- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
61'
Ronaldinho (pen.)![]()
Коинциденција ?
пс:Пенал беше , ја бар поштено признавам.
Јас ни еднаш не го негирав пеналот со фиоре

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
61'
Ronaldinho (pen.)![]()
Коинциденција ?
пс:Пенал беше , ја бар поштено признавам.
Сепак и на судиите не им е лесна задачата :smir:
Треба баш сега да запнете разликата не е голема 6 бода е + го следното коло играте баш со ЈувентусJuventus ne mrda od mrtva tocka,a sledni se oni na agendata nasa.3boda i nadezte se vraka za 4to mesto.FORZA VIOLA,bar prvenstvoto da e pointeresno
да ама не се само јувентус и фиорентина за 4 место башка и јувентус веќе не е ни 4-ти :wink:Треба баш сега да запнете разликата не е голема 6 бода е + го следното коло играте баш со Јувентус
Среќно![]()
aма не е проблем дома ќе ги победиме само ако има рамноправно судење, неќам ни за нас а против нас...(ај да не зборам)pazi im go timov na jubentus:
maninger,de ceglei, marisco, botovi, i dedovci kao trezege, del piero
ovie ako ne gi zdrobime, nema so da se nadevame vise na 4 mesto
Маркизио ако е бот тогаш исклучиго телевизорот не е за тебе фудбал.Маркизио е голем талент на Јувентус и италијанскиот фудбал а исто важи и за Де Чеље само да му се дава повеќе шанса за докажување.Тоа што целиот тим е слаб освен Киелини и Сисоко не значи дека Макризио е слаб играч повремено е слаба формата на сите :helou:pazi im go timov na jubentus:
maninger,de ceglei, marisco, botovi, i dedovci kao trezege, del piero
ovie ako ne gi zdrobime, nema so da se nadevame vise na 4 mesto
Маркизио ако е бот тогаш исклучиго телевизорот не е за тебе фудбал.Маркизио е голем талент на Јувентус и италијанскиот фудбал а исто важи и за Де Чеље само да му се дава повеќе шанса за докажување.Тоа што целиот тим е слаб освен Киелини и Сисоко не значи дека Макризио е слаб играч повремено е слаба формата на сите :helou:
ќе покаже времето неможе пред време да се знае за никојtenk ne otkacuvaj , zbori ako zboris realno
markisio i de celje, ne odat tie be, da mi kazes dzovinko ili jovetic deka se talenti da, ali marisco prosek igrac e ne zaebavaj