Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ако тепаме ќе пишеме ако не никому ништо :smir:

losi vreminja za navivacite na fiorentina :) porano galamevme, se raspravavme so juventasi, milanezi, intreasi, bavarci, liverpulci sea niso, nema navijaci na cesena i bari na forumov :)

Ja ja uplativ 2 cisto navijacki,a i mislam deka ke ja namestat, redno e da tepame na gosti.

Официјален Состав за вечер.. (4-4-3) Boruc; De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Gulan; Santana, Donadel, Montolivo; Cerci, Gilardino, Ljajic.
Се надевам на добра игра и победа вечер..

vargas ostanuva do juni,posle toa e sloboden kaj saka neka odi...

--- надополнето ---

LELE KOLKU SME DOBRI EJ.OD SKAPANIOT LAZIO IZGUBIVME.SRAMOTA!MIHAJLOVIC NEKA PAKUVA KUFERI,DOSTA E VEKE...

--- надополнето ---

LELE KOLKU SME DOBRI EJ.OD SKAPANIOT LAZIO IZGUBIVME.SRAMOTA!MIHAJLOVIC NEKA PAKUVA KUFERI,DOSTA E VEKE...

site u picku mater da idattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

balerinata montolivo da odi da vezba za balerina.plemeto negovo,vrska nema od zivot,pa zamislete se vodi reprezentativec.neka krsi glava gjubre nevideno..................

се заебаваш или озбилно ?

se zaebavav

--- надополнето ---

Kakva MIVKA od tim stanavme ne mi se veruva, koi pi*ki, bez dusa, bez zar gubat topki ne trca da ja popravi greskata, Montolivo neka go prodadat neka zemat nekoj denar dur mozat, od utakmicava samo na gulan ne mozam da mu zameram, dobro izigra. Lele da sum trener u Fiorentina, se na kloci ke leta, ke jadat kutek ko magarinja. Mn me razocaraa

ова беше најлошото издание до сега... можда ќе има и полошо.. треба да чекаме и да видиме дали ќе се освестат Челните луѓе на клубот...

ова беше најлошото издание до сега... можда ќе има и полошо.. треба да чекаме и да видиме дали ќе се освестат Челните луѓе на клубот...

ме заебаваш?! или сериозен си!!!
речиси завртши трансфер периодот, а сите кур ги боли за фиорентина ти очекуваш да се осветстат... не си нормален човече многу бараш...
да ти ебам и скапаниот тим шо го имаме... !!!!
нека одат у десет лепе материне сите до еден... Монтоливо ЛИДЕР?! кој?! ц ц ц... брука е ова

дела вале нема ништо да направи пошто не знае што да направи. диего оддамна се откажа од тимот а андреа е само марионетка, се шуља низ град само.
тоа е од причина што тие не го добија инвестициониот план како што сметаат и не гледаат повеќе како би правела пари од фиорентина. друг проблем е што не можат моментално да најдат купувач иако мислам дека би го продале тимот.
што се однесува до натпреварот вчера не е само што монтоливо не е лидер, цел тим немаше карактер, немаше игра. тоа е работа на менаџерот. тој до сега ќе си дадеше оставка да му дозволуваше егото. едноставно не разбирам, ќе изигра еден натпревар добар без клоудруп, без черчи и нареден пак ги става, као демек инсистира на искуството а не ги става младите. мене ама ич не ми се допаѓа што го земаа бехрами, не ми се допаѓа као играч, ала черчи глупак тежок, само трча ко будала.
менаџментот ни е тапа, неразбирливо.

ednostavno sme ekipa bez dusa,bez motivacija,bez amnicii....se e ostaveno na slucajnosta i na mihajlovic bi rekol.miha za zal ne uspea da izvlece nisto od ovaa fiorentina sto avtomatski znaci deka mora da odi vo vojvodina.montolivo e najgolemoto razocaruvanje.pa toj igra samo edna utakmica na nivo pa potoa nikade go nema.drugo,ne e tolku dobar kolku sto go pravat,plus nema mentalitet za lider i za golemi dostreli.neka si odi bidejki mislam deka eden brighi od roma bi napravil poveke za nas iako ima poslaba tehnika.toj barem igra so srce so kontinuitet.jas voobsto ne bi se mislel za prodazba.ljajic isto taka ne zasluzuva da bide nitu na klupa bidejki vrska nema.ednostavno vcera koga igrase toj bevme kako so igrac pomalku.samo jovetic se pokaza vistinski sampion,nemu mu pustam raka.drugive epten slabo. EDNO E JASNO:NA OVOJ KLUB MU TREBA REVOLUCIJA,PROMENA OD KOREN ILI GENERALNO PRECISTUVANJE NA TIMOT.TOA E RABOTATA ZA SPAS,POSTO VAKA OCIGLEDNO NE ODI.MORA DA ZEMEME NESTO DOBRO ,A NE SAMO DA SE ZALAZUVAME.POZZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom