Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Мал чекор за Фиорентина но голем чекор за Италијанскиот фудбал!
Токму така. Секоја чест за Фиорентина, мотивирано, на крајот стигнаа до победа над Ливерпул, иако Англичаните важеа за фаворити, сепак Фиорентина докажа дека мотивацијата е многу побитна од фаворитите. Браво за Прандели, и со оваа победа докажа дека со овој тим на Фиорентина може да направи чуда.

Браво браво ги растуривте денеска. Јоветиќ докажува дека е ЗВЕРИШТЕ, алал нека му е. Ливерпул не се видоа денеска како само една екипа да имаше на теренот.

Се надевам нема да им биде последен пораз :svirka:
Уф, кој мерак ми го направивте што ги победивте.

Честито....јоветич ѕвер..
Јоветич само за у МИЛАН е мајке ми...:baeh:

И пред натреваров на еден другар му викам а бе ќе видиш чист 1 е , он не бе што ти е :vozbud::vozbud::vozbud: . Браво честито за победата , ја изгледав цела утакмица пошто другите беа све тапа . Борбеност , игра , жестина . Секоја Чест изиграа со срце БРАВО . Јоветиќ Респект:smir:

Честито....јоветич ѕвер..
Јоветич само за у МИЛАН е мајке ми...:baeh:

Ќе се изгуби меѓу пензионерите бе :pos:

Бај д веј феноменален играч... брзо и одлично се вклопи во тимот, а и во самата лига... да го победиш сам Ливерпул на 20 години не е мала работа... иако првиот гол беше од офсајд, ама гол си е гол... иначе се знае детето чија школа е... нова Партизанова беба :)

Дечки, нека ви е честито, подобри бевте, со среќа понатаму.

Фала за сите што честитаа стварно ми беше мерак да ги читам коментарите!Поздрав и до Ливерпул и сите што честитаа ферски!

Хммм....незнам од каде да почнам стварно!Ајде ќе почнам од мотивацијата.Денес се виде,бар според мене колку е важна мотивацијата и вољата за игра.Ова во кратки зворови е срце на терен.Значи 90 минути борба и концентрација,нешто што е неопходно за тим како Фиорентина која можеби нема квалитет како гигантите но покажа што е потребно да се има за да се победи.Честитики.Имресиониран сум од сите играчи,буквално од прв до последен.За Јоветич што да кажам освен дека допрва следува неговото,а ако сега е одличен што ли да осчекувам.Незнам дали претерувам али Јове е тип на играч по мој вкус.Мислам дека е откритие на сезоната не само во Италија него и у Европа.Браво дете!!!Фасциниран од Гобби.Едноставно сум презадоволен како изигра човеков.Ме натереа да го сакам,иако не ми значел многу,ама стварно гинеше и имаше пар одлични потези.Занети!!!Хммм...мисли ли некој дека Мело е подобар?По оваа утакмица ќе кажам големо НЕ!Можеби физички не толку подготвен како мело,но психички и лидерски настроен ДА.Срцето на средината.После оваа утакмица мислам дека Корвино моќеби не ни згреши што не купи дефанзивец.Одбраната беше перфектна и функционираше како од фудбалски учебник.Респект за Даинели кој сакавме да си оди и да дојде некој нов.Со Гамберини направија партал и Торес не го видов во шеснаесетник нешто да направи.Комото исто изигра на ниво кое ме израдува.Беше одличен и смирено изигра.Монтоливо!Дечково игра само на големи утакмици.Веројатно мотивацијата е еден од неговите најголеми фактори,али денес одигра пасови,пасови,пасови....совршенство,а покрај тоа и скрати бар 5 нивни ризични топки.Полека се враќа и МОнто.МАркиони и Варгас супер.Варгас покажа карактер кога искочи и кога се налути на Прандели дека го извади,но мислам дека требаше пошто претрча доста по страна Варгас,а и помагаше у дефанзива.Муту не е она уште,но се трудеше,искуството негово помогна.При првиот гол на Јове навлече на страна неколку фудбалери.Ќе биде од него пак играчиште верујтеми!Све на све покажаа карактер,игра,елеганција,срце...Заслужуваат респект дефинитивно.На крај честитки и за Прандели нашиот мистер кој постави инзворедна тактика и верувам мотивација како стимул плус за нашите лавови вечерва.Храбро без Џила одигра и машки.Браво царе!!!
Историјата се запиша денес,одиме понатаму по нови победи:wink:

FPRZA VIOLA

Ne ja gledav utakmicata chera ali u Liga Shampioni uvek imam simpatie sprema italijanskite klubovi , zatoa chestito pobeda od se srce i milo mi e shto gi tepavte angli4anite doma so ubav rezultat , sportski pozdrav :smir:

Како фан на Ливерпул, ви честитам за победата, и пофалби за црногорчето!:smir:

Баво изигравте претцизно-Италјански честитки за Прандели и Јо-јо:smir:

Еве денес што се најде на најпознатите весници на островот.Да не преведувам капирате!

The Daily Express : "The boy from Montenegro punishes Benitez".
- The Daily Mail : "Wonder Boy Jovetic knocks down Liverpool".
- The Independent : "Maestro Jovetic leads Fiorentina's orchestra vs. Liverpool" and "He is the 'Montenegrin Messi'....".

Браво Јове:smir:

Fala na site za cetstitkite
Fiorentina pobedi zasluzeno, bevme mnogu podobri,motivirani, borbeni.... Srce na Teren!!!

FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!FORZA VIOLA !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom