Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Офсајд беше , проверете на снимка јас моментално ја гледам од сите камери.. топката се одбива од ваш играч во моментот кога Варгас е во офсајд :toe:
Ne bese vo ofsejd Vargas,golot bese regularen!

факт е дека сме 3 класи подобри од нив ама тоа е

боље сте три класи и 13 бода подоле :tv:

за офсајдот почист амин, само што нејќете да видите, Варгас целосно пливаше не зборам по шутот на Маркиони туку по допирот на Монтоливо(ми се чини он беше)... ќе се сложам дека бевме среќни во неколку наврати, најреален исход беше реми... сепак и тоа е елемент од фудбалот

Цела утакмица доминира Фио и одеднаш Рома гол и Рома биле појаки ... ЛоЛ,изгледа друга утакмица гледале :tv:

Najrealen ishod bese 5-1 da zavrsi i sam toa go znaes!Samo ni sam nejkes da si priznaes na sebe.Toa e...i srekata e odlucuvacki faktor vo fudbalot!!!

Цела утакмица доминира Фио и одеднаш Рома гол и Рома биле појаки ... ЛоЛ,изгледа друга утакмица гледале :tv:
абе остај кога рома ќе изигра ваква утакмица и со игра и со се и за око, нека се јават ќе им оставам бројче...
некогаш фудбалот е нефер тоа јасно се гледа да игра еден тим и само еден а на крај да изгубиш бе... не ми се верува

абе остај кога рома ќе изигра ваква утакмица и со игра и со се и за око, нека се јават ќе им оставам бројче...
некогаш фудбалот е нефер тоа јасно се гледа да игра еден тим и само еден а на крај да изгубиш бе... не ми се верува

ти ми збориш кој игра боље фудбал за око?
хахах Тадеи,Пизаро и Де Роси везеа по средината...

хехех тадеи бе, да те прашам играше ли како прво?
дури сеа го видов го замениле на крајот, не ме смеј... и акции сте напраиле а ?
оххх господи слези собери си ги вересиите најдобро за сите :uvo:

еве видете дали не е офсајд...
да му препуштеше на Кролдуп(или кој и да беше тој покрај него)ќе се признаеше..

еве видете дали не е офсајд...
да му препуштеше на Кролдуп(или кој и да беше тој покрај него)ќе се признаеше..
Болати ја допира топката и целата ситуација се зафркнува.. значи офсајд правилна беше одлуката

Sto vezea be gobleni ( ne znam dali se vezat gobleni ali nema veze :) :) ), uste pukanki im falea i da go gleadaat montolivo kako se igra, da naucat nesto.
Bravo za montolivo, ova kapitenskava lenta od koa mu ja dadoa ko preporoden e, ako prodolzi so vakvi igri ke si obezbedi mesto za afrika, a de rosi ke gree klupa.
Abe se dobro ama mora da pocneme da osvojuvame poeni, seuste iame joker u rakav utakmicava so milan, ama izgubivme dragoceni poeni a i kolovo ni es pogodi imase kiksevi na juve milan napoli trebase da gi stigneme, ama ajde ima uste dolgo da se igra ke opraime .

Gluperdava gila da go dadese za1-0 ke gi utepavme, sea jebiga
4 mesto zaboravete
ideme na kupot
so baern mnofu tesko deka ke projdeme

toa e realnosta momci

Koj vezel be 2 dodavanja i vi ja zimaa.Edna akcija ne trase podolgo od 5 sekundi!
abe kopuk ede se ti ebam ve skapavme nejadi gomna.5-1 trebase da bide be.bruki zivi ste.se raduvate so nezasluzena i srekna pobeda.pa vo sise ve piknavme be tapak!!!:drk:ova ne e za vuki,a za toj od roma so pisuva.da nema nesoglasuvanje

za tebe e klapco.pojma nemas.koja roma be.siroti bea vcera se smeev koga dadovte gol od sto ste tolku za nikade.ve izgazivme!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom