Pocnav vcera (u nervoza) da pisuvam i ja za otstavka prvo na CORVINO, i da si gi sobere "zasiluvanjava" marchioni i zaneti, zaedno so daineli i comoto, i da si idat u lece niv da im gi kinat zivcite, ama stignav do prandeli i zastanav, nekam da seram za coekov, mn naprae za fiorentina, a mi tekna deka so timov so go ima jebi ga toa e, mada za vcerasniot poraz njmnogu si e kriv prandeli, Santana koj vo zivot nema igrano podaleku od desno krilo, nema igrano ni vo sredina pozadi napagacov denes igrase levo krilo, znaci totalna utka, levata strana ni e katastrofa, imame samo eden igrac, Vargas, a vargas e bek ( vo sekoj slucaj vargas odlicno si ja zavrsi rabota, mn podobro od marchioni koj cel zivot igra na taa pozicija desno krilo) sega neka kaze Corvino azso ne go kupi drente a se fokusirase na taa desna strana koja izlese poocajna od levata kaj so go imame santana, tuka bese i semioli, a tamu slobodno moese da igra i Mutu( so sto ke mu se otvori prostor na jojo da igra zad gila). Edino so funkcionira u timot e FREY, VARGAS i JOVETIC, GILA mora nekoj da mu dade topka, i koga igra jovetic i toj e opasen, drugovo ja neznam so im e. VO sezona koga i milan i roma se poslabi od bilo koga jas u siguren deka ke izgubime mto vo CL od sampdorija i od genova. Pandeli, Corvino i kompanija ke imaat sansa da gi popravat rabotite protiv samdorija vek vo sreda, ama so vakva igra i so ogled na formata na samdorija mn ke bide tesko, so poraz vo sreda od samdorija, ke bid golem pritisokot( ako nie ovde mislime za otstavki togas mozam da zamislam kakva e sotojbata vo firenza). Se nadevam na zailuvanja vo januari da ja spaime sezonava znam deka e pocetok na sezona, ama konkurencijata e mn jaka i ke imame problemi