Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално е во најдобра форма заедно со Освалдо!:helou:

Да да,па он и беше замена лани!А ќе видите дека Пацини за 2-3 години ќе биде меѓу најдобрите во Серија А!Има ептен осет за гол и простор!Ќе стане играчиште!:helou:
Не за џабе го купувам на секоја менаџер :)

Најдобра формација би била Џила и Пацини заедно,а позади нив Муту да игра како полушпиц!Во формација 4-3-1-2!Незнам колку Прандели го има ова на ум,ама вака би било супер!А најубава формација што ми се свиѓа е 4-2-3-1!Со Џила како класичен и единствен напаѓач,а позади:лево Муту,во средина Јоветич и десно Сантана или Пацини(доколку може он да игра нешто како офанзивно крило)!Во средина Мело-Монтоливо!Со Кузманович како прва замена и Донадел!Во одбрана се знае!Варгас-Гамберини-Даинели(Бурдисо,Алекс Силва ако дојде некој)-Заури/Комото!И на голот се знае,најдобриот и единствнен Фреј!Сепак јас у потполност му верувам на Прандели и не се секирам многу околу ова!Јоветич и да не е стартер има време за негов прогрес!Позз:smir:

Најдобра формација би била Џила и Пацини заедно,а позади нив Муту да игра како полушпиц!Во формација 4-3-1-2!Незнам колку Прандели го има ова на ум,ама вака би било супер!А најубава формација што ми се свиѓа е 4-2-3-1!Со Џила како класичен и единствен напаѓач,а позади:лево Муту,во средина Јоветич и десно Сантана или Пацини(доколку може он да игра нешто како офанзивно крило)!Во средина Мело-Монтоливо!Со Кузманович како прва замена и Донадел!Во одбрана се знае!Варгас-Гамберини-Даинели(Бурдисо,Алекс Силва ако дојде некој)-Заури/Комото!И на голот се знае,најдобриот и единствнен Фреј!Сепак јас у потполност му верувам на Прандели и не се секирам многу околу ова!Јоветич и да не е стартер има време за негов прогрес!Позз:smir:
Ми се допаѓа тактиката со Пацини,Муту и Џила.Би било добро да експериментира со таква тактика.Инаку Муту нема да настапел ни со Јувентус

gilardino
mutu-jovetic

ova e najako trio vo napadot mislam

Прерано е за Јоветич!Можеби од Јануари па натаму!треба малце да осети Италијански фудбал па после нема никакви проблеми!Сега да влегува по едно 30 минути на полувреме би било супер!:smir:

utre vo 20.45 Slavia Praga-Fiorentina direkno na TeleSport - romanskata,
koj ja ima na kablovska ili na satelit moza da si ja gleda...Top bas sakam da vidam kako ke odigr Osvaldo

forza viola

utre vo 20.45 Slavia Praga-Fiorentina direkno na TeleSport - romanskata,
koj ja ima na kablovska ili na satelit moza da si ja gleda...Top bas sakam da vidam kako ke odigr Osvaldo

forza viola

Криво ми е што ја немам на сателитска, а ќе гледав. Прошлиот натпревар таман си се наместив пред телевизор да гледам, го изгледав крајот на вестите на Раи и одеднаш ја прекинаа програмата :uvo:. МНогу ме нервираат! Кога има било што може да се гледа (да си ја шират културата), а на фудбал одма кодираат :nenene:!!!

Сакам да игра Фиорентина во Лига на шампиони :pipi:!

Супер е што ќе може да се гледа!Се надевам нема да имаме проблеми иако некој играче ќе фалат!
За Јуве се надевам дека Муту ќе се врати и дека ќе извадиме добар резултат!А вечер сакам да видам и Освалдо и Јоветич ако влезе како ќе изигра!:smir:

slavia 0-2 fiorentina
gilardino i osvaldo strelce
forza viola

Очекувам со послаб тим да играме вечер,бидејќи не верувам дека може да ја анулираат предноста од првиот натпревар.

za pola saat pocinja..ocekuvam osvaldo da se iznaigra vecer..i da dae nekoj gol
0-1 osvaldo ja mislam:)

Од Ц2 за само 7 години во Лига на Шампиони каде што требаше да бидеме уште пред две години!Ама тоа е!Сите навивачи и цела Фиренца го заслужи ова!Фала на ФИОРЕНТИНА за оваа радост и ЧЕСТИТКИ до нив!
FORZA VIOLA:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::helou::helou::helou::helou::helou:

Сепак 0-0 но сме играле добро!Јоветич направил неколку добри финтици!Варгас најдобро оценет!Све на све добра партија!:smir::smir::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom