Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Cestito decki,odlicna igra .. ja imav kec na talonche pa ja gleav utakmicata,inache 2pati ja imam fateno LA VIOLA ovaa sezona .. so Bari i pred 4 nedeli so Parma ..

Srekjno

konecno dobra partija.Agresivno izigrano kako sto treba.Ajde sega Mutu,Dagostino i Vargs da se vratat pa ke bide valjda polesno so ovie trojca.

SAMO VAKA DA SE PRODOLZI,DA SE FATI RITAM,DA SE VRZAT NEKOLKU POBEDI PO RED I SE KE SI DOJDE NA SVOE MESTO.NAJVAZNO OD SE E DA IMAME STO POMALKU POVREDENI ZAEDNO SO EDEN MUTU VO FORMA BI BILE ODLICNI.SE RAZBIRA I FREY NA KLUPA,A NA NEGOVO MESTO PODOBRIOT BORUC.POZZ

donadel man of the match..bravo so srce taka treba, i montolivo i santana izigraa super
ajde ideme na prva pobeda na gosti so catania

forza viola

i jas dolgo posakuvam pobeda na gosti,ic ne ne biva na gosti majka mu stara.se nadevam deka sega so priklucuvanjeto na mutu,vargas i d"agostino rabotite nema da izgledaat tolku nevozmozni i deka ke pocneme da pobeduvame i na gosti.inace sekoja cest za donadel,sanatana dokaza deka ni e najdobar tehnicar,ljajic isto dobar bese,gila ne bas ali bapna gol.:smir:.mislam deka mora da se intervenira vo januari na transfer pazarot.ni treba levo bekce,centarhalf(svetski kalibar,tip johan djourru )i edna zamena za gila vo napadot.sto znaci se na se 3 zasiluvanja za da bideme uste podobri.pozz

i jas dolgo posakuvam pobeda na gosti,ic ne ne biva na gosti majka mu stara.se nadevam deka sega so priklucuvanjeto na mutu,vargas i d"agostino rabotite nema da izgledaat tolku nevozmozni i deka ke pocneme da pobeduvame i na gosti.inace sekoja cest za donadel,sanatana dokaza deka ni e najdobar tehnicar,ljajic isto dobar bese,gila ne bas ali bapna gol.:smir:.mislam deka mora da se intervenira vo januari na transfer pazarot.ni treba levo bekce,centarhalf(svetski kalibar,tip johan djourru )i edna zamena za gila vo napadot.sto znaci se na se 3 zasiluvanja za da bideme uste podobri.pozz

се е ова ок, сите го знаат, и ДВ го знае, само дали ќе сака да искешира!
ете се откажа од тоа селото/кампот, ајде да видиме дали сега ќе фрли пара или пак ќе најде друг изговор.

ova se povikanite za utresniot kup natprevar protiv empoli
Babacar, Bolatti, Boruc,
Camporese, Search, Comotto, De Silvestri, Donadel, Frey, Gamberini, Gilardino, Gulan, Kroldrup, Ljajic, Marchionni, Natali Pope Waigo, Santana and Seferovic.

Boruc, babacar i bolati bi trebalo da startuvaat, ke imaat moznost da se pokazat, najverojatno i Waigo i gulan. Ne znam zaso ne se povikani Matos i Carraro na ovie utakmici moze da vlezat po nekoj minuta ama toa e.

hahahahhah.kolku sme slabi ej.empoli nemozeme da go pobedime.mora remont,nema dilema...

hahahahhah.kolku sme slabi ej.empoli nemozeme da go pobedime.mora remont,nema dilema...

не сме толку слаби колку што сме непрецизни хахахах се изнаутињаа децава, идеме продолжетоци..

--- надополнето ---

сакам пенали да има да видам боруч како ќе брани хехе

--- надополнето ---

епа од 10 шанси и јас знам гол да даам, многу разочарувачки процент на реализација. љаич барем покажа дека знае да биде многу добар креатор, бабакар има многу потенцијал али има уште многу да работи, сепак честитки за него за постигнатиот гол :)

--- надополнето ---

ах... изгледа само јас останав верен на фиорентина, никој друг не глеал ццццц као тој типот сам на трибини алеееее :) :D :D

Не си сам: :)

Само што се враќам од натпреварот.... прво полувреме многу лошо... второ се растрчаа на крајот... и на продолженијата играа како да немало претходно 90 минути... незнам што им стана ама Лајич и Бабакар растурија, само среќа на емполи што не примија 2-3 гола повеќе.. и таа стативата да беше малку по на лево :))) Џила заврши добра работа коа влезе во второто продолжение, Боруч дефинитивно според она што го прикажа треба да си остане прв на голот..... Сакав да гледам Пенали ама и вака беше ок.. Барем не мрзнев...

Морам да го спомнам и најинтересниот дел од натпреварот коа еден куп дечишта копиљана од цицибани школа на фиорентина ги пуштија позади гол.. и цела трибина им скандираше, а овие трчаа накај публиката како да освоиле светско првенство :))

Еве мое видео од Виола Фанс :)

Не си сам: :)

Само што се враќам од натпреварот.... прво полувреме многу лошо... второ се растрчаа на крајот... и на продолженијата играа како да немало претходно 90 минути... незнам што им стана ама Лајич и Бабакар растурија, само среќа на емполи што не примија 2-3 гола повеќе.. и таа стативата да беше малку по на лево :))) /watch?v=tpzJBNnqBKI[/video]
ja mestele mafijasite da ne bide 1, pa u prodolzetci ja zavrsile rabotata fiorentina :)

Neznam po sto zaklucivte deka Boruc treba da brani.Ne se vide nisto vecerva od nego pogotovo deka nemase Empoli sansi.Gluposti tropate,Frey e 2 klasi podobar od nego.Da bese tolku dobar Boruc ke go kupese nekoj za tolku evtini pari od gigantite na koi im treba golman kako MAnchester,Milan,Arsenal...

Utakmicata bese test za maldive po mene.Nebiten bese rezultatot iako Miha morase da pobedi za da ne se ukaka uste tolku.Ljajic e vistinsko otkritie,Babacar e dobar ama mu treba uste mnogu utakmici u nozete.Toj maliot 18 godsnjako sto vleza namesto Gamberini bese dobar.Centralen bek sto igrase.Mi se dopadna na nekolku pati kako reagirase.

vcera imavme dosta sansi,no za zal realizacijata bese na nivo 0.prvo ke kazam deka ljajic e neverojaten igrac i idninata na viola,a vtoro deka za igraci od tipot bollati,cerci,waigo i dr. nema mesto vo klub kako fiorentina.vcera se pokaza kolku samo ne vredele parite vlozeni za ovie osobeno za 4er4i 4 milioni mi se gledaat mnogu.nekoj spomna boruc bil evtin pa nikoj ne go zema i toa znacelo deka ne bil ddobar.nema vrska uobste toa.toj e dokazan golman ,dolgi godini bese vo celtic i milsma deka ne e sporen negoviot kvalitet i pogolemiot potencijal sto go ima od frey.toa e fakt.inace cenata mu bese niska zatoa sto imase dosta teska povreda i mu iztekuvase dogovorot.ete zatoa.inace frey ima leb da jade za nego,osobeno ke potenciram na visokite topki kade sto frey e eden od najslabite vo ligata.inace sega citav deka sme bile zainteresirani za igrac na hamburger,toa e trochowski koj mene mnogu me impresionirase koga go gledav posledeniot pat.mislam deka bi bil golemo zasiluvanje za nas,iako seuste e rano za transferi.pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom