Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Aj eve i moe mislenje za natprevarot utre.

Pod broj 1 ke bide derbi i ocekuvam ubav fudbal napagacki i otvoren.Fiorentina sigurno nema da se brani.Roma e psihicki rastroena ama ranet lav e najopasen.Spored nekoe moe razmisluvanje Fiorentina ima podobra ofanziva dodeka Roma podobra defanziva.Sredniot red na Roma e mozda poiskusen no mislam deka e tuka so kvalitet i nasiot mozebi malce poslab.Fiorentina ima ekstra golman nesto sto Roma go nema i Fiorentina ima ekstra trener nesto sto Roma isto taka go nema vo ovoj moment!

мислам дека ке изгубите од рома со еден гол разлика
рома има домашен терен и наклонетост од судииите за тоа мислам дека ке немате ни малку шанси за победа
плус тоа рома ке бидат мотивирани повеке него никогаш:salut::smir:

мислам дека ке изгубите од рома со еден гол разлика
рома има домашен терен и наклонетост од судииите за тоа мислам дека ке немате ни малку шанси за победа
плус тоа рома ке бидат мотивирани повеке него никогаш:salut::smir:

точно, ќе бидат рома помотивирани сигурно, но фиорентина ќе знае како да игра, прикажаат одлична игра против лион во првото полувреме, го знаат рецептот .... се надеавам :).

па да, така мислам :)
во случај кога играат два тима кои се горе-долу ист квалитет, иако мислам дека сме подобри :P, тактиката на тренерот е можеби 50% пресуден фактор, a 50% судијата.
Тоа може да се протолкува и како наметнување психичка предност, во спротивно ако имаме шанса и дадеме гол супер за нас. Но, доколку ги земе Прандели работите во свој раце и размисли како раниери ќе игра, кои играчи ќе ги стави и на која страна ќе биде послаб да ја форсира играта на таа страна.
јас би сакал да игра 4-4-2 со јоветич и џила, нешто слично како со палермо, да ја отфрли 4-2-3-1.

но ако Тоти ги земе работите во свој раце, епа тогаш Св.Прандели нема да помогне-се шалам :) ама ти така ги правиш работите вие имате подобар тренер, ама ние го имаме Тоти позз:smir:

но ако Тоти ги земе работите во свој раце, епа тогаш Св.Прандели нема да помогне-се шалам :) ама ти така ги правиш работите вие имате подобар тренер, ама ние го имаме Тоти позз:smir:
poarno da go nemate, ako ceka roma od toti, togas sigurno tepame :), ke bide tesko, ne zasto roma se mn jaki , tuku fiorentina ima mn povredeni, vargas, nesto citam i mutu ne bi najpodgotven, tuka e i ( nekoj go spomna prethodno) faktor sudii kako i domasniot teren, ama pojaki sme ke gi resime

poarno da go nemate, ako ceka roma od toti, togas sigurno tepame :), ke bide tesko, ne zasto roma se mn jaki , tuku fiorentina ima mn povredeni, vargas, nesto citam i mutu ne bi najpodgotven, tuka e i ( nekoj go spomna prethodno) faktor sudii kako i domasniot teren, ama pojaki sme ke gi resime

како бе за една година станавте посилен тим од Рома??? имате добар тим но многи сте сигурни дека Фиорентина ќе ја реши Рома, така лесно ги кажуваш тоа...

јас не сум сигурен дека ќе ја тепаме рома, никој не е, али според тоа кој каде игра би требало да ве смачкаме :)
а, тоти, не е тоа што беше, повеќе се плашам од де роси, да можеше гамберини би му го закачил него.

Па искрено Тоти веќе не е она што беше пред две сезони.Од лани некако како изгубено делува и кондиционо ептен слабо.Нема сомнение дека Тоти не е голем играч,ама времето си го прави своето така да мислам дека Вучинич кога е во форма е многу подобар и поопасен од Тоти.

Па искрено Тоти веќе не е она што беше пред две сезони.Од лани некако како изгубено делува и кондиционо ептен слабо.Нема сомнение дека Тоти не е голем играч,ама времето си го прави своето така да мислам дека Вучинич кога е во форма е многу подобар и поопасен од Тоти.

Тоти од средината на Август на официјални натпревари за Рома има постигнато 13 голови на 8 натпревари па сега ти види кој играч го има овој скор од Фиорентина:toe:

Без разлика на тоа,не е оној стариот бар ја што го знам!Добар скор е тоа да,ама сепак Тоти порано беше многу многу подобар не само ради головите.

Без разлика на тоа,не е оној стариот бар ја што го знам!Добар скор е тоа да,ама сепак Тоти порано беше многу многу подобар не само ради головите.

па фала богу неможе да биде како што беше во периодот 2000-2006год но сепак уште опасен, барем јас така мислам, се надевам во вашите редови нема да настапи Муту бидејќи него го сметам за најопасен

Gazzetta dello Sport: Frey, Comotto, Dainelli, Gamberini, Pasqual; Montolivo, Zanetti; Santana, Mutu, Marchionni; Gilardino

eve go najaveniot sostav za vecer
ke bide super derbi, roma ne e vo forma ,treba toa da se iskoristi
ocekuvam mutu konecno da raspali

Ја би на местото на Маркиони да игра Јоветич!Вечер сум на свадба нема да можам да ја гледам:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom