Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
уште да ни кажеше што треба да прави за да бидеш задоволен! треба да дава голови?
донадел на пример се осмелува да шутне од далеку, но оваа година не ни погодил, ниту бил бликсу. од друга страна болати не го прави тоа и многу паметно игра, не троши топки бадијала, знае да направи и тоа како опасна акција. јас барем го гледам придонесот негов, т.е. го видов со милан и со баерн. против милан кога влезе донадел при крај направи неколку непотребни фаули и ја немаше средниот ред доволната цврстина. тоа е барем мој впечаток, јас сум прилично задоволен од дечкото, ќе го биде.
mislam deka moze poveke,zatoa velam deka ne sum zadovolen.inaku bogami treba i golovi da dava,zaso da ne.ne e centarhalf ta da nemoze.malku mu fali i samodoverba ama seto toa ke si dojde so vreme.:smir:

MOra da se pobedi juventus, pa ako treba neka ispadneme od liga :) Ke bide mn tesko, Vargas ja obnovil povredata i golemi se sansite da ne nastapi, pa poradi ova moznoe povtorno 4-3-2-1 formacija :

..........................................Frey

Comoto....................felipe.............Kroldrup................Pasqual

...............Bolati...............montolivo..............donadel

......................marchioni...............jovetic

.....................................Gila

iako nisto ne e sigurno, naprimer i pasqual kako i gobi imaat povredi, vo sredniot red edino e siguren montolivo, mozno e zaneti da zapocne najverojatno na mestoto na donadel, isto i marchioni ne e najpodgotven, ke bide teska utakmca, ama mislam deka ke tepame, poso ovie juventus ne se neso u top foram i tie beter od nas. FORZA VIOLA

Ke gi sljakneme debilcive 2-0 gila markioni strelci :vozbud:

Ќе ги шљакниме, топниме, растуриме, убиеме, наполниме. Само толку имате да кажите?!
Само ме интересира со кого ќе не ШЉАКНИТЕ со Јоветич, Џила, или ќе се стегате да му се наместит на Варгас за да погодит?!
Или дан заборавивте со кого играте?
Сакате да ве потсетам?
Со Јувентус играте, значит против ДЕЛ ПИЕРО, Трезеге, Диего, Сисоко, МЕЛО.
Верувајте ми сабота ќе е денот кој ке сакате што побрзо да го заборавите.:juve4::salut:

Ќе ги шљакниме, топниме, растуриме, убиеме, наполниме. Само толку имате да кажите?!
Само ме интересира со кого ќе не ШЉАКНИТЕ со Јоветич, Џила, или ќе се стегате да му се наместит на Варгас за да погодит?!
Или дан заборавивте со кого играте?
Сакате да ве потсетам?
Со Јувентус играте, значит против ДЕЛ ПИЕРО, Трезеге, Диего, Сисоко, МЕЛО.
Верувајте ми сабота ќе е денот кој ке сакате што побрзо да го заборавите.:juve4::salut:

хахахах охриѓанецу респект, ми се свиѓаат бе вакви коментари :)
не се работи за поединци, футбалот е колективна игра а во таа смисла ние имаме далеку подобар поединец - вашиот некогаш играч и наш сегашен тренер.
јас се плашам дека можеби нема да бидат многу мотивирани за овој дуел, сите мисли им се насочени кон дуелот со баерн, колку и да викаат дека битен бил овој натпревар. првенството падна во втор план и мислам дека нема да дадат максимум, а и со пола сила најмногу што можат јувемерда да извадат е нерешено. сега, среќата и судиите можат да имаат свој удел, веќе прочитав дека се договориле јувемерда да бидат 4-ти, али едно сум сигурен дека оваа сезона јуве може вода да ни носи :)

хахахах охриѓанецу респект, ми се свиѓаат бе вакви коментари :)
не се работи за поединци, футбалот е колективна игра а во таа смисла ние имаме далеку подобар поединец - вашиот некогаш играч и наш сегашен тренер.
јас се плашам дека можеби нема да бидат многу мотивирани за овој дуел, сите мисли им се насочени кон дуелот со баерн, колку и да викаат дека битен бил овој натпревар. првенството падна во втор план и мислам дека нема да дадат максимум, а и со пола сила најмногу што можат јувемерда да извадат е нерешено. сега, среќата и судиите можат да имаат свој удел, веќе прочитав дека се договориле јувемерда да бидат 4-ти, али едно сум сигурен дека оваа сезона јуве може вода да ни носи :)

За ова кој те измами?!
Кај го прочита на трач.цом или на некој форум на фиорентина или Шинтер?
А ако е за со пола сила, Јуве играт две сезони така. Значит без Буфон, Јакинта, Каморанези и Џио.:smir:

И не дојдов овде да се карам, туку да ве потсетам со кого играте т.е да не летате многу не е добро за здравјето.

koj ke pobedit moreeeee
dedovci del piero trezege, phaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abe tie ne odat be pacient:drk:

3-0 ke ve unistime !!!!!!!!!!!!!:pusk:

phaaaaaaaaaaaahahahah vidi go ovoj ohriganecov, koj ke POBEDIT bre
ne zamaraj aj magla na tvojot dedovski fan klub

Ke ve utepame
FORZA FIORENTINA !!!!!
FORZA FIORENTINA !!!!!
FORZA FIORENTINA !!!!!
FORZA FIORENTINA !!!!!
FORZA FIORENTINA !!!!!

Лошо работа е да се потцени противникот, без разлика за кого се работи.
Поготово во овие дерби натпревари се е можно, иако во последниве години и малите екипи докажаа дека секој може секого да победи.

На Фиорентина и следуваат два тешки натпревари, од кои и двата и се од круцијално значење.
Тешка недела ви следува, но се е можно и јас лично не ја исклучувам Фиоре од ниедна трка.
Башка што големите се препознаваат во маката:smir:

големите се препознаваат во маката
браво

Лошо работа е да се потцени противникот, без разлика за кого се работи.
Поготово во овие дерби натпревари се е можно, иако во последниве години и малите екипи докажаа дека секој може секого да победи.

На Фиорентина и следуваат два тешки натпревари, од кои и двата и се од круцијално значење.
Тешка недела ви следува, но се е можно и јас лично не ја исклучувам Фиоре од ниедна трка.
Башка што големите се препознаваат во маката:smir:

И не дојдов овде да се карам, туку да ве потсетам со кого играте т.е да не летате многу не е добро за здравјето.

тоа што носите срање име нема да ви помогне.
и јас само колку да те потсетам дека сезонова сте тапа, не е тој јувентус на кој што ти се надеваш и од кој што сите ние се плашевме, далеку е од тоа. може и ќе тепате па пак ќе дојдеш да се цепаш и да ни кажуваш кој бил јувентус, али тоа сигурно нема да биде поради вашата игра бидејќи едноставно ја немате.

Abe ke gi napatime za cel zivot, grd juventus, nema veke pomos od sudii, utre zivi ne iskacaat od Firenza

forza viola per sempre

Ќе ги мачкаме за некој саат? :tv:
јас одам на фудбал сеа после ставете кој состав ќе излезе на теренот... поздрав и се гледаме после весели :smir:

мислам доволно е толку...

Im Back ;) Forza Viola...idam da spiam pa da gledame.Umoren sum se slusame ekipo poposle!!!:helou:

Im Back ;) Forza Viola...idam da spiam pa da gledame.Umoren sum se slusame ekipo poposle!!!:helou:
uste vargas da se vrati i kompletni sme :) spored najnovite informacii i vargas e vklucen vo timot, da se nadevame deka ke igra, mora da se iskoristi sostojbava na juventus i tie se so mn povredeni igraci i igraci koi se vo ocajna forma. FORZA FIORENTINA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom