Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Sega za sega e kaznet.Duri i od Evropskite natprevaruvanja.Se ceka oficijalno da se znae kolkava ke bide kaznata.Vo narednive 2 nedeli treba da se znae

Keirson so sampdoria moze ke pocne od pocetok, daj boze gila ne moze gol da dade

najverojatno prandeli ke go odmara i vargas zaedno so gila za utakmicava so germancite, pa se najavuva i ljaic u prv tim
за со баерн мислиш?
Љајич нема право за настап, во ЛШ ако мислеше на нив :wink:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....ea9-27cd9bf631fb&ln=3&typeBack=Последни Вести
Mutu суспендиран само на првиот натпревар со Баерн :toe:
се чека одлуката па да се изјсни и уефа за конечно колку ќе биде суспензијата :toe:
да се надеваме дека ќе ја укинат :helou:

Bi bilo interesno Ljajic,Jovtic i Keirrison da pocnat protiv Sampdorija.Site deca:helou:Plus De Silvestri i Montolivo.Ubava zamisla spored mene samo ne veruvam deka tolku brzo bi funkcionirale odlicno.Treba vreme da pomine

Bi bilo interesno Ljajic,Jovtic i Keirrison da pocnat protiv Sampdorija.Site deca:helou:Plus De Silvestri i Montolivo.Ubava zamisla spored mene samo ne veruvam deka tolku brzo bi funkcionirale odlicno.Treba vreme da pomine
некаде го пишуваше тоа или сам спомнуваш? :tv:

gila i vargas nema da igraat protiv sampdorija, gi odmara za natprevarot protiv baern
Тоа според мене е рамно самоубиство... :toe:
али каком и да е да се молиме суспензијата на муту да биде намалена или укинена :toe: премногу ни фали тоа е повеќе од очигледно :zid:

Toa e moe mislenje i bi sakal toa da go vidam,ma da e rizicno epten :toe:No mozno e Ljajic da odigra nesto poveke od voobicaenoto,kako i Keirrison
дај боже мора да се почнува да се искористи неговиот потенцијал... неќам да го чекам и него после 2 сезони да го пожува својот потенцијал

http://www.calciomercato.it/news/71841/Valga-quel-che-Vargas.html
:toe:

Mozda se spekulacii,a za 25 milioni ja bi go dal Vargas,potocno povtorno bi gi opljackale Juventus:pos2:Ali mislam deka nema da se sluci ova,posto poprvo na Real ke go prodadat otkolku na Juventus.Ke vidime rano e,a i svasta se pisuva sega.

Vcera mi besse rodenden i dobiv epten ubava majca napravena specjalno za mene od Fiorentina:vozbud:

Mozda se spekulacii,a za 25 milioni ja bi go dal Vargas,potocno povtorno bi gi opljackale Juventus:pos2:Ali mislam deka nema da se sluci ova,posto poprvo na Real ke go prodadat otkolku na Juventus.Ke vidime rano e,a i svasta se pisuva sega.

Vcera mi besse rodenden i dobiv epten ubava majca napravena specjalno za mene od Fiorentina:vozbud:
изумив ама се надевам дека ќе се важи, среќен роденден вуки :smir:

Utre so najsilniot tim protiv sampdoria, bez casano se pa ajde da tepame vise u kurac

sreken rod vuki, daj slika od maickata

ajde vuki brate sreken rodenden, i so maickata u finale na liga sampioni da te vidime:) ; ako ne na italijanski kup moze da gleame zaedno

za samp utre, igrame so najaci rtim, jas sakav Keirson da startuva, Gilardino da odmara za so Baern, ajde ideme na pobeda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom