- Член од
- 29 мај 2009
- Мислења
- 748
- Поени од реакции
- 47
kakva utka naprae Prandeli so MUTU ne mi se veruva, abe koa ne go biva ne go igraj, staj go jovetic, razbiram deka ima iskustvo mutu ama jebiga ne e u forma, c c c mn me razocaraa, Marchioni drvo, drvo, mu se zapna prandeli, go kupi i sea da go opravda ama ne go bivaaa, usporuva akcii prodava topki, i Montoplivo, abe so e so coekov, mu go prodadoa pazzini i se raspadna. Bravo za FREY, zver e, za nego mi e najmnogu krivo, klasa igrac a igra so ropaci, im pokaza frey koj e za vo reprezentacija mamu im e**m, a toj sudijata se zagubi sekoj dopir faul sviri.
dbranata bese dobra.Napadot ne be se kuzne sto ama pak ne bese ni slab.Sto napravi Lion vo prvo poluvreme?Nisto.da ne bea podobri od nas?Zimi takvoto.Daj ne zaebavajte pa podobri bevme se kladam.Sudijata zaeba sve totalno sve zaeba so onoj karton NEPOSTOECKI.Mozebi trebase JOvetic da igra od pocetok ama ete Prandeli mislel deka podobro e vaka.Vtoroto poluvreme igravme 4-4-1 so defanzivna orientacija i eden napagac nemozese sam plus sredinata bese skoncentrirana na odbrana.Definitivno LION ne e podobar klub od nas.Vidovte kako se gusea i koga imaa igrac poveke.Odvaj nekako doagaa do gol.Mislam deka nemame sreka so ovie Francuzki pederi.Sudijata bese kriv isto taka ama ke ima revans ke gorat vo Italija.I milo mi e za Frey.Onoj paceron Loris moze voda da mu nosi i da mu gi mie nozete na Frey.Neka gleda i toa gomnoto Domenesh koj e broj 1 golman na Francija.Pozdrav i ne se razocaruvajte
, тактиката на тренерот е можеби 50% пресуден фактор, a 50% судијата.