Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
61'
Ronaldinho (pen.)
nogoal.gif

Коинциденција ? :)

пс:Пенал беше , ја бар поштено признавам.

Јас ни еднаш не го негирав пеналот со фиоре :) Ти беше тој што без да ги прочиташ до крај постовите пишуваш нешто :toe: Јас викав дека судиите не прават намерни грешки ти ми кажуваш дека ние биланезите не признаваме ова она :toe: И ова денеска не беше намерна грешка на судијата може не видел :)Сепак и на судиите не им е лесна задачата :smir:

Ја иам бан од фан клуб Милан =) т.д на серија А форумот се што има читам =)

Факт е дека Росети пред се мн. повеќе не оштети нас отколку било која екипа :)

Факт е дека да не не дупчеше ФИГЦ до сеа ке имавме 15бода предност , ама им паѓа гледаност или популарност или шта и да је .... И ај интересно да им биде првенството -.-

Сепак и на судиите не им е лесна задачата :smir:

јас пак мислам дека нема такво нешто како лесна, тешка работа, секој си е платен според одговорноста за својата работа и како ќе си ја сработи!

и јас сум на мислењето дека интер ќе бегаше повеќе од милан според неколку натпревари што сум ги следел, не сум сигурен, али добро е што интер има и среќа, за малце ќе го примеа у 93" од удине денес хахах тесно беше..

http://www.rowallpapers.com/

Juventus ne mrda od mrtva tocka,a sledni se oni na agendata nasa.3boda i nadezte se vraka za 4to mesto.FORZA VIOLA,bar prvenstvoto da e pointeresno

Juventus ne mrda od mrtva tocka,a sledni se oni na agendata nasa.3boda i nadezte se vraka za 4to mesto.FORZA VIOLA,bar prvenstvoto da e pointeresno
Треба баш сега да запнете разликата не е голема 6 бода е + го следното коло играте баш со Јувентус
Среќно:)

Ej ako ne gi pobedime jubentus botovive, ne praam muabet vise za serie a sezonava

Треба баш сега да запнете разликата не е голема 6 бода е + го следното коло играте баш со Јувентус
Среќно:)
да ама не се само јувентус и фиорентина за 4 место башка и јувентус веќе не е ни 4-ти :wink:
палермо и наполи не се екипи за потценување мислам дека некоја од нив ќе изненанди :toe: јас уште пред месец дена дигнав раце од 4-то место така да треба чуда да се случат да се најдеме пак таму, а дедо мраз и компанија сречковци поминаа одамна од кај нас... :kesa:

pazi im go timov na jubentus:
maninger,de ceglei, marisco, botovi, i dedovci kao trezege, del piero:drk:

ovie ako ne gi zdrobime, nema so da se nadevame vise na 4 mesto

aма не е проблем дома ќе ги победиме само ако има рамноправно судење, неќам ни за нас а против нас...(ај да не зборам)
точно е дека имаат само 2-3 асални играчи... али да видиме има време да збориме после, а верувам во победа... штом можеме дедо мики и баерн да ги надиграме(фудбалски) овие се лесен залак со нивната никаква игра од случајна инспирација од некој играч :pipi:

Маркизио ако е бот тогаш исклучиго телевизорот не е за тебе фудбал.Маркизио е голем талент на Јувентус и италијанскиот фудбал а исто важи и за Де Чеље само да му се дава повеќе шанса за докажување.Тоа што целиот тим е слаб освен Киелини и Сисоко не значи дека Макризио е слаб играч повремено е слаба формата на сите :helou:

decki ne znam kako samo se nadevate za prvenstvoto deka mozeme pak 4 to mesto.pa ne e samo do sudiite ,ima i druga pricina ,a toa e deka ne sme dovolno silni.(da bideme realni).sepak vidovme site kako se raduvaa so eden bod protiv ekipa kako lazio koja gubi i od poslabi ekipi na svoj teren.mislam toa mnogu kazuva.jas smetam deka treba da se nasocime na kuot i natprevarot so baern utre pa da izborime ucestvo dogodina preku niv.mislam deka sme dobra ekipa ,no sepak bezz iskustvo.so takvi igraci nemoze da se gradi optimizam za borba vo top 4.ostavete gi i sudiite i drugi antipaticni klubovi kako milan i juventus.gledajte nasata idnina da bide podobra,da izgradime tim so povisoki celi koi ke ni nosat samo zadovolstvo o sreka.se nadevam deka vo preodniot rok ke zememe nekoj poiskusen i od dogodina ke igrame napagjacki vo formacija 4-3-1-2 so napad gila i pinilla ,a prva alternativa keirison.zad niv se razbira jove.tolku od mene pa se nadevam na dobar izhod vo natprevarot so baern utre ,a se razbira i na pouspesna natamosna borba vo site prestojni dueli.FORZA VIOLA!!!:vozbud:

Да се надеваме само на добра игра на двете екипи и фер судење подобриот нека тепа али у сабота е утакмицатааа еј :)

tenk ne otkacuvaj , zbori ako zboris realno
markisio i de celje, ne odat tie be, da mi kazes dzovinko ili jovetic deka se talenti da, ali marisco prosek igrac e ne zaebavaj

Маркизио ако е бот тогаш исклучиго телевизорот не е за тебе фудбал.Маркизио е голем талент на Јувентус и италијанскиот фудбал а исто важи и за Де Чеље само да му се дава повеќе шанса за докажување.Тоа што целиот тим е слаб освен Киелини и Сисоко не значи дека Макризио е слаб играч повремено е слаба формата на сите :helou:

tenk ne otkacuvaj , zbori ako zboris realno
markisio i de celje, ne odat tie be, da mi kazes dzovinko ili jovetic deka se talenti da, ali marisco prosek igrac e ne zaebavaj
ќе покаже времето неможе пред време да се знае за никој

Ќе игра утре Јоветиќ? Ако игра сам ќе не тепа. :toe:

Еве га Рикардо на тренинг.

Italy+Training+Session+2Wms0WuKy_yl.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom