Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Gilardino neka mi se izgubi , kopile skapano trcka ne znae kaj se naoga 680 minuti nema dadeno gol, pacient najgolem, on e najvise kriv za porazov, da vleze vise

Gila moze da se kaze kako krivec i najslabo odigra.Site drugi za 10 izigraa.Frey ne ni imase rabota uopste ali ete pak ke kazam takov e fudbalot.Kaj niv samo golmanot im igrase.Da bese nekoj drug sigurno ke tepavme.Stvarno dobro branese mora da se priznae.
Montolivo Bolati e dobar tandem za na sredina.Gi piknaa u sise site topki skoro im ki skratija i dobro organiziraa.

gila e vinoven ,no mislam deka i nekoj od rakovodstvoto ili trenjerot treba da snosat odgovornost.sezonata e katastrofa,finanskiski ke tonime,a pak prandelli ke bide herojot.pa koj e kriv za ova?jas mislam deka toa e eden od prandelli i corvino.dosta go branime prandeli,ne e nezamenliv.mislam deka e precenet.pozz

Prandelli e najdobar trener vo Italija i najcenet.Koj i da go zameni nema nisto podobro da napravi i nemoze da napravi.I koga gubi Fiorentina nikoj ne ni pomisiva na zamena na Prandelli,ti si edinstveniot koj ova go kazuvas:toe:

Izjava na Raniehttp ://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/02/07/1780852/roma-coach-claudio-ranieri-we-were-lucky-against-fiorentinari.

Mislam kraj na muabetot :helou:

абе супер изигравме синоќа не смеам да се пожалам како на некои други утакмици претходно, затоа фрустрација е поголема :wink:
ама ете и Џила веќе опаѓа во форма и тоа ептен, ама тоа е и поради фактот шо и самиот е свесен оти никој не може да му го фати местото, пошо и ваков е подобар од другите негови замени... тоа е лоша страна не е под притисок да се труди повеќе :smir:
а и морам да му забележам и на мистер користи многу долго време исти две формации и тие се веќе прочитани од противниците, не знам дали го забележувате тоа :toe:
мора и некоја друга варијанта да се испроба,мислам барем

имаме игра ама завршетокот е малку потешка работа пошо само Џила е напред а не игра како шо треба веќе споменавме :toe:

nemavme sreka, jebiga
toa kopileto golmansko na roma, se povamiri, ideme dalje, cao 4 mesto i liga sampioni
da se skoncentrirame na kupot najbolje ke bide
forza viola

cao 4 mesto i liga sampioni
da se skoncentrirame na kupot najbolje ke bide
forza viola
zaso vakvi muabeti, imame natprevar pomalku, da gi dobieme milan razlikata so 4ot ke bide 4 boda, i ne e tolku strasno koa ke se zeme vo predvid deka ima uste 15 kola do kraj, igrame se podobro, ni se vratija povredenite igraci, ke ja opraime rabotata, ne moze vecno napoli i milan da tepaat, veke se zabeleuva pad i kaj niv samo treba da iskoristime, jas sum ubeden deka ke stigneme do 4 mesto, samo nekoi finesi treba da se doteraat u timot.

I ja ne se otkazuvam iako e tesko.Ako igrame vaka kako vcera protiv Milan,rosonjereti nema sto da baraat na Artemio.A mislam deka ke igraat mozda i podobro.So pojaki timovi motivacijata ni e na nejvisoko nivo.Juve,Napoli i Milan ne se nedostizni,veruvajte mi,no sve zavisi od nas.Moj mislenje e deka treba da igrame najotvoren fudbal do kraj.Da rizikuvame...kako protiv PSV ako vi teknuva.Togas ponapagacki amin deka sme odigrale.

Vargas ima 26 godini

I ja ne se otkazuvam iako e tesko.Ako igrame vaka kako vcera protiv Milan,rosonjereti nema sto da baraat na Artemio.A mislam deka ke igraat mozda i podobro.So pojaki timovi motivacijata ni e na nejvisoko nivo.Juve,Napoli i Milan ne se nedostizni,veruvajte mi,no sve zavisi od nas.Moj mislenje e deka treba da igrame najotvoren fudbal do kraj.Da rizikuvame...kako protiv PSV ako vi teknuva.Togas ponapagacki amin deka sme odigrale.

Vargas ima 26 godini
види вака... ќе има теоретски шанси само доколку ги добиеме СИТЕ утакмици дома,пошо на гости тешко земаме бодови би имале само така шанси ама тоа е премалку остварливо зашо не се брка само милан јуве и наполи има уште 5-6 екипи други шо се пред нас моментално, а и тие не се од гроп извадени колку да се бројат,а и 11 место сме!!! НЕ Е ТОА ВЕЌЕ ШАЛА :toe:

Uste ne sme dojdeni do teoretskite sansi.Mislam deka ima i realni NO SAMO AKO IGRAME KAKO PROTIV ROMA I AKO IGRAME NA RIZIK(NAPAGACKI I OTVORENO DO KRAJ)samo taka mozeme da imame sansi.

Dobra vest e sto De Silvestri e OK i Zanetti trenira so grupata!Konecno kompletni,osven Mutu

Zanetti ni fali premnogu, iskustvoto negovo e pregolemo
зашо ни фали занети???
монтоливо и болати одлично ја вршеа работата... ако некој ни фалел тоа е Муту играч кој знае да заврши акција, другото беше се ок :smir:

Fali Mutu ja rekov deka ke fali.Da bese Mutu protiv Roma...ke bese druga pesma.Na mestoto na Gila.
e како нема да фали кога на последните 5 утакмици сам даде 8 гола :toe:
да не знаете шо се случи со него, нешто околу суспензијата, ќе го казнат ли или има и шанси да го повлечат... :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom