Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па тоа баш го спомнав пред некои недела дена дека мора да се мени формацијата ја научија противниците кога прв пат реков дека вина има и во прандели(прв мој пост против него) а и како шо гледам и Џила не може сам во напад речиси бескорисен е... децааааа фали МутуууSantana out mesec dena, i zaneti uste povreden, NESTO se spomnuva menjanje na formacijata, ocigledno nacinot na igra e premnogu predvidliv i na drugite ekipi im e lesno da postavat odbrana, znaat kako da igraat protiv fiorentina, po slabive igri na krilava a i na gila, moze da ocekuvame dva spica i zajaknuvanje na sredniot red, najverojatno nekoja 4-3-1-2, ili pak klasicna 4-4-2 (ova moja pretpostavka zaso na sajtovive nigde ne se spomenuva vo koja formacija ke se transformirame). Mislam i ptotiv bayern ke se postavi igrata podefanzivno pa na kontri neo da gi fatime, samo da im trgne na vargas jo-jo i marchioni, dr ne ni treba, so brzi kontri ke bideme mn opasni
точно,се слагам со овоа.ако добро ни ги затворите и не им дадете слобода и простор за игра на робен и рибери не кинете на пола,исто како што вие сте на пола без Муту.Е сега е проблемот како да се запрат двете најопасни крила во светот....мислам дека тука ќе биде проблемот,и тоа ќе одлучува за резултатот.Сепак,нормално е дека и Фиорентина си има свои адути,свои тактики според кои ќе бара поволен резултат во Минхен.Останува да видиме како сето тоа ќе се одвива на теренот,па нека победи подобриот.:helou:tacno ako se zaprad riberi i roben imame dobri sansi
a edno e mnogu jasno FALI MUTU
ако се толку лесно предадете решен ќе биде :tv:Дечки со среќа утре, очекувам отпор, да не биде решен победникот уште во првиот натпревар.:smir:
внимајте од електро шок утре вечер сред алијанцSo sreca utre
Samo sakav nesto da vi kazam ako mislite deka Ribery i Roben ako gi zatforite ce imate sansi za dobar rezultat da znaete deka mnogu gresite