Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oва што Баерн го покажа беше едно бледо здание,незнам колку сте го гледале Баерн во последно време ама ова не беше ни на пола од тоа што можат така да не си дигајте акции:smir:da ajde vise na kurov mi se kacija bavarcive, ne se opteretuvam ic
u firenza gi drobime 3-0 i cao ragazzi
igrame so livorno i nedela, ocekuva od 1 minuta keirson, ljaic i babacar![]()
:pos2: abe vie stvarno se mislite za golema rabota.prandeli ve procita dobro ,ke go lapate i ne pisi tuka poveke .odi tamu kaj vasite grdaci!!!Oва што Баерн го покажа беше едно бледо здание,незнам колку сте го гледале Баерн во последно време ама ова не беше ни на пола од тоа што можат така да не си дигајте акции:smir:
brat ako na nekogo mu bile dignati akciite toa e na bayern, vi pokazavme kaj vi mestoto i nema so da galamite mn mnOва што Баерн го покажа беше едно бледо здание,незнам колку сте го гледале Баерн во последно време ама ова не беше ни на пола од тоа што можат така да не си дигајте акции:smir:
Takticki,Prandelli ve nadigra i lesno ve procital.Ona sto mozese da se pretpostavi igra preku krilata od koj ednoto bese neutralizirano skroz.Sredniata katastrofa so VB i Svajn,topka ne odigraa.Van Gal ne e dorasnat da se nadmudruva so Prandelli,pogotovo ne taktickiOва што Баерн го покажа беше едно бледо здание,незнам колку сте го гледале Баерн во последно време ама ова не беше ни на пола од тоа што можат така да не си дигајте акции:smir:
vo sredaА кога ја играме заостанатата?
А кога ја играме заостанатата?