Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Sto e ova so Mutu?Pak nekakva kazna?

значи не ми се верува, WHAT THE FUCK Mutu, прочитав дека нападнал некој келнер во некој ресторан, демек келнерот го застанал а муту демек имал отворен сметка со сопсвеникот на ресторанот што било доволна причина за муту да му го пукне носот. така прочитав и од другиот форум, не знам што е точно, али во секој случај не престануваат да ни се случуваат срања, нема крај.

беше тоа пред неколку недели..во Кавали клуб само не му доликува на една личност како што е Муту така да се однесува.. инаку вечер мора победа! :))

беше тоа пред неколку недели..во Кавали клуб само не му доликува на една личност како што е Муту така да се однесува.. инаку вечер мора победа! :))

не, мислам се работи за вчера вечер/денес сабајле, ова во кавали мислам беше нешто друго, исфрустриран е максимално.

Koga ne igra fudbal tepa,koga e povreden se drogira :) ajde neka porasne vise...potrebno ni e kopilenceto

da mnogu ni e potreben mutu, edvaj cekam da go gledam drugiot vikend so katanija

kako i dae denes mnogu sakam da tepame so pogolema razlika..ajde da se vrati duhot vo timot

FORZA FIORENTINA

ааа монто-донадел лајк, добри се, брао момци, само така нека продолжат.

Ама голче браво за Донадел и без Варгас,Јоветич и Муту кој го нема подолго време добра игра се надевам ќе се качите и погоре само да се влезе во ритам Маркизио имаше добри шанси за гол не ги искористи сепак игра добро очекувам второ едeн гол на Љаљич

Ама голче браво за Донадел и без Варгас,Јоветич и Муту кој го нема подолго време добра игра се надевам ќе се качите и погоре само да се влезе во ритам Маркизио имаше добри шанси за гол не ги искористи сепак игра добро очекувам второ едeн гол на Љаљич

највероватно мислиш на маркиони, што утна два убави шанси, сам тој не е во форма во првово полувреме.ж
монто се враќа после повреда прилично добар, потсеќа на најдобри денови. солиден е средниот ред кога монто е опоравен.
впечатокот е оправдан дека главната причина беше големиот број на повреди.
се надевам дека ќе издржат второво и ќе победат.

konecnooo pobeda.ajde airlija neka e.da trgne rabotava.FORZA FIORENTINA~!!!!!!!!!

ах.. победивме хахахах
иначе задоволен сум од монто, одлично изигра, многу добра техника, баш ме интерсира што оценка ќе му дадат, јас му давам 8.5 :)
џила даде гол со нога, али на крај се изрезили јебига не е ни битно тепавме бе ејјј

donadel partija zivota izigra :) i ofanziva i defanziva bravo. fiorenitna igrase agresivno zatoa pobedivme, ne im ostavivme mn prostor za igra, prosta matematika, ocekuvam i natamu da igrame vaka, ova go ocekuvav od miha uste koga dojde ajde belkim se opametivme, imame interesna utakmicca naredno kolo da vidime dali ke prodolzime so ovoj stil.

--- надополнето ---

a gila bese katastrofa, cela utakmica ne se vide, celo vreme vo ofsajd, ne kombinirase dobro so ljaic, katastrofa, za golot moze da mu zablagodari na ljaic od polovina ja donese, uste toa da promasese.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom