Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
kako be me nema, od tuka staki moze ke dojde, od 24forum batistuta doaga, gi nema zlatko i firenza fan

aj ke se dogovorime na msn brat
forza viola

Јас мислам дека Фиорентина ќе се пласира на првите две места..Имаат многу квалитетен состав, камен тренер и така..Ајде виолетови се гледаме внедела:)

Се гледаме да да!Одвај чекам!
Миле брат дај бе биди на МСН утре одсабајле!Околу 12h!

fala, i na vas so sreka
se gleame u nedela 20.30...pa neka pobedi podobriot
forza fiorentina

Артемио Франке ќе гори!До сега има 40.000 навивачи!Фешта ќе биде!
FORZA VIOLA:smir:

fala, i na vas so sreka
se gleame u nedela 20.30...pa neka pobedi podobriot
forza fiorentina
:pos2:HAHA OVA BESE DOBRO NEKA POBEDI PODOBRIOT PS. FORZA FIORENTINA U STIL SAKAM DA BIDAM KOLEGIJALEN AMA SRCE NE MI DAVA :pos2: AJ I ONAKA MESTO NAS SE PLASIRAVTE VO L.S. BAR ODBRANETE DEL I OD NASATA CEST A I VIE VLEZETE VO OSMINA FINALE :wink:

Јас мислам дека Фиорентина ќе се пласира на првите две места..Имаат многу квалитетен состав, камен тренер и така..Ајде виолетови се гледаме внедела:)
Да бил тренерот камен немаше да стигнат во ЛШ.

Не ваљда мисли добар и стабилен тренер,така го разбирам јас ова!:toe:
Ако не е така,тогаш се дрогира дечкото!!!:uvo:

Не ваљда мисли добар и стабилен тренер,така го разбирам јас ова!:toe:
Ако не е така,тогаш се дрогира дечкото!!!:uvo:
Точно..Камен го викам во позитивна смисла..Прандели е многу почитуван од моја страна а и од цела Италијанска јавност, па не знам колку години со ред е тренер на годината во Италија!А и има свој стил, ми личи на Дон Вито Корлеоне!:)

Дон Вито Корлеоне...heheheh

Tepame utre samo MUTU da se vrati....forza viola

Муту веројатно е повикан утре!Дали ќе започне и дали че одигра цела утакмица незнам ама веројатно е повикан!!!:vozbud:Поздрав

Како прво, честито пласманот во групи, се враќате кај што ви е местото. Како второ, со среќа утре против нас :) Фиорентина е тим кој многу го поштуам, и без Муту ќе ни стварите многу проблеми утре... Подобриот нека победи :helou:

Taka e!Утре пред све нека биде фер и коректно и најважно според мене е да има убав фудбал!После све друго!Поздрав и до тебе и подобриот нека победи!!!:helou:

Еве го и најавениот состав:Фреј,Заури,Даинели,Гамберини,Варгас,Кузманович,Мело,Донадел,Освалдо,Сантана,Џилардињо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom