Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Cek malce sea, sakate da mi kazete deka posle porazov od mizernive Lazio..nema da go izbrkame Mihajlovic ???????????????

pa ovie kopilinjava Della valle kur gi boli za Firenza, sve u gz da im ebam zensko... ejjjjj kolku se nerviram

Znaete uste sto mi ostana sezonava da uzivam vo nasiot omilen tim... Cekam u mart da go vidam Jovetic....da si pouzivam malku so nego, da si ja izvozam :)

The end na sezona 2010\2011 za Viola..Finito :D

OFICIJALNO:SALIFU VO VIOLA OD VICENZA,SE CEKA OFICIJALNO I BARRETO OD BARI DOKOLKU GI MINE PREGLEDITE BEZ PROBLEM.SE NADEVAME DEKA BRZO KE SE OPORAVI BIDEJKI VO MOMENTOV E POVREDEN.INACE E OGROMNO ZASILIVANJE ZA NAS.PREKRASEN NAPAGJAC.SEGA OSTANUVA DA SE VIDI STO KE SE SLUCI SO MUTU?FORZA FIORENTINA!!!:vozbud:

--- надопол

--- надополнето ---

za zal barreto ne gi pominal medicinskite pregledi...........ebati srekata:toe:

лол ни ебан барето не може да дојде кај нас... ебате скапаниот тим шо станавме!!!

јас прочитав дека дела вале го стопирал трансферот, како и да е ептен е смешно хахахах
не сака бе да даде пари не сака, љут е, му се може :)

abe neka odat u picku materinu i della valle i se ostanato.mojot omilen igrac ne go dovedoa.isto kako lani so kasano,identicna situacija.tezok haos, navistina sme ebati glupata ekipa...

mutu i vargas ostanuvat kako so rekov prethodno
преку такво шо остануваат... не ни се потребни ионака...
требаше да ги шитнеме, и плус златен Матри не купија, останавме напред со дрво Џила и некое детенце... едно засилување нема а можевме имавме можности милион, али причините не ми се јасни зашо нишо не се купува, зашо?! пари ли немаат? пак ли со тоа се вадат?
преку таквото више ми дојде од фиорентина и срање од луѓе шо се во неа, ко А1 се преваранти и лажомани...

--- надополнето ---

Среќен 42-ри Роденден на Габриел Батистута!!!
легендата секогаш ќе живее...

[/COLOR]Среќен 42-ри Роденден на Габриел Батистута!!!

еј стварно, не знаев, нека му е среќен роденденот у негова чест утре на фудбал ќе даам некој гол хех :)

[/COLOR]Среќен 42-ри Роденден на Габриел Батистута!!!

еј стварно, не знаев, нека му е среќен роденденот у негова чест утре на фудбал ќе даам некој гол хех :)

--- надополнето ---

а да го викнеме бати за мeнaџер а :) :)

--- надополнето ---

а да го викнеме бати за мeнaџер а :) :)

воопшто не ти е лоша идеава :) може ќе ве спаси како во старите добри времиња :) Батистута е легенда нека му е среќен роденденот! и како што кажа да го видиме повторно во фудбалот...

пази го овој коментар бе еј:
Mihajlovic ready for Fiorentina jeers -> We’ve already got our ear plugs at the ready.

hahahhaah у принцип не сум кој знае колку против човеков али сопственикот би требал да се запраша кога неговиот менаџер би дал ваква изјава. хахаха

ajde denes posledna utakmica na miha da bide ovaa se nadevam....mi skurci veke da gledam ekipa koja vo eden cel natprevar nemoze da napravi ni edna sansa.mora da si odi , vreme e ....

пази го овој коментар бе еј:
Mihajlovic ready for Fiorentina jeers -> We’ve already got our ear plugs at the ready.

hahahhaah у принцип не сум кој знае колку против човеков али сопственикот би требал да се запраша кога неговиот менаџер би дал ваква изјава. хахаха

Za mihajlovic iskreno ne znam sto da komentiram, ima mn povredeni igraci i tesko deka vo vakva situacija bilo koj trener bi napravil nesto poveke, ama od druga strana ja go obvinuvam trenerot za povredite, losi treninzi, mn gi forsiral malku gi forsiral se e toa na trenerot, i ocekuvav poveke da gi motivira, ja do sea ne vidov nikakva motivacija kaj igracite, katastrofa, toa poveke me nervira neka gubat ama neka gubat maski, ne ko bezrbetnici.

I sea sto se sluci so transferive, ne sledam bas potpisavme nesto ?

behrami i neto(najtalentiran golman vo brazil)

1-0 vodime na poluvreme..genova pravi poveke sanski...dobra igra na behrami i montolivo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom