Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ke bide utre li prvata pobeda u gosti ?? ke vodime 0-1 i ke si go kasneme na kraj :))

ја мислам ќе изненадиме денес, ќе се залетаат тие, им се дигнале акции, летаат у облаци и ќе си го лапнат!

--- надополнето ---

јаоооо љајичууу пак ја реши хахахах
колку креативен ум има детево, тиква е ко секое друго дете али добро се развива, само нека работи така, како само му ја намести на монто за гол браво.
конечно напорната работа на тренинзи им се исплаќа. би ги пофалил монто, љајич и секако кампорезе (абе со него не губиме нема двоумење :) и плус голче), а потфрлија пасквал - на негова грешка примивме вториот гол и сантана. муту сеуште чекам да влезе во форма, му треба трчање.
ајде нека ужива миха, ќе го пофалиме за денес, да го победиш палермо у гости е нешто посебно, бравос.

ја мислам ќе изненадиме денес, ќе се залетаат тие, им се дигнале акции, летаат у облаци и ќе си го лапнат!
и си го лапнааа! Секоја чест за играта денес. Честито победа! Да очекуваме и во среда позитивен резултат!

мислам дека сме тим со најмногу пресврти оваа сезона, се поштува тоа, нема откажување, али се надевам на стабилност во иднина!

Честито победа, со нас нема да ви биде лесно :)

Честито победа, со нас нема да ви биде лесно :)

кој си бе ти, ќе ви го пуштиме миха ќе извади стратегија има да се чудите :D :D

--- надополнето ---

утре сум 100% сигурен дека Палермо ќе ни даде 2 комада

точно, само не напиша дека ние ќе им дадеме 4-ри, дури 4-ри :nesvest:

--- надополнето ---

али стативата на монто од пола терен цццц, ајде чекам highlights да искочат брзо, ставете ако најдете.

toa bese edna prekrasna utakmica kade sto na delo ja vidovme vistinskata fiorentina.prv pat ovaa sezona prikazavme igra i mentalitet.sekoja cest za momcite osobeno za ljajic , camporeze i behrami koi bea najdobri....GRANDE FIORENTINA!!!

Јака утакмица ..мајке ми :tv:

не е заебанција на Палермо 3 голчиња да му се збрцаат дома + сам тој шо си го спопика :aplauz:

Konecno da zagrizeme malce.Ni treba kontinuitet malce poveke...super izigraa site,osven Pasqval,ama prosteno mu e.Ne se nadevav deka 4 ke dademe,ama dobro e vlagame vo forma.Sega so Inter mozeme so vakva igra da napravime pozitiven rezultat.Bravo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom