Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Моментално е во најдобра форма заедно со Освалдо!:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не за џабе го купувам на секоја менаџерДа да,па он и беше замена лани!А ќе видите дека Пацини за 2-3 години ќе биде меѓу најдобрите во Серија А!Има ептен осет за гол и простор!Ќе стане играчиште!:helou:

Ми се допаѓа тактиката со Пацини,Муту и Џила.Би било добро да експериментира со таква тактика.Инаку Муту нема да настапел ни со ЈувентусНајдобра формација би била Џила и Пацини заедно,а позади нив Муту да игра како полушпиц!Во формација 4-3-1-2!Незнам колку Прандели го има ова на ум,ама вака би било супер!А најубава формација што ми се свиѓа е 4-2-3-1!Со Џила како класичен и единствен напаѓач,а позади:лево Муту,во средина Јоветич и десно Сантана или Пацини(доколку може он да игра нешто како офанзивно крило)!Во средина Мело-Монтоливо!Со Кузманович како прва замена и Донадел!Во одбрана се знае!Варгас-Гамберини-Даинели(Бурдисо,Алекс Силва ако дојде некој)-Заури/Комото!И на голот се знае,најдобриот и единствнен Фреј!Сепак јас у потполност му верувам на Прандели и не се секирам многу околу ова!Јоветич и да не е стартер има време за негов прогрес!Позз:smir:
utre vo 20.45 Slavia Praga-Fiorentina direkno na TeleSport - romanskata,
koj ja ima na kablovska ili na satelit moza da si ja gleda...Top bas sakam da vidam kako ke odigr Osvaldo
forza viola
!

:helou::helou::helou::helou::helou: