Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
sea igrame so katanija doma , udineze gosti, parma doma
9 boda i nisto drugo !!!!!!
brat se ubavo napisa...
i jas sakam 9 boda ama najverojatno 6 ke izvadime max spored mene i realnata slika vo timot sto ja imame...
mislam vo udine tesko da osvoime i bod... deckite se sekogas nezgozdi i igraat toplo ladno ama znaat da zemat mnogu dragoceni bodovi na pogolemite ekipi...

alooooooooo bre ne ste na pogreb kaj ste??? :jaj:
ajde nekoi informacii, dezinformacii... ili ova utakmica ne e bitna i onaka ke si ja dobieme a?
:pos2: :pos2: :pos2:

Муту не игра утре и не е повикан додека Јоветич ќе игра.Толку знам.Муту е нешто повреден и незнам точно за што се работи!Би требало да победиме утре

kw igra jovetic
vargas-jovetic-gila vo napadot

epa nedaj boze uste eden kiks, ke gi pukam

Fiorentina: Frey; De Silvestri, Gamberini, Dainelli, Gobbi; Zanetti, Montolivo; Marchionni, Santana, Vargas; Gilardino. A disp. Avramov, Comotto, Pasqual, Kroldrup, Donadel, Jorgensen, Castillo. All. Prandelli

Јове не игра и не е ни на клупа!Веројатно има ситна повреда и ќе го чува со Муту за Дебрецин у среда!На местото на Јоветиќ игра Сантана,додека лево е Варгас и десно Маркиони.Среќно

1-0 na poluvreme gol na markioni

toj debilecot daineli dobi crven karton, sea celo poluvreme igrame so igrac manje, da mu ebam supakot

сега цело полувреме без еден играч, а не да не беше за втор шут ццц

Тоа е што да прајме!Џабе збориме.Значи оваа сезона ко што сме оштетени никад не сме биле толку.Тоа не ни беше уопште фаул кај гледа тој кретенот судијана.Стварно незнам што да кажам ова сите граници ги поминува.Што ќе смисли Прандели ќе видиме ма да тешко

1-1 odma radi toa kopileto daineliiiiiiiiiiiiiii, da crkne sve mu ebam

растура де силвестри по десна еј, му ја сервираше на маркиони, овој 2 голчиња, супер.

додека пак левата ни е слаба, варгас си себичи а гоби не знае да нафрла

браво бе овој де силвестри, колку расен играч, можеше и самиот да даде гол, како им ги дава, газда

3-1
na kraj iskoci lesna pobeda, markioni cista 10 ka, vargas 8ca mnogu trcase, a za de silvestri ne praam muabet, deteto e talent najgolem ,bravo zver

Не за џабе на аватар го имам!Две асистенции прекрасни плус и гол можеше да даде.На крај МАркиони ќе испадне добро засилување заедно со Занети додека Де Силвестри е надежен фудбалер.Мене искрено малце на Мајкон ме потсеќа.Ај нека е на арно.FORZA FIORENTINA

Не за џабе на аватар го имам!Две асистенции прекрасни плус и гол можеше да даде.На крај МАркиони ќе испадне добро засилување заедно со Занети додека Де Силвестри е надежен фудбалер.Мене искрено малце на Мајкон ме потсеќа.Ај нека е на арно.FORZA FIORENTINA

да да, добра споредба со маикон ;)

21 god ima de silvestri , krupen brz odbramben fudbaler, deteto ke bide najbolje, samo vreme treba

forza viola, na red e debrecin, pa udinese, ajde violaaaaaaaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom