- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 35
лани губевме со 3-0 таму, на крај 3-3, мене баш ме интересира како ќе изигираат вечер, со оглед на тоа што интер ги згази 0-5, па да видиме ние што ќе направиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e bas toa da ne te laze... porazite na genova od inter 0:5 i lille 3:0...лани губевме со 3-0 таму, на крај 3-3, мене баш ме интересира како ќе изигираат вечер, со оглед на тоа што интер ги згази 0-5, па да видиме ние што ќе направиме.
(4-2-3-1): 1 Frey; 21 Comotto, 5 Gamberini, 3 Dainelli, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel; 8 Jovetic, 10 Mutu, 6 Vargas; 11 Gilardino
Само Занети не е во комбинација па да биде онака како што сакамСРЕЌНО
А за размена Хунтелар-Муту ја сум за!Муту е при крај на кариера иако според мене има уште фудбал во него!Замислете Хунтелар-Џила и од позадина ЈовеСамо под услов Хунтелар да игра како што играше во Ајакс!Би биле добра тројка нема што!
pa redno bese, samo da profunkciniraat vaka, da ne se bori jovetic so mutu za mesto u prv tim a kako ke bidat postaveni najverojatno mutu na mestoto na marchioni, jovetic da ostane u sredina, mislam deka e taka najdobro.Маркиони веројатно нема да игра.дали е ова конечно ДА за Варгас-Муту-Јоветич и Џила?
?
pasqual i vargas koga igraat zaedno nema utka. PASQUAL IN NAZIONAL FORZA VIOLA ke im pokazeme kaj im e mestoto.не ме зезај, ги ставил сите 3-ца заедно...ај баш да видиме, ова до сега се нема десено.
Ми се допаѓа што го гледам Пасквал назад, има да растури по лева страна, ќе видите.
Пред Хунтлер да отиде во реал, фиорентина беше исто заинтересирана, во ајакс стварно растураше.