Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
vuki ja gleav cela utakmica....imavme 3 sansi za vodstvo, ali i vaka ne e loso
Vargas i Felipe Melo najbolje bea na utakmicava, a bravo za Jovetic, maliot pokaza 3-4 jaki fintici , i zver e ne se plasi ic, vlaga vo sesnaesetnik odma koa ke ja primi topkata

Zasluzeno , i vo petok ocekuvam polesna grupa
FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!FORZA FIORENTINA !!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честито пласман во групите.

Се надевам дека ако не се паднат Атл.Мадрид со нас, вие ќе се паднете. :)

Паднетесе со Арсенал, да ви одржиме една лекција. :baeh: :pusk:
Еднаш ние ви одржавме!Батистута го прати Симан по семки:pos2:и тоа на ваш терен!Да ти кажам ама ич не се плашам од вас!Воопшто!
:pusk:а ова што ти значи???Дека ќе ни го пушите?Ако бе лапниго еднаш!!!:baeh:

moze...sakam arsenal,liverpul ili lion od 1 sesir

Aј честито пласман во групи
се вративте конецно во лс по големата пауза
позз

FIORENTINA, BAERN, LION I STEAUA

Se znae deka Fiorentina, barern i lion ke se borat za prvite 2 mesta
FORZA VIOLA !!!!!!

Сите се еднакви според мене освен Стеуа, ај со среќа во ЛШ што подалеку :smir:

Тешка група и за Фиорентина :icon_neut. Ќе биде многу неизвесно за првите две места!

teska grupa, nema zbor
Lion i Baern se zverovi...ama ako bas mi e keif...da se vidi koj e koj, i do kade sme
FORZA FIORENTINA

Па можда најинтересна група и најнеозвесна!Ќе биде густо и напнато!Ми се свиѓа и распоредот како играме,така да ако влеземе во форма и играме како против ПСВ...поминуваме сигурно!Ајде отом потом!FORZA VIOLA TI AMO:vozbud:

abe gazime na 1 mesto...kakov lion, kakov baern......FORZA VIOLA PER SEMPRE !!!!!!

Газиме!Ама прво Јувентус!!!
Иначе кој сака да гледа Фио-Јув со мене и Ламја нека пише овде!Се собираме фанови на Фиорентина,па кој сака еве го каниме!
Миле брат тебе нигде те нема!!!:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom