Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Ајмо ФИОРЕНТИНА!!!

Многу ќеф ќе ми се направи само да заврши вака!

Браво дечки супер игра, ајде да не биде и колово Милан единствена екипа шо тепа од Италија :pos2:

А и ги мрзим ливерпул бтв

И КОНЕЧНО ГОЛЕМИОТ ЛИВЕРПУЛ ПАДНА НА ARTEMIO FRANCI,СРЦЕТО НА ФИРЕНЦА ВЕЧЕРВА!!!2-0 КОНЕЧЕН!!!БРАВО,БРАВО,БРАВО......СРЦЕ НА ТЕРЕН СЕ ВИКАШЕ ОВА!ЈОВЕТИЧ Е НОВАТА ЅВЕЗДА ВЕЧЕРВА.ПОСЛЕ И ЗА НТПРЕВАРОТ

FORZA FIORENTINA:drk::drk::drk:

Мал чекор за Фиорентина но голем чекор за Италијанскиот фудбал! :pos2:

:bravo:

Bravo, epten merak mi se naprae. od utre ke analizirame :) denes slavime. Mu pokazaa na na pederceno Torez kako se igra fudbal. Bravo za cela ekipa, vaka ne sum se izraduval od juve koga go tepavme na gosti. odlicna utakmica

браво за победава ми го напраивте меракот да загуби ливерпул малце да се спуштат доле

Браво момците вечерва изгинаа на Артемио Франки,срцето го оставија на теренот и им се врати уште подобро,убедлива победа над Ливерпул,кој реално гледано е појак тим,но Фиренца секогаш била кошмар за која било екипа.

Честито победа,ми го направија кеифот !!!

бтв...Јоветиииииииич Звер !!!

хелоу,
јас не се радувам многу на победава, ние само се враќаме таму кај што припаѓаме. трнлив е патот, али знаеме каде одиме ;).

имаше на телевизија на полувреме еден клошар, го прашуваат:
- за кого навиваш?
- за ливерпул, али вечерва сум за барселона.

хахахаххахахаха

горд сум на тоа што нема фиорентина фанови што би дале ваква изјава.

као нешто изненадување бил резултатов и за искусни аналитичари, псссс сите тие поима немаат од футбал, зошто не го следат, има и тоа каква причина зошто дојде до овој резултат, све е добро обработено, смислено.

и ќе речат: ќе го земат јоветич кај и да е.
можно е, а може и да остане како фреј и да направи историја и да не се уништи како кака, шевченко и остали, пошто извесно е дека осојување на титула нема да биде табу тема и во фиренца.

јоветич ја има моќта, до сега покажа дека има и памет.
браво дете.

да не го преведувам мојов коментар од друг форум:

great victory, congrats to all the players, heroic display.
we are the real italian side, liverpool didn’t even scored.
what i was most amaized were 2 things:
first, zanetti, great signing, we were all skeptic but he made the middlefield look like barcelona’s, short passes, he made it look so simple, very intelligent player.
second, prandelli’s tactics. he had some statements before the match with livorno saying that he wasn’t thinking of liverpool at all. haha, that hadn’t been true. while benites was having great time trashing hull, prandeli was giving a rest to his defense. Dainelli was great and also Gamberini, no mistakes. I coudn’t believe, he outplayed benites. masterpiece prandeli, masterpiece.
and finally jovetic, did you guys saw how babel was holding him and didn’t let me run at the end of the match ahahah.
this game goes in history

Браво мајстори голема утакмица изигравте,ги симнавте малце англичаниве на земја

Браво фиорентина,браво јовентич ЅВЕР:vozbud:

Ma nie mn timovi ke simneme na zemja :)
Браво мајстори голема утакмица изигравте,ги симнавте малце англичаниве на земја

E so ti znaci motivacija, se utepaa od trcanje , zaneti, marchini, montolivo, odbranata, vargas (osobeno u prvo poluvreme), jovetic stigase u odbrana i celo vreme bese opasen u napad, bravo i za frey 2 inzvonredni intervencii. Gamberini kakov natprevar ne mu mrdna el nino, gerard nigde go nemase, edino dirk K. so igrase ama i toa niso ne im vredese.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom