Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
A kakvi e sansite da go vidime Savio, a zasto da ne i babacar, ke mi bide epten po keif da go vidam ovoj vtoriov vo akcija, nemase mn dvojki samo inter u gosti tepase, pa se nadevam deka ke gi nadopolnime i nie so edna dobra dvojka, genova ja otcepija, sega niv da gi pomineme pa pritisokot da bide vrz niv, naredno kolo mislam so juve deka igrraat taka da eve ni sansa. FORZA VIOLA, jo-jo mora da igra prva, deckoto prerasnuva vo lider na timot

abe malku e kriv i gamberini, ama ne mi e jasno so izveduva ovoj prandeli, kako moze da ne go igra jovetic, abe ovie u maalo da mi dojdat nema da mrdnat pedercinjava napred, od markioni mutu santana, ajde gila treba nekoj topka da mu dae, kakvi drva, abe kako nema da se povredi onoj marchioni mamu me e*am, da ne zaigra veke. alooooo jovetic ne igra ne mi e veruva, onoj zaneti ko nekoe p*ce paga, zaeba za golot. kreteni. ako im e ute pet da primat , da se ovestat so praat.

оставка!
или нека биде жолт картон за прандели.
кога мене би ме прашале, може да си оди заедно со целата негова тајфа од парма и плус тој сантана.

оставка!
или нека биде жолт картон за прандели.
кога мене би ме прашале, може да си оди заедно со целата негова тајфа од парма и плус тој сантана.
decko prandeli ne e kriv iako moze trebase da igra jovetic mnogu porano od start...
ama fakt e se gleda nemame ekipa za povisok dostrel max 4 mesto i toa ako go izvadime so sila ke e...
ama toa ne znaci deka go mrazam ovoj klub sea realno vi zboram...
za se e kriv corvino !!!!
ne moze bez zasiluvanja a prodavanje na najbitni igraci da pravis ekipa... a da doneses prosecni igraci koi bi igrale vo catania,bari... i bi bile edni od podobrite...
a kolku sakate zborete demantirajte me mnogu sme poslabi od lani i od pred 2 godini... zalno e sto jas bas toa go zboram ama moram da go isfrlam besot nekade... :kesa::kesa::kesa:

kakov moron e ovoj gamberini ponekat, ni ja eba cela utakmica sea
de be brat nekogas i on znae da zgresi covek e... :)

tacno corvino kopileto uste denes vetil zasiluvanja vo januari, najzagrean bil za pandev
i daj boze da go kupime pandev, mutu nema da go molime da igra

јас па вината за овој пораз го наоѓам баш кај прандели.
тој правел и порано грашки, а да не го тепаш раниери со рома или рома со раниери псссс, не ми е јасно како може да го игра маркиони кој не знае да нафрли или што бара сантана таму на лево или муту кои си има лични проблеми. зошто ги нема нафлањата на паскавал, зошто не го игра јоветич зад џила - супер изиграа против палермо така, не го разбирам, не е толку добар тренер. Со јаки играчи секој може да биде добар тренер!

јас па вината за овој пораз го наоѓам баш кај прандели.
тој правел и порано грашки, а да не го тепаш раниери со рома или рома со раниери псссс, не ми е јасно како може да го игра маркиони кој не знае да нафрли или што бара сантана таму на лево или муту кои си има лични проблеми. зошто ги нема нафлањата на паскавал, зошто не го игра јоветич зад џила - супер изиграа против палермо така, не го разбирам, не е толку добар тренер. Со јаки играчи секој може да биде добар тренер!
bas toa ti go kazuvam celo vreme...
na prandeli kakov orkestar mu servirale so takov ke sviri brat...
so toa sto go imame so toa mora da pravi ekipa a fakt e deka mutu ne ni znaev deka igra ako ne mi podadea vo kadar na moment ednas vo natprevarot... jovetic trebase da igra ama kako i da e i toj da bese od pocetok nemase da se spreci ovoj katastrofalen poraz... nemam komentari poveke toa e poloso ne sum gi gledal da igraat... so takva igra ni 4 mesto ne mozeme da sonuvame... :(

но ако Тоти ги земе работите во свој раце, епа тогаш Св.Прандели нема да помогне-се шалам :) ама ти така ги правиш работите вие имате подобар тренер, ама ние го имаме Тоти позз:smir:

ова го кажав тоа и се потврди, ма да овој пораз ништо незначи за Фиорентина сепак вие сте ни најголем конкурент за 4-то место, па можеби ќе го бутнеме Милан па така и Рома и Фиорентина ќе одат во ЛШ а Милан во куп УЕФА, заслужено победивме оваа утакмица, само ви враќаме за лани, а борбата за 4-то место продолжува спортски поздрав:smir::smir:

dobro ni vrativte za lani, ve zgazivme 4-1 sea vie 3-1, da ke se jademe do kraj za mesto za l.s

Pocnav vcera (u nervoza) da pisuvam i ja za otstavka prvo na CORVINO, i da si gi sobere "zasiluvanjava" marchioni i zaneti, zaedno so daineli i comoto, i da si idat u lece niv da im gi kinat zivcite, ama stignav do prandeli i zastanav, nekam da seram za coekov, mn naprae za fiorentina, a mi tekna deka so timov so go ima jebi ga toa e, mada za vcerasniot poraz njmnogu si e kriv prandeli, Santana koj vo zivot nema igrano podaleku od desno krilo, nema igrano ni vo sredina pozadi napagacov denes igrase levo krilo, znaci totalna utka, levata strana ni e katastrofa, imame samo eden igrac, Vargas, a vargas e bek ( vo sekoj slucaj vargas odlicno si ja zavrsi rabota, mn podobro od marchioni koj cel zivot igra na taa pozicija desno krilo) sega neka kaze Corvino azso ne go kupi drente a se fokusirase na taa desna strana koja izlese poocajna od levata kaj so go imame santana, tuka bese i semioli, a tamu slobodno moese da igra i Mutu( so sto ke mu se otvori prostor na jojo da igra zad gila). Edino so funkcionira u timot e FREY, VARGAS i JOVETIC, GILA mora nekoj da mu dade topka, i koga igra jovetic i toj e opasen, drugovo ja neznam so im e. VO sezona koga i milan i roma se poslabi od bilo koga jas u siguren deka ke izgubime mto vo CL od sampdorija i od genova. Pandeli, Corvino i kompanija ke imaat sansa da gi popravat rabotite protiv samdorija vek vo sreda, ama so vakva igra i so ogled na formata na samdorija mn ke bide tesko, so poraz vo sreda od samdorija, ke bid golem pritisokot( ako nie ovde mislime za otstavki togas mozam da zamislam kakva e sotojbata vo firenza). Se nadevam na zailuvanja vo januari da ja spaime sezonava znam deka e pocetok na sezona, ama konkurencijata e mn jaka i ke imame problemi

Ало бе што зборите глупости.Што го кривите Прандели?Можда згрешил со тактика нензнам не гледав,ама човекот 4 години вади максимум со екипа по туѓ избор ко на пример Корвињо.Ова не е Челзи или Манчестер Сити.Го сакам тој играч,оп ете ти го,го сакам оној еве ти го,ги сакам сите звезди и после лесно е и ја можам така тренер да бидам.Финтата е да направиш од ништо нешто ко што направи Прандели.Човеков залужува респект и несакам да плукаат по него.Вие готово направивте голема работава од еден пораз а има уште 30 и кусур кола до крај.Па Рома не е било која екипа па да креваме бунт.Лани они што да кажат кога ги утепаа 4-1?Ја дефинитивно кривицата ја барам у трансфер пазарот.Утната е тотално и тоа е тоа.Ќе видиме што ќе биде у јануари.Муту ко што гледав сега на хајлајтс,топка не фати,шанса немаше.Муту не е оној ја што го знам.Он беше лидерот сега го нема и според мене треба да се бара негова замена која ќе игра со ЈОветич и еден бек стабилен

Abe nie si go izgubivme natprevarot zasto bevme slabi vo sredina potprosecnite zaneti i montolivo bez pomos od mutu marchioni i santana, nadopolneti so neklkute greski na odbranata, gamberini, daineli comoto, toa e, vtoriot gol na toti pomina megu trojca igraci na fiorentina, sreka nevidena, i so sakas poveke. Siguren sum deka ke imame dobar januarki pazar, da dojde eden centralen, ke se oporavi de silvestri, montolivo i mutu ke vlezat vo forma, jo-jo da igra prv tim, pocetok na sezona e ke se opravime, ne sme mn ubedlivi, ke bide tesko ama mozeme da zavrsime vo prvite 4, morame da ja podobrime igrata na gosti, i mora da tepame so nekoj od golemive klubovi. Imame dobra sansa da gi opravime rabotive uste vo sreda siguren sum deka momcive se zelni da pokazat so vredat. Ja stavam singl za 1000 pa neka smeat da izgubat :)

За утре Прандели ќе може да смета на цел тим комплетно,замо зависи кој ќе биде спремен 100% за утрешниот меч!Тука е Де Силвестре,Кастиљо и Савио од новите + Варгас кој денес имал тренинг!Очекувам реакција на нашиве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom