Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ne mi se prai muabet ic
me boli srceto koa fiorentina gubi...ama toa e toa, aj u mutu se krstime site...toa gilardino da se povredi cela sezona daj boze !!

ne mi se prai muabet ic
me boli srceto koa fiorentina gubi...ama toa e toa, aj u mutu se krstime site...toa gilardino da se povredi cela sezona daj boze !!

ќе ни треба повеќе од муту за да се извадиме од ова сеуште големо неверување за мене, пред само пола година имавме шанса да бидеме во 1/4финале во CL, меѓу осумте најдобри во европа, а сега сме на дното, невероватно, не знам.
али дури и јас викам што побрзо да се врати муту и било кој друг што е повреден, за да ја глеаме и догодина фиоренитна во серија А.

vo ovaa situacija kako so sme ni 100 zlatni ripki , ni aladin ne ne opravaat....
za se se krivi tie glavnite faci gore najvisoko so ni stojat mamiceto nivno aramisko, edno e ljubov sprema fudbalot a drugo e biznisi, samo so mnogu ne go svakaat toa

gleam nekoj interesni iminja se vtrtat kako naslednici na miha, leonardo, dunga, spaleti, lipi pa i klinsman. klinsman neskam da dojde, ne se pokaza na klubsko nivo, bazilcive: leonardo me iznenadi kako mu parirase na inter so igracite so gi imase vo milan, a dunga dobro ja vodese reprezntacijava a i dete na fiorenitna e :) , sepak leonardo igra poofanzivno za razlika od dunga i ja nego bi go odbral, a spaleti i lipi nema zborovi dokazani treneri, ama povtorno lipi dosta defazvni taktiki vadi, moze taka i podoro bar nema da gubime, koj i da dojde ke se pomaci da ja spasi fiorentina

se spomnuva mozna smena na corvino naprolet.najverojatno negova zamena bi bil pierpaolo marino,bivs sportski direktor na roma i udineze ako ne se lazam.mislam deka e ova dobar poteg na della valle bidejki corvino utna dosta transferi vo izminatiov period.sepak mora da ima promeni inace vaka ne odi.natprevarot so bari ke bide se ili nisto za mihaljovic.dokolku ne pobedime vo toj duel 99% e sigurno deka ke bide zemen na kloci od rakovodstvoto.sepak jas sum na mislenje deka najgolemiot problem vo fiorentina se gazdite i nivnata neambicioznost za investiranje vo fudbalot.seriozno treba da se preispitaat sto ponatamu ili pa da se dade klubot na prodazba sto i ne e taka losa varianta.FORZA VIOLA!!!

на Бари ќе победат 100% ама на Бари! Мора да ја гледам дека ќе играат од 20.30 :) а исто и во вторник мислам дека ќе играат во истиот термин дома со Емполи за Куп... па изгледа и таму ќе тестира Миха нешто...

јас мислам дека дунга е многу подобар од леонардо или било кој друг на листата.

koga veke zboruvame za trener jas sum ili za SERSE COSMI ILI ZA LUCIANO SPALETTI.

La Repubblica published the team with players Fiorentina could have bought but didn't for little money:
Viviano, Insua, Munoz (Vidic), Ranocchia, Ivanovic, Nocerino, Veloso, Pastore, Cassano, Giuseppe Rossi, Balotelli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom