Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
лани губевме со 3-0 таму, на крај 3-3, мене баш ме интересира како ќе изигираат вечер, со оглед на тоа што интер ги згази 0-5, па да видиме ние што ќе направиме.

лани губевме со 3-0 таму, на крај 3-3, мене баш ме интересира како ќе изигираат вечер, со оглед на тоа што интер ги згази 0-5, па да видиме ние што ќе направиме.
e bas toa da ne te laze... porazite na genova od inter 0:5 i lille 3:0...
imaat dobar tim a nie sme slabi na gosti... taka da realno e da izvadime edno bodce od ova.. :toe:
seto drugo e visa matematika :)

Маркиони веројатно нема да игра.дали е ова конечно ДА за Варгас-Муту-Јоветич и Џила?
Дајте некој линк за гледање?

http://atdhe.net/10043/watch-genoa-vs-fiorentina

ова би требало да биде добриот линк.
за муту-хунтлер размена, повеќето навивачи ќе ја одбијат, али се прашувам што ли размислува корвино! дали и милан ќе ги ограби како и јувемерда летоска хехехе. или стварно треба да се држиме јако до муту.
знаете дека јас муту би го шитнал и би одел со оваа размена, особено што овој играч е онака истурен, шпиц како џила, зошто да не!
читам коментари на навивачи на милан, повеќето не се за оваа размена и се надеваат дека челниците на милан ја научиле лекцијата, попозната како џилардино.
добро, битно признаа :).

друго,
за тројцата у напад, едноставно не би сакал тоа да го глеам, ми се допаѓа кога фиорентина игра едноставен футбал, занети подава до напаѓач и тој дава гол :toe:

(4-2-3-1): 1 Frey; 21 Comotto, 5 Gamberini, 3 Dainelli, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel; 8 Jovetic, 10 Mutu, 6 Vargas; 11 Gilardino

Само Занети не е во комбинација па да биде онака како што сакам:vozbud:СРЕЌНО

А за размена Хунтелар-Муту ја сум за!Муту е при крај на кариера иако според мене има уште фудбал во него!Замислете Хунтелар-Џила и од позадина Јове :drk:Само под услов Хунтелар да игра како што играше во Ајакс!Би биле добра тројка нема што!

(4-2-3-1): 1 Frey; 21 Comotto, 5 Gamberini, 3 Dainelli, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel; 8 Jovetic, 10 Mutu, 6 Vargas; 11 Gilardino

Само Занети не е во комбинација па да биде онака како што сакам:vozbud:СРЕЌНО

А за размена Хунтелар-Муту ја сум за!Муту е при крај на кариера иако според мене има уште фудбал во него!Замислете Хунтелар-Џила и од позадина Јове :drk:Само под услов Хунтелар да игра како што играше во Ајакс!Би биле добра тројка нема што!

не ме зезај, ги ставил сите 3-ца заедно...ај баш да видиме, ова до сега се нема десено.
Ми се допаѓа што го гледам Пасквал назад, има да растури по лева страна, ќе видите.
Пред Хунтлер да отиде во реал, фиорентина беше исто заинтересирана, во ајакс стварно растураше.

Маркиони веројатно нема да игра.дали е ова конечно ДА за Варгас-Муту-Јоветич и Џила?
?
pa redno bese, samo da profunkciniraat vaka, da ne se bori jovetic so mutu za mesto u prv tim a kako ke bidat postaveni najverojatno mutu na mestoto na marchioni, jovetic da ostane u sredina, mislam deka e taka najdobro.

не ме зезај, ги ставил сите 3-ца заедно...ај баш да видиме, ова до сега се нема десено.
Ми се допаѓа што го гледам Пасквал назад, има да растури по лева страна, ќе видите.
Пред Хунтлер да отиде во реал, фиорентина беше исто заинтересирана, во ајакс стварно растураше.
pasqual i vargas koga igraat zaedno nema utka. PASQUAL IN NAZIONAL FORZA VIOLA ke im pokazeme kaj im e mestoto.

Јове мислам дека ќе игра десно на местото на Маркиони а Муту у средина!Се слушаме на полувреме!

Овде се исклучува да го ебам!Има ли некој подобар линк?:

Офсајд голот.3 играчи на Џенова беа у офсајд ова не е могуче!

демек имаме иницијатива, али не да не знаат да притиснат и после примаат ефитни голови со глупави грешки во одбрана.

decki sto se slucuva...
nema net da ja gledam poso ke mi bide ko kornjaca utre... :pos2:

ништо не се случува....
прандели ја утна у тактика, мора да менува

и плус монтоливо каква шанса имаше, не бе не, не може тој човек гол да даде

Така се игра бреееееее 1-1.Ццц 2 стативи у 30 секунди ете ни ја среќата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom