Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Јас неможам да издржам да почне!Одвај чекам!:wink::salut:

AZ Alkmaar 0 - 2 Fiorentina
2 gola na Pazzini, dobra generalka pred revasot so Slavia Praga
Forza Viola!!

Браво за Фиорентина!0-2 е добар резултат за на гости!Плус Прандели бил задоволен од играта што сме ја покажале.Тоа е најбитно!Браво:smir::helou:

Вчера луѓе идам у парк и што ќе видам!ШОК!!!
Еден дечко седи си пијуцка и гледам мајцата.....COLECTIVO FIRENZE и мене ме фаќа тука дилириум:vozbud:Мајцата бела,со индијанецот и знакот на Фиорентина!
Лелеее јас неможев,му идам го прашувам,од каде што како....
Ја купил од Фиренца,15евра!Многу беше топ мајцата!Заборавив да го прашам да ми ја продаде,ам јебига!Ќе му дадев дупло од тоа што ја купил,ама заборавив!:smir:

Имам еден комшија,болен е за Фиорентина,има 7-8,дреса.Од Ригано,Муту,Батистута,Монтоливо,и сега купи од Џила!!!Прав фан на Виола е!!!

hehe, vuki nemas sreka brat, ne se sekiraj ke ideme u firenza nekat, ke se dogovorime

nego Davor Josifovski vikni go drugat ti na forumov da se druzime:)

Браво не сум знаел дека има толку фанови на Фиорентина, кога ја отворив темава немаше ниту еден посериозен фан на Фиорентина сеа почнавте на прсти да се броите ама како што тргнало се надевем ќе има и појќе :)
Со среќа во ЛШ за вас сум и Атлетико дека ги нема Милан и со среќа на Џила би било убаво ако се врати во формата која играше во Парма.

Adrian_Mutu_Signature_by_fallendavid.jpg
&
gilardino_sig_by_george3b.jpg

oчекувам да бидат добар тандем :)

Браво и јас гледам бајги фанови сте се собрале сите потписи,аватари, сте ставиле на Фиорентина полека се зголемувате,и што е најважно сте активни,одприлика колку фанови сте сега ?

Па јас колку што познавам овде и на 24форумот,има вкупно околу 10 можда!Има и повеќе само што не се редовни!:smir:
Иначе Муту најверојатно во среда против Славија ќе започне од клупата,додека за Јуве би требало да е фит!!!Пацини ме изненади...се збудале со головиве!Тешко ќе му биде на Прандели да направи избор за напаѓач ако сака да игра само се еден класичен!Ама ако добро е да има конкуренција!!!:smir:

bolje da ima konkurencija,nego da nema
I pazzini i osvaldo ke ja cekaat sansata os klupa, pa se znae deka MUTU-GILARDINO ke bide startniot ubistven tandem
forza viola

Па јас колку што познавам овде и на 24форумот,има вкупно околу 10 можда!Има и повеќе само што не се редовни!:smir:
Иначе Муту најверојатно во среда против Славија ќе започне од клупата,додека за Јуве би требало да е фит!!!Пацини ме изненади...се збудале со головиве!Тешко ќе му биде на Прандели да направи избор за напаѓач ако сака да игра само се еден класичен!Ама ако добро е да има конкуренција!!!:smir:
Ами Пацини мора да се труди и докажува ако сака да фати место покрај Џилардињо и Муту..Мислам дека има конкурентен тим Фиорентина, и ја сместувам во потесниот избор за освојување на првите четири места..

Абе имаме само двајца КЛАСИЧНИ напаѓачи моментално!Џила и Пацини!Така да мора да има место и за двајцата!Нема шанси со само еден на два фронта!Додека пак Освалдо,Муту,Сантана,Јоветич повеќе се крлни напаѓачи или полушпиц!Така да нема никој да грее клупа!:smir:

Луѓе памтите ли кога Лука Тони замина у Баер и рече дека негова замена ќе биде Пацини?
:wink:

Да да,па он и беше замена лани!А ќе видите дека Пацини за 2-3 години ќе биде меѓу најдобрите во Серија А!Има ептен осет за гол и простор!Ќе стане играчиште!:helou:

Pazzini zveronja...ke si ja dobie sansata od Prandeli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom