Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
uste vargas da se vrati i kompletni sme :) spored najnovite informacii i vargas e vklucen vo timot, da se nadevame deka ke igra, mora da se iskoristi sostojbava na juventus i tie se so mn povredeni igraci i igraci koi se vo ocajna forma. FORZA FIORENTINA

аххаха е ке видиме друже дали ке победите:smir:

аххаха е ке видиме друже дали ке победите:smir:
фудбалски ќе ве уништиме, тоа е факт а сето друго е дело на судијата колку ќе дозволи да загубите, бодови...

ideme na pobeda.ke bide tesko ,no nie sme na domasen teren i sme dosta motivirani.FORZA VIOLA!!!

Ideme momci :wink: Samo hrabro i kako sto znaeme maski da igrame napagacki.

пак од офсајд, ја не ја глеам, батали на ништо не личи

suiseiseki | March 6th, 2010 at 9:59 am

diego offside
you guys get fucked by referees week after week

lele gila drvo, ne mi se veruva ej, c c c, dobro e mora da se stgneme 2ro poluvreme i da gi tepame, pojaki sme, ne pominaa polovina

Do koga vaka?????
Da crknat sudiive, gol dadoa grdive od pola metro ofsajd

ajde jako vtoro

:jaj:
И Џилардињо беше во офсајд ама не искористи така да:toe:

хахаха па беше, што ти кажува таа компензација, глупави судии.

абе дечки мело им игра?
јас не го слушнав, је да не го гледав првото цело...

e stvarno gluposti so sudiive, ja zema u race ja iznese kielini, hahaha ama nema penalce, pu da ti bam mi se povraka od fudbalov

mu iskrsija kicmata na keirson :)

to e decki.slabi sme da bideme realni.ovaa sezona sme bukvalno katastrofa.od site izgubivme.mora da se menja nesto.prandeli jas bi go menjal prv kolku toa i da ne vi se svigja.toa e toa.pozz:toe:

to e decki.slabi sme da bideme realni.ovaa sezona sme bukvalno katastrofa.od site izgubivme.mora da se menja nesto.prandeli jas bi go menjal prv kolku toa i da ne vi se svigja.toa e toa.pozz:toe:

јас не го гледав натпреварот, не верувам дека дека сме толку слаби колку што викаш, уште на почетокот ја посра судијата и не ја гледав. се е договорено кој каде ќе заврши, како што кажав и предходно...го чекам уште натпреварот со баерн и за мене сезонава е прилично завршена.

За првиот гол на Скај спорт коментаторот кажа Диего позиционе регуларе :helou::tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom