Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
decki otsega natamu do krajot na sezonata samo opusteno.stom della valle izjavi deka celta ni e opstanokot togas znaci tesko nas...do koe derege stignavme so vakvi buljasi.....

A behrami kako izigra, neso ko da prociav deka go izvadil radi povreda? Mutu ke bide vraten vo timot.
doma igrame dobro a otidovme na gosti katastrofa, mozno li e da gubime cela sezona, ja bi ja igral u kladilnica na porazi i inereseni :)

да ми кажеше некој дека сантана ќе ни биде најдобар играч сезонава ќе му се изнасмеев. чудно колку лошо играше, оваа сезона вистинско откритие, барем на некој му одговара смената на тренерот. за кампорезе прочитав дека има нешто 380 мин. и сите 3 натпревари дома ги добивме со него у игра, нерешено со јуве (иако излегол на резултат 1-0 за нас поради повреда) и 1 пораз од милан (иако влезе кога веќе беше 1-0 за нив), а михајлович наредната пак ќе ми го стави клоудруп, не бе не.

aj be ladete si go.. za naredna sezona imame najako pojacanje.. Stevan Jovetic.. da izigra sea 2 meseci da se vrati do negde u forma.. i ke si gazime dr sezona jovetic-ljajic i napagac nekoj zver.. gila botot go sitkame

Јове од вчера почна со тренинзи во Фиорентина. еден месец ќе работи со кондициониот тренер за да си ја врати својата физичка форма а потоа ќе продолжи да тренира и со екипата, Според неговата изјава се очекува да се врати во игра за 2 месеци.

denes izigravme edna solidna utakmica,daleku od toa sto ocekuvame no sepak solidno.moram da go pofalam behrami bidejki igra dosta dobro kako vo ofanziva taka i vo defanziva.milo mi e sto miha se resi da ne go stavi drvoto montolivo koj treba da zasluzi za da igra.mutu se vrati ,a toa ni dava nadez poveke bidejki e golem igrac.ajde neka se uigruva timot za naredna sezona bidejki ovaa veke i ne ja racuname.pozz

denes izigravme edna solidna utakmica,daleku od toa sto ocekuvame no sepak solidno.moram da go pofalam behrami bidejki igra dosta dobro kako vo ofanziva taka i vo defanziva.milo mi e sto miha se resi da ne go stavi drvoto montolivo koj treba da zasluzi za da igra.mutu se vrati ,a toa ni dava nadez poveke bidejki e golem igrac.ajde neka se uigruva timot za naredna sezona bidejki ovaa veke i ne ja racuname.pozz

не знам, јас гледав друг натпревар изледа, без идеја без креативност, со многу грешки во поставеноста на играта. никако на михајлович да му стане јасно дека маркиони не го бива по лава и дека треба да игра десно, никако да му стане јасно дека черчи е несозреан играч (јас ни на клупа не би го ставил не па од почеток да игра) - има талент детето али морон тешок, бехрами само трча навака - наката ме нервираат такви играчи што не си го знаат местото на теренот, играта се сведуваше само на некои нафрлања на д'аго и пасквал. џила може слободно и да не игра, за џабе му нафрлаат, нема никаков концепт на игра, тотално сум разочаран од михајлович, има уште многу за учење. и ако е точно дека монто не играл као демек не е у форма псссс нек иде нек си легне.

не знам, јас гледав друг натпревар изледа, без идеја без креативност, со многу грешки во поставеноста на играта. никако на михајлович да му стане јасно дека маркиони не го бива по лава и дека треба да игра десно, никако да му стане јасно дека черчи е несозреан играч (јас ни на клупа не би го ставил не па од почеток да игра) - има талент детето али морон тешок, бехрами само трча навака - наката ме нервираат такви играчи што не си го знаат местото на теренот, играта се сведуваше само на некои нафрлања на д'аго и пасквал. џила може слободно и да не игра, за џабе му нафрлаат, нема никаков концепт на игра, тотално сум разочаран од михајлович, има уште многу за учење. и ако е точно дека монто не играл као демек не е у форма псссс нек иде нек си легне.
maksimalno se soglasum so se sto kaza.nikakva koncepcija nemame na igra,loso rasporedeni igraci,gilardino osamen vo napadot ednolicna igra bez kreacija i bez sansi.stvarno mihajlovic samo pokazuva kolku e nezrel za vakva funkcija.za zal nema koj da go isfrli,a neznam zosto tolku go toleriraat.siguren sum deka so bilo koj drug trener ke imame podobri rezultati i pred se igra...FORZA VIOLA!!!

According to the German site 4-4-2.com, Fiorentina, in the next season, would be keeping a close watch André Villas-Boas , a former collaborator of Porto coach Jose Mourinho today with which is dominating the Portuguese league with 11-point advantage over second-placed Benfica. Goodbye Florence, however, Sinisa Mihajlovic for that would still lead the training until the end of the current season.

ми се допаѓа ова што гледаат и надвор од италија, не таму ги спомнуваат делио роси не знам кој, мора промена.

Eve eden interesen fakt

Fiorentina e 21 ot najbogat klub na svetot.Spored lanskata statistika.Kon klubot bile fakturirani 106 milioni evra.Vo Italija samo Inter,Milan i Roma se pobogati.

Eve eden interesen fakt

Fiorentina e 21 ot najbogat klub na svetot.Spored lanskata statistika.Kon klubot bile fakturirani 106 milioni evra.Vo Italija samo Inter,Milan i Roma se pobogati.

Во Италија , Милан, Интер,Рома и Јувентус се побогати од Фиорентина :smir: Јуве ги заборави кои се 10-ти .

sto ako sme 21 koga budzetot ni e katastrofa sporedeno so ekipite okolu nas vo toj rang na klasifikacija.plus toa nisto ne se investira.poveke od 14 milioni ne sme dale za igrac,posledno toa bese koga go kupivme gilardino sto znaci se desava ednas na 7-8 godini-za zal...

Eve eden interesen fakt

хехехе... ама остај тоа газдите велат дека немаме пари, тоа е најбитно!!!
а како шо знаеме и по 200-300 да ни влегуваат годишно па ќе се кука па ќе се нема пари... ебате клетото раковотство!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom