Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Sega za sega e kaznet.Duri i od Evropskite natprevaruvanja.Se ceka oficijalno da se znae kolkava ke bide kaznata.Vo narednive 2 nedeli treba da se znae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najverojatno prandeli ke go odmara i vargas zaedno so gila za utakmicava so germancite, pa se najavuva i ljaic u prv timKeirson so sampdoria moze ke pocne od pocetok, daj boze gila ne moze gol da dade
за со баерн мислиш?najverojatno prandeli ke go odmara i vargas zaedno so gila za utakmicava so germancite, pa se najavuva i ljaic u prv tim
некаде го пишуваше тоа или сам спомнуваш? :tv:Bi bilo interesno Ljajic,Jovtic i Keirrison da pocnat protiv Sampdorija.Site deca:heloulus De Silvestri i Montolivo.Ubava zamisla spored mene samo ne veruvam deka tolku brzo bi funkcionirale odlicno.Treba vreme da pomine
gila i vargas nema da igraat protiv sampdorija, gi odmara za natprevarot protiv baernза со баерн мислиш?
Љајич нема право за настап, во ЛШ ако мислеше на нив :wink:
Toa e moe mislenje i bi sakal toa da go vidam,ma da e rizicno eptenнекаде го пишуваше тоа или сам спомнуваш? :tv:
Тоа според мене е рамно самоубиство...gila i vargas nema da igraat protiv sampdorija, gi odmara za natprevarot protiv baern
дај боже мора да се почнува да се искористи неговиот потенцијал... неќам да го чекам и него после 2 сезони да го пожува својот потенцијалToa e moe mislenje i bi sakal toa da go vidam,ma da e rizicno eptenNo mozno e Ljajic da odigra nesto poveke od voobicaenoto,kako i Keirrison
изумив ама се надевам дека ќе се важи, среќен роденден вуки :smir:Mozda se spekulacii,a za 25 milioni ja bi go dal Vargas,potocno povtorno bi gi opljackale Juventus:pos2:Ali mislam deka nema da se sluci ova,posto poprvo na Real ke go prodadat otkolku na Juventus.Ke vidime rano e,a i svasta se pisuva sega.
Vcera mi besse rodenden i dobiv epten ubava majca napravena specjalno za mene od Fiorentina![]()