dobar rezultat da znaete deka mnogu gresite

da ti kazem pravo potesko e da se igra protiv koblens ako e vo 2 liga zas tia igraa 90min a svabite igraa 60min 30min ot mnogu spora igra i fauli:D

Ajde momci samo hrabro utre ideme, pa sto saka neka bide

Mora Vargas i Jovetic rabotata da ja prezemat vo svoi noze :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom