Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zaso vakvi muabeti, imame natprevar pomalku, da gi dobieme milan razlikata so 4ot ke bide 4 boda, i ne e tolku strasno koa ke se zeme vo predvid deka ima uste 15 kola do kraj, igrame se podobro, ni se vratija povredenite igraci, ke ja opraime rabotata, ne moze vecno napoli i milan da tepaat, veke se zabeleuva pad i kaj niv samo treba da iskoristime, jas sum ubeden deka ke stigneme do 4 mesto, samo nekoi finesi treba da se doteraat u timot.cao 4 mesto i liga sampioni
da se skoncentrirame na kupot najbolje ke bide
forza viola
види вака... ќе има теоретски шанси само доколку ги добиеме СИТЕ утакмици дома,пошо на гости тешко земаме бодови би имале само така шанси ама тоа е премалку остварливо зашо не се брка само милан јуве и наполи има уште 5-6 екипи други шо се пред нас моментално, а и тие не се од гроп извадени колку да се бројат,а и 11 место сме!!! НЕ Е ТОА ВЕЌЕ ШАЛАI ja ne se otkazuvam iako e tesko.Ako igrame vaka kako vcera protiv Milan,rosonjereti nema sto da baraat na Artemio.A mislam deka ke igraat mozda i podobro.So pojaki timovi motivacijata ni e na nejvisoko nivo.Juve,Napoli i Milan ne se nedostizni,veruvajte mi,no sve zavisi od nas.Moj mislenje e deka treba da igrame najotvoren fudbal do kraj.Da rizikuvame...kako protiv PSV ako vi teknuva.Togas ponapagacki amin deka sme odigrale.
Vargas ima 26 godini
зашо ни фали занети???Zanetti ni fali premnogu, iskustvoto negovo e pregolemo
e како нема да фали кога на последните 5 утакмици сам даде 8 голаFali Mutu ja rekov deka ke fali.Da bese Mutu protiv Roma...ke bese druga pesma.Na mestoto na Gila.