Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
da ajde vise na kurov mi se kacija bavarcive, ne se opteretuvam ic
u firenza gi drobime 3-0 i cao ragazzi

igrame so livorno i nedela, ocekuva od 1 minuta keirson, ljaic i babacar :)

Montolivo i Kroldrup nema da igraat so Livorno suspendirani se,taka da ne ocekuvam mnogu promeni posto veke ni falat dvajca bitni igraci+povredeni i Mutu,taka da ocekuvam pak Gilardino so Jovetic da idat glavni so Vargas i Markioni.Mozda Zanetti i Bolatta ili Donadel na sredina...vo sreda igrame so MIlan dobro e sto MOntolivo i Kroldrup ke bidat odmorni,mozebi i Bolatti.Preimenuvan tim bi imale koga Ljajic i Kerrison bi gi butnale prvi 11 koga Montolivo i Kroldrup ne se tamo.Mozebi po edno 30tina minuti

da ajde vise na kurov mi se kacija bavarcive, ne se opteretuvam ic
u firenza gi drobime 3-0 i cao ragazzi

igrame so livorno i nedela, ocekuva od 1 minuta keirson, ljaic i babacar :)
Oва што Баерн го покажа беше едно бледо здание,незнам колку сте го гледале Баерн во последно време ама ова не беше ни на пола од тоа што можат така да не си дигајте акции:smir:

Oва што Баерн го покажа беше едно бледо здание,незнам колку сте го гледале Баерн во последно време ама ова не беше ни на пола од тоа што можат така да не си дигајте акции:smir:
:pos2: abe vie stvarno se mislite za golema rabota.prandeli ve procita dobro ,ke go lapate i ne pisi tuka poveke .odi tamu kaj vasite grdaci!!!:drk: go.

brat ako na nekogo mu bile dignati akciite toa e na bayern, vi pokazavme kaj vi mestoto i nema so da galamite mn mn

Takticki,Prandelli ve nadigra i lesno ve procital.Ona sto mozese da se pretpostavi igra preku krilata od koj ednoto bese neutralizirano skroz.Sredniata katastrofa so VB i Svajn,topka ne odigraa.Van Gal ne e dorasnat da se nadmudruva so Prandelli,pogotovo ne takticki

еве Sepp Blatter најавува воведување на технологија во фудбалот, ајде и тоа чудо да го видиме, редно беше .....

колку може да си дебил, и да имаш образ ова да го изјавиш :tapp:

Норвешкиот судија, Овребо призна дека голот на Клосе бил чист офсајд и дека тоа требало да му стане јасно по реакциите на фудбалерите, но се решил да ја прифати одлуката на помошникот.
48ab3e749c379ba0ecdc71c9cec023ceTom-Henning-Ovrebo.jpg
Според сликите и фидбекот кој го добив од играчите, може требаше да ми биде јасно дека се работи за офсајд, но за несреќа не го сфатив тоа на теренот. Мојот помошник ми даде на знаење дека е гол и јас го одобрив тоа, па затоа и тоа е моја одговорност.“
“Секогаш добивате совети од помошниците, но крајната одлука е секогаш ваша. Но подоцна снимките покажаа дека можеби не е најпаметно секогаш да се осврнувате на тоа.“ - заврши Овребо.
:kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

а и Муту не е до толку будала :tv:

На романската фудбалска ѕвезда, Адријан Муту може му се заканува доживотна суспензија од фудбалот заради вториот позитивен допинг тест, но напаѓачот на Фиорентина веќе започна со рехабилитацијата.
Станува збор за ромаската убавица, Бјанка Драгушану. 27годишната плејбој моделка била видена во друштво со Муту во ресторан во Фиренца каде биле на романтична вечера со свеќи.
dfad9408cbbae20db0ed36be95668534bianca_dragusanu.jpg
a5ec221d5fe65354cf9ac22738eea92fbianca-dragusanu.jpg

se najavuva se pocesto zaminuvanje na vargas vo nekoj od golemite klubovi.vo momentov najzainteresiran e cyti.jas bi se soglasil na ova samo dokolku dobieme ponuda od 30 milioni evra za nego.kako mozna zamena se spomnuva sebastian leto od panatinaikos koj mene mi se dopagja mnogu kako igra.visok snazen i so dobra tehnika,plus i argentinec:vozbud:.vo nedela mora na pobeda so livorno.ke se odmaraat nekoi i od prvotimcite ,a se ocekuva i ljajic za prv pat da pocne od pocetokot.:smir:FORZA VIOLA!!!

sakam ljajic da pocne i keirson, neka odmori toa gilardinoto glupavo, i taka nemoze gol da dade, ako ne dava napagacot golovi, mnogu jasno deka nema rezultati ekipata

Abe mene me plasi za so Livorno toa sto Montolivo ne igra.Isto i Kroldrup koj e broj 1 defanzivec kaj nas vo momentov.Ama pak se raduvam deka ke bidat fit i odmoreni za so Milan,a plus i Zanetti se vraka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom